CHRIS KLOMP ‘SLAAT TERUG’ EN PROBEERT MICHA TE DEMONISEREN

CORRUPTE EN COLLABORERENDE AD-JOURNALIST VAN STERVENDE MSM MISBRUIKT EIGEN KRANT OM PERSOONLIJKE VETE UIT TE VECHTEN MET MICHA * CHRIS KLOMP IS AL LANG ZELF ONTMASKERD ALS PROPAGANDIST VAN DE PEDO- EN PLUNDER-ELITE * LEES: MSM IN PANIEK

De bekendste complotdenker van Nederland is publicist Micha Kat. De voormalig medewerker van NRC schrijft regelmatig op zijn website dat ‘de elite’ een nieuwe wereldorde wil vestigen om zo onder meer ongestraft kinderen te kunnen misbruiken. Ook Kat publiceerde een verhaal over Parijs [onjuist; het betrof hier een ingezonden stuk zoals duidelijk was vermeld] waarin te lezen is dat er helemaal geen slachtoffers zijn gevallen. Kat werd in het verleden veroordeeld toen hij bommeldingen deed bij onder andere het Ministerie van Justitie en Veiligheid. Hij is recent veroordeeld tot tien maanden celstraf voor smaadschrift en zit in Ierland omdat hij niet meer naar Nederland durft. Justitie wil door de recente veroordeling zijn dna en Kat is naar eigen zeggen bang dat het OM hem zal linken aan ‘een moord’. Volgens een van zijn voormalige advocaten, Gerard van der Meer, kampt Kat met serieuze angstproblemen [Kijk: de ware aard van de verrader Van der Meer komt nu naar voren; hij mag dit helemaal niet zeggen over een ex-client].

6 Replies to “CHRIS KLOMP ‘SLAAT TERUG’ EN PROBEERT MICHA TE DEMONISEREN”

 1. [Kijk: de ware aard van de verrader Van der Meer komt nu naar voren; hij mag dit helemaal niet zeggen over een ex-client].

  Owwh en als vd Meer dat nou zegt om jouw case te ondersteunen, medlijden opwekken …….. en bijv voor strafvermindering kan zorgen. Dit heft hij volgens mij gezegd toe hij jouw zaak nog behartigde.

  Maar o wacht advocaat vd Meer speelde jouw spelletjes niet mee in jouw conflict met jdtv, dus gaat Kat lopen jammeren.

  Zo als je dat wel vaker toepast bij je advocaten en racune op hen toelicht zoals advocaat Boscher, waarbij je even later toch nog door zijn doen bij het verhaal Westenberg terecht komt.

 2. Zo zie je de verderflijke macht en controle die de MSM in een psychopathocratie kan uitoefenen:
  ============================
  Ook Van Prooijen ziet wel het gevaar: ,,Het kan het vertrouwen in de democratie ondermijnen en het kan ook tot geweld leiden……
  ============================
  Door de diepe en zéér doordachte/doortrapte “staats”manipulatie losgelaten op een matig IQ/EQ is Van Prooijen (als het geen kernpsychopaat is) er volkomen (!) van overtuigd, dat de uiterst gewiekste democratische dekmantel van vazalstaat en verholen SS psychopathocratie PB BV, een (werkelijke!!!) democratische rechtsstaat vertegenwoordigd.

  Dit is nauwelijks recht te zetten, want dan stort het hele kaartenhuis waar zo’n over het paard getilde kwibus zijn “leven” op heeft gebaseerd, tezamen met diens opgeblazen ego, in.

  Hij vertrouwt de wetenschappers, zorgvuldig geselecteerd door de ‘alien’ gruwelmoordenaars van Dresden en hun nagelaten netwerk, onvoorwaardelijk en ventileert het bekende psychopathische idee, dat normale mensen er ook slechts op uit zijn om de bevolking te belazeren.
  Mensen die van nature eerlijk zijn, zijn dan (de volkomen schaamteloos en zonder-berouw -achteraf liegende alsof het HUN NORMALE RECHT is): prins Bernhard en diens nagelaten USA/GB vazalstaat, die (blijvend) moet doorgaan voor de “Staat der Nederlanden”:

  =============================
  Opvallend genoeg blijkt uit Brits onderzoek (……) dat complotdenkers zelf vaak een laag moraal hebben. Volgens de Universiteit van Kent dromen complotters er vaak zelf van om als machthebber de burgers te belazeren. Volgens de onderzoekers Karen Douglas en Robbie Sutton treedt bij complotdenkers ‘psychologische projectie’ op, de neiging om de eigen houding toe te dichten aan anderen. Uit het onderzoek bleek dat mensen met een ‘lagere’ moraal eerder aanhanger van een complottheorie zijn dan mensen die van nature eerlijk zijn.
  ==============================

 3. Dat lijkt me evt. wel een tuchtklacht waard.

  Maar ja, wat kan dat per saldo opleveren?

  Dat je de USA/GB PB BV vazalstaat advocatuur nog steeds serieus neemt en bevestigt?!

  DSR kan makkelijk (en voor psychopaten, in de huidige leergang zwaar bevoordeeld, nog véél makkelijker ook al hebben die bijv. “slechts” een IQ van 120) afstuderen in het Nederlands Recht en dan advocaat worden.

  Maar dat doet een integere Nederlander toch niet in de fundamenteel (!) corrupte, gemaskeerde vazalstaat PB BV. Voor je het weet maak je je voor een paar centen bovenop het minimumloon medeplichtig ‘of sorts’ aan grootschalige mensenmoord!

  Denk aan Golfoorlog II, Arnhem, de Hongerwinter, en het gruwelijke, diep zwarte, abjecte nachtmerrie fundament van PB BV: “Dresden”……walgelijk!

Geef een reactie