CHRIS KLOMP PAST ARTIKEL OVER MICHA AAN; ZIJN MALICIEUZE WAANZIN KENT ECHTER GEEN GRENZEN

CHRIS KLOMP: Een van zijn voormalige advocaten, Gerard van der Meer, liet de rechtbank in 2013 tijdens een openbare zitting weten dat Kat met serieuze angstproblemen kampt * EERST SCHREEF KLOMP: Volgens een van zijn voormalige advocaten, Gerard van der Meer, kampt Kat met serieuze angstproblemen.

[wp_ad_camp_1]

Hoe ziek, gefrustreerd, malicieus -en dom- moet je zijn om de woorden van iemands advocaat op dusdanige wijze te verkrachten, dat je meent deze te kunnen gebruiken in een hetze tegen een ‘complotdenker’? Dat kan alleen als je Chris Klomp heet en door Justitie bent benoemd als de opvolger van de eveneens geheel in diskrediet geraakte Peter R. de Vries. Blijkbaar heeft Klomp de opdracht gekregen in zijn kruistocht tegen ‘complotdenkers’ geen enkel middel onbenut te laten -waarmee hij uiteraard maar een ding aantoont, of nou ja, twee dingen: het gelijk van de ‘complotdenkers’ en vooral de angst van de MSM voor dat gelijk. Thans heeft Klomp een moment gevonden op een van Micha’s zittingen waarop mijn advocaat Van der Meer de raadkamer wees op angststoornissen van Micha. Dat gebruikt Klomp nu in een poging twijfel te zaaien over de inhoud van Micha’s artikelen. De werkelijke situatie was dat Micha op dat moment totaal was geterroriseerd door Justitie -de opdrachtgevers van Klomp- en na bijna vier maanden cel opnieuw achter de tralies dreigde te verdwijnen na een verzoek daartoe van advocaat Yehudi Moszkowicz aan zaaksofficier Nicole Vogelenzang. We konden dit mede afwenden door de rechters erop te wijzen dat Micha door de aanhoudende terreur van Justitie -tientallen arrestaties, weggesleurd uit zijn huis, uit rechtbanken- aan angststoornissen was gaan leiden. Gelukkig wordt Klomp in de comments onder zijn eigen artikel al volledig gecorrigeerd. Maar deze levensgevaarlijke psychopaat verdient beter. Wij vragen thans aan de lezers van deze site: hoe nu verder met Chris Klomp? Waar gaat dit op uitdraaien?

6 Replies to “CHRIS KLOMP PAST ARTIKEL OVER MICHA AAN; ZIJN MALICIEUZE WAANZIN KENT ECHTER GEEN GRENZEN”

 1. “”dat je meent deze te kunnen gebruiken in een hetze tegen een ‘complotdenker’?””

  ach Kat misschien voerde je destijds wel een toneelspel op, zoals je wel vaker doet en deed.
  En je dus destijd dacht dat je met de term angst zieltjes kon winnnen bij de rechtbank, helaas ging die vlieger niet op ……….

  Overigens is het natuurlijk wel apart dat gij als onderzoeksjournalist meer bezig bent figuren als de Vries en klomp en andere passanten, dan dat je werklijk iets onderzoekt door muiddel van WOBjes en dergelijke, zoals destijds een Gerrard Legebeke dit deed en bijv de groep WAC.
  Nee onze luie onderzoeksjournalist copy paste wat van Alex Jones en consorten, freubelt andere complot site na en dat was het weer.

  Overigens dat heft Chris Klomp vergeten te melden in zijn artikel, dat je aartslui bent en vervolgens ook nog om donatie s vraagt om je luie leventje in de luxe hotels van Ierland te kunnen voortzetten ……

 2. De werkelijke situatie was dat Micha op dat moment totaal was geterroriseerd door Justitie -de opdrachtgevers

  aaah je was dus anstig …..brrrrrrrrrr.

  Hoe zit dat eigenlijk met je eigen terroristischj gestalk ………. of heb jezelf heilig verklaard.

 3. Chris Klomp maakt het psychiatrische ziektebeeld beeld van malle Micha nog wat feitelijker. Malle Micha noemt dat ziek, malicieus, dom en gefrustreerd.

  Arme kerel.

 4. Ik proef bij Chris Klomp dezelfde tendens die ik bij https://swapichou.wordpress.com/ ook zie, volgens eigen zeggen AIVD’ers, Jeroen Hoogeweij dus ook en Ziva is officier in het Isrealisch leger. Tendens van psychiatriseren, bedreigen, uitschelden en eventueel als het even kan nog seksueel intimideren. Het is laagste van het laagste.
  Verkettering heeft in de middeleeuwen niet gewerkt en zal nu ook niet werken maar daar zijn te dom voor.

  Ik had eerst een beeld van AIVD’ers dat het weldenkende intelligente mensen zijn maar dat beeld klopt allang niet meer. Schelden, bedreigen, intimideren en het zijn vooral homo’s als het even kan nog pedoseksueel of travestiet. Het is echt ernstig gesteld. En nadenken? Dat is allang niet meer nodig, intimideren en schelden is voldoende.

Geef een reactie