CHRIS KLOMP NU DEFINITIEF EXPOSED ALS PROPAGANDA-TROL DES STAATS

JOURNALIST DIE ‘WERD UITGEVONDEN’ NA HET NEERSTORTEN VAN PETER R. DE VRIES OM DE STRIJD AAN TE BINDEN MET DE ‘COMPLOTDENKERS’ IN DE ZAAK-VAATSTRA ZAL NU WEL NIET MEER REAGEREN OP HET LAATSTE DRAMATISCHE NIEUWS VOOR ZIJN GELOOFWAARDIGHEID -EN DIE VAN HET AD * KLOMP PROBEERDE POLITIE WIT TE WASSEN VAN DE MOORD OP MITCH HENRIQUEZ MAAR DE FEITEN ZIJN TE STERK: EINDE KLOMP

Op 4 juli schreven we op deze site dit stuk over Chris Klomp. Het was direct duidelijk dat Klomp een fatale fout had gemaakt met zijn politie-witwas-artikel op TPO onder de kop Mitch Henriquez is niet vermoord. Daarom trok hij zich terug uit het debat om zijn weerzinwekkende propaganda-gif in alle stilte en duisternis te kunnen uitspugen. Wij schreven daarover dat Klomp geen werk meer had. Hierop wendde Klomp zich tot deze site met de mededeling dat het beter met hem ging ‘dan ooit’. Net als Olaf ‘MH 17’ Koens -met wie Klomp zich naar eigen zeggen graag laat vergelijken- wordt hij overladen met prijzen en hij mag waarschijnlijk ook -net als Peter R. de Vries- van alles in rekening brengen bij de Haagse pedo- en plunder-elite. Zo gaat dat nu eenmaal met landverraders. Maar nu is het einde voor Klomp toch wel daar: zelfs De Telegraaf moet nu schrijven: Geweld agenten oorzaak dood Henriquez. Natuurlijk, in zijn artikel maakt Klomp allerlei laffe voorbehouden en mitsen en maren, maar de kern is: het ontlasten van de politie. Dat gaat nu niet langer op. De vraag is nu wat het Nederlandse volk -en het AD- moet doen met mensen als Klomp. En met mensen als Haenen, Gelauff, Leistra en Peter R. de Vries for that matter.

3 Replies to “CHRIS KLOMP NU DEFINITIEF EXPOSED ALS PROPAGANDA-TROL DES STAATS”

 1. Beste Micha,

  Lees mijn stuk nog eens. Ik beweer nergens dat de agenten niet verantwoordelijk zijn voor de dood van Mitch. Ik beweer dat het nooit moord kan zijn. En achter die stelling sta ik nog steeds. Wel grappig dat je verhaal van Telegraaf gebruikt om je ‘gelijk’ aan te tonen. Een verhaal overigens dat niet klopt. De NOS moest het al rectificeren. De omroep kwam namelijk met de onterecht kwalificatie ‘poging tot moord’. Ik hoef denk ik niet uit te leggen dat een dergelijk verwijt juist zal betekenen dat de agenten de dood van Mitch niet op hun geweten hebben..

  Met vriendelijke groet,
  Chris Klomp

 2. Trol van PB BESLOTEN Vennootschap (ook MK zit minstens nog half in het met de paplepel ingegoten leugenweb verstrikt) dat zich om praktische redenen van wegkomen met diefstal en moord illegaal uitgeeft voor Staat der Nederlanden.

  “De vis begint aan de kop te rotten” zoals het Russische gezegde luidt.

 3. Tja, wat gaat er in dergelijke glibberige kronkelbreinen om. Het is ‘alien’/vreemd aan de mens.

  Vervelend dat (o.a.) heel Nederland (na eeuwen Oranje en een paar decennia Bernhard) met dergelijke pure ijskoude gekken en hun gek gemanipuleerden vol zit.

Geef een reactie