CHRIS KLOMP TEGEN THIJS STAPEL: ‘ALS JE ME DAGVAARDT, MAAK IK JE HELEMAAL KAPOT!’

ONGEKENDE INTIMIDATIES VAN ‘JURIDISCH JOURNALIST’ VAN HET AD CHRIS KLOMP TEGEN ADVOCAAT VAN MICHA * KLOMP DREIGT STAPEL ‘PERSOONLIJK AANSPRAKELIJK’ TE STELLEN VOOR ‘KOSTEN’ WAARMEE HIJ ZAL WORDEN GECONFRONTEERD IN EEN PROCEDURE DIE ‘BIJ VOORBAAT KANSLOOS IS’ * DEZE VORM VAN INTIMIDATIE VAN DE ADVOCAAT VAN DE WEDERPARTIJ HEBBEN WE IN NEDERLAND NOG NIET EERDER MEEGEMAAKT EN TOONT AAN DAT KLOMP NIETS INHOUDELIJKS KAN INBRENGEN * MICHA EN ZIJN ADVOCATEN BERADEN ZICH NU OVER DE TE NEMEN VERVOLGSTAPPEN

LEES HIER MEER OVER DE ‘BIJ VOORBAAT KANSLOZE’ PROCEDURE VAN MICHA TEGEN CHRIS KLOMP * HET LIJKT EROP DAT KLOMP ‘BEYOND JUSTICE’ IS

[wp_ad_camp_1]

Citaat uit een email van Thijs Stapel aan Micha: Als gevolg van de door Klomp aangekondigde proceshouding kan het niet bereiken van enig resultaat voor mij als advocaat negatieve gevolgen hebben. In zijn laatste mail aan mij zegt Klomp immers: “Tevens hou ik u als advocaat bij deze aansprakelijk voor mijn kosten met betrekking tot een door u in gang gezette gerechtelijke procedure. Dit met betrekking tot bestaande jurisprudentie over het voeren van onnodige cq bij voorbaat kansloze procedures.” Klomp stelt dat hij mij persoonlijk aansprakelijk zal stellen indien ik tegen hem een procedure begin die, in zijn ogen, kansloos is. Daar zal hij dus een punt van maken in de procedure, met als gevolg een risico op een persoonlijke veroordeling van mij in de proces- en advocaatkosten van Klomp vanwege misbruik van procesrecht door mij indien jij in het ongelijk wordt gesteld.

4 Replies to “CHRIS KLOMP TEGEN THIJS STAPEL: ‘ALS JE ME DAGVAARDT, MAAK IK JE HELEMAAL KAPOT!’”

 1. BREAKING BREAKING BREAKINH: MICHA EN ZIJN ADVOCATEN BERADEN ZICH

  En komen tot de conclusie dat een dagvaarding van Chris Klomp een totaal belachelijke onderneming is.

 2. Echt misbruik zal ook wel lastig bewijsbaar zijn. Het verliezen van een zaak lijkt me als bewijs van misbruik van procesrecht nog niet voldoende.

  Wel verlies je in Prins Bernhard BV, net als in elke dictatuur (onder welke dekmantel ook), altijd van “het Prins Bernhard bevoegd gezag”, indien dat zelf in het geding zou komen.

 3. “”DEZE VORM VAN INTIMIDATIE VAN DE ADVOCAAT VAN DE WEDERPARTIJ HEBBEN WE IN NEDERLAND NOG NIET EERDER MEEGEMAAKT”” Nog best wel netjes vergeleken met een kaal mannetje die rechters en advocaten van de tegenpartij door het slijk haalt.

  Oja wat was de reden dat al je ex advocaten afstand van je hadden genomen ….. had dat toevallig te maken met het gedrag van persoontje Kat.

 4. “”EN TOONT AAN DAT KLOMP NIETS INHOUDELIJKS KAN INBRENGEN”” lijkt mij juist het tegendeel, en heer Chris de keus laat aan Stapeltje om aan die flauwekul mee te doen van heer Kat met zijn grappen en grollen.

  Dus min of meer moet Stapeltje nu echt aan het werk om het gelijk aan zijn kant te krijgen, en dat zal erg lastig worden met clienten als Dankbaar en Kat.

  Misschien kan Stapel al Kat zijn ex advocaten raadplegen 😛

Geef een reactie