CHRIS KLOMP VS. MICHA KAT: WIE IS DE ECHTE JOURNALIST? OORDEEL ZELF!

EXTRA: ALEX JONES NU OFFICIEEL ERKEND ALS ‘DOMINERENDE KRACHT’ IN MEDIA-LAND * DAT GELDT DAN OOK OOK VOOR DE ‘NEDERLANDSE ALEX JONES’ MICHA KAT

CHRIS KLOMP: ‘DAT IS DE METHODE KAT: EEN STELLING OPBOUWEN EN VERDER ALLE FEITEN NEGEREN DIE ZIJN KOLDER ONDERUIT HALEN’ * ZET QIVD-AGENT KLOMP MICHA’S YOUTUBE-KANAAL NU OPNIEUW OP ZWART? * FEITEN: DE MACHT EN DE MSM HEBBEN ELK VERTROUWEN VERSPEELD EN GAAT IN HUN WOEDE, ANGST EN PANIEK STEEDS HARDER OM ZICH GEEN SCHOPPENCorrectie: op 1:20 zegt Micha ‘Revolutionaire Partij’ waar natuurlijk ‘Republikeinse Partij’ is bedoeld.

6 Replies to “CHRIS KLOMP VS. MICHA KAT: WIE IS DE ECHTE JOURNALIST? OORDEEL ZELF!”

 1. “Rusland zit niet achter de Hack” aldus Julian Assagne.

  Maar Julian Assagne heeft ook terecht beweerd: “Er was helemaal geen hack, het was een lek!”
  Een leak…
  Een lek is geen hack.

  Die Chris Klomp zuigt het allemaal uit zijn duim. Een fictieschrijver, die meer wil verdienen dankzij propaganda. Propaganda die oorlog met Rusland moet bewerkstelligen, en de lekken rond Hillary Clinton en anderen onzichtbaar moet maken. Een poging tot genocide door Chris Klomp. Een beroepsmoordenaar, een bandiet, een enforcer van het internationale pedofiele netwerk.

 2. Ofwel, Micha Kat is eerlijk, Chris Klomp is een leugenaar.
  Want er wordt ook een andere definitie voor echte journalist gegeven, ook vanuit de beroepsgroep.

  Het is al weken bekend, dat Barack Obama zijn laatste weken als president inzet. Donald Trump is pas officieel president op 20 Januari dit jaar. Hier wat oudere tweets, waar The Donald bewijst dat Chris Klomp een leugenaar is, en dat Micha Kat hier in een betrouwbare journalist is:
  https://twitter.com/realDonaldTrump/status/816620855958601730
  https://twitter.com/realDonaldTrump/status/816452807024840704

 3. Hier een zgn. deskundige visie op psychopathie:

  ———————
  Juist in een tijd zoals deze – met veel onzekerheid binnen het bedrijfsleven – gedijen mensen met psychopathische trekjes prima. “De psychopaat kan moeiteloos omgaan met de gevolgen van snelle veranderingen. Hij of zij gedijt er zelfs bij. Een chaos in de organisatie biedt zowel de noodzakelijke prikkel voor de psychopathische hang naar opwinding, als een geschikte dekmantel voor psychopathische manipulatie en corrupt gedrag.” Het feit dat psychopathische trekjes individuen, maar ook groepen – een krachtige leider die niet snel van zijn stuk te brengen is: daar heb je wat aan – goed doet, kan waarschijnlijk verklaren waarom psychopaten nog altijd bestaan en psychopathische trekjes nog niet zijn uitgestorven.
  ———————-

  een krachtige leider die niet snel van zijn stuk te brengen is: daar heb je wat aan…..Hitler, prins Bernhard, het zijn uiteindelijk geen brokkenpiloten!

  …..kan waarschijnlijk verklaren waarom psychopaten nog altijd bestaan en psychopathische trekjes nog niet zijn uitgestorven:……. Sterk gericht op materiële zaken en volledig ongeremd/vreesloos, daarbij biologerend en charmant, zitten ze al snel bij de dames onder de rokken als prins Bernhard……

  …….met veel onzekerheid binnen het bedrijfsleven – gedijen mensen met psychopathische trekjes prima. “De psychopaat kan moeiteloos omgaan met de gevolgen van snelle veranderingen. Hij of zij gedijt er zelfs bij:…….

  De psychopaat heeft zeker ook niet de neiging om de omgeving prettig naar de ‘alien mindset’ aan te passen (zie bijv. de wetgeving betreffende de “Onranjes”), zodat iedereen in het over de kop gejaagde gekkenhuis disfunctioneert en hijzelf floreert ….?!

 4. We moeten ons realiseren, dat ALLE “overheden”/psychopathocratieën ter wereld (zie hoe Rusland de Liquidators van Tschernobyl en hun families laat stikken en hoe ze hebben geholpen om abjecte horror-crime “Dresden” onder de pet te houden, zie de VOLSLAGEN krankzinnig criminele tests van ca. 2500 kernfissiebommen en kernfusie-/waterstofbommen in de atmosfeer, zie de plannen van vreemde Akerboom om toch levensgevaarlijke zgn. ’tasers’ in PB BV in te voeren) NIET IN ONS TEAM zitten en elkaar het balletje toespelen PROACTIEF (het is ondenkbaar, maar voor deze diep gestoorde lustmoordenaars niet!) steeds resulterend in oorlogen/dood/verderf, zolang overal ter wereld niet gericht getest wordt op psychopathie en deze verholen en zich maskerende ONACCEPTABEL levensbedreigend moreel debiele MONSTERS (machinaal onstuitbaar gericht op macht en controle incompetent tot goed bestuur en tevens m.n. ‘berserk’ inhakkend op -niet over lijken gaande- wel getalenteerde bestuurders!) met namen als prins Bernhard of ‘dead eye Dick….Cheney’ en ‘prince of darkness Richard Perle’ en natuurlijk Stalin, Willem “van Oranje”, Putin, Mao tse Toeng, Idi Amin, Pol Pot en Hitler steeds OVERAL -anders dan door TESTEN EN UITNEMEN onstuitbaar- omhoog vallen.

  De verhouding met Rusland is geheel iets anders dan de verhouding met Putin c.s..

  Putin moet n.a.w. inderdaad in een gesloten inrichting worden geplaatst, echter in de cel naast bijv. Colin Powell, Tony Blair, Joris Demmink en “Piet Hein” Donner en natuurlijk Jaap de Schoft Keffer.

  Echter niet, na het “uitvechten” door ‘dead inside’ van een nucleaire Derde Wereldoorlog, m.n. in Europa…….

Geef een reactie