CHRIS KLOMP VERNIETIGT MICHA’S UITLEVERINGSZAAK: ‘ZODRA JE HIER LANDT GA JE VOOR JAREN DE BAK IN!’

BOMBSHELL RED PILL JOURNAL VAN GISTEREN NU TE ZIEN OP TWITCH * OPROEP: ELKE ZATERDAG DEMO VOOR DE GEVANGENIS IN ALPHEN A/D RIJN VOOR WOUTER

Eén reactie op “CHRIS KLOMP VERNIETIGT MICHA’S UITLEVERINGSZAAK: ‘ZODRA JE HIER LANDT GA JE VOOR JAREN DE BAK IN!’”

  1. In een psychopathocratie zoals van (de SS/SA, Abwehr etc. hoogverrader) Prins Bernhard, genaamd PB BV, zich onder geallieerde rugdekking uitgevend voor de bevrijde vooroorlogse “Staat der Nederlanden” (ook reeds op usurpatie gegrondvest overigens en de bedrieglijke nassauers *bevreemdend* in een STANDENMAATSCHAPPIJ tot heuse KONINGEN zonder aanstelling omhooggevallen, illegaal door een bisschop aangestelde piepkleine ambtelijke graven), zou deze natte droom van (evenzeer gewetenloze ?) Klomp best eens in vervulling kunnen gaan.
    Dit type proactief bedreigende, zich tot een superieur ras rekenende, doch in feite kern-gestoorde (onverbeterlijke want ledige) schurken, wacht in iedere *NORMALE* (normaal geregeerde) rechtsstaat het vuurpeloton.
    Ziehier de reden waarom psychopaten chronisch (proactief agressief) en fenomenaal (ca. 100% narcistisch) proberen om vanouds de overheid te infiltreren, over te nemen en alles naar de hand te zetten/hun eigen droomwereld te creëren…….waarbij ze zaken als de (moeizame, dit betekent niet zelfverrijkend exploiteren maar WERKEN en hard ook….) broodnodige zedelijke opvoeding en geestelijke/morele hygiëne van het gemene volk, helemaal niet (kunnen) zien en dus compleet verwaarlozen…..met als resultaat oorlog en moordpartijen van diverse soorten en maten.
    Overigens heeft het geen zin om psychopaten dit onder de neus te wrijven. Ze kunnen zichzelf niet veranderen en….. terwijl ze zelf iedereen PROACTIEF lopen te bedreigen en af te persen (met misbruik van illegaal, bijv. onverschillig woord- of eedbrekend, verworven staatsmacht), zullen ze zich door de terechte opmerking van WETTIG “vuurpeloton” zogenaamd ernstig bedreigd voelen (in werkelijkheid zijn ze vreesloos en “kaatsen zonder de bal te verwachten”).

Geef een reactie