CHRIS KLOMP WERKT NU VOOR DE STAATSLOTERIJ -NA AFGANG OP AL ZIJN LOPENDE DOSSIERS

MORGEN CRUCIALE ZITTING (10:00 RECHTBANK ALKMAAR) WAARBIJ HET WEER GAAT OM DE MAFIOSE OVERHEID TEGEN DE WEERLOZE BURGER

3 Replies to “CHRIS KLOMP WERKT NU VOOR DE STAATSLOTERIJ -NA AFGANG OP AL ZIJN LOPENDE DOSSIERS”

 1. Iedreen heeft gekregen van Ferdie Roet waarvoor hij betaald heeft. De uitspraak van de rechtbank ,dat de staatsloterij de zaak belazerd heeft, is het bewijs. Dat de mensen nu hun geld niet krijgen ligt niet aan Mr. Roet maar aan de corrupte Nederlandse staat. Ook het feit dat een zeer dubieuze Italiaanse firma de trekkingen doet zou toch wel vraagtekens op moeten roepen. De gehele staatsloterij is 1 grote zwendel van begin tot eind. Nooit opgevallen dat de 30 miljoen gegarandeerde klapper altijd in Den Haag valt. Waarom verdienen de managers van de staatsloterij zo absurd veel geld. Is het staats gerelateerd en er worden bakken met geld verdiend dan weet je het wel.

 2. Ben jij het haasje, dan wordt genadeloos en wettisch/tegen de ogenschijnlijke geest van de wet, “gehandhaafd” tot de dood erop volgt.
  ————————
  Hierbij gaan psychopaten “creatief” over alle rode lijnen heen, net zoals bij……..Dresden.

  Zo mogen ze tegenwoordig heel gemakkelijk mensen gijzelen die hun verkeersboetes niet betalen.

  Dit doen ze dan bijv. ook bij onaangename klokkenluiders die ze boetes geven voor het maken van overtredingen op niet bestaande kruispunten en die ze de schuldsanering hebben ingewerkt.

  Deze worden dan dus gegijzeld (= meteen totale stopzetting van evt. uitkering e.d.) voor onterechte/krankzinnige boetes, terwijl ze in de schuldsanering zitten en deze boetes daaronder vallen volgens “de PB BV wet” en dus mede-gesaneerd zouden moeten worden.

  Het hele apparaat werkt hieraan extreem gesmeerd mee. Alles klopt precies TEGEN JOU!!!

  Totdat eventueel een oude moeder bijv. van haar AOW de boete dan maar betaalt en dan zelf niet meer te eten heeft.

  PB BV = volkomen krankjorum!!!

 3. Prins Bernhard BV heeft niets (!) met de vooroorlogse (min of meer legale/acceptabele) Nederlandse overheidsadministratie te maken.

  Het zijn ook geen criminelen, maar psychopathische criminelen, ofwel de optelsom van ware krankzinnigheid.

  Met de wet schermen tegen dergelijke aalgladde moordrobots (achter een masker van kalme en redelijke menselijkheid) is zinloos, want psychopaten staan boven de wet.

  Afspraken met psychopaten waaronder (veelal eenzijdige/narcistische = die voor JOU aan alle kanten futloos rammelt) wetgeving, blijken steeds (zou het een keer dan, ondanks alle manipulaties, toch nog nadelig voor psychopaten uitpakken) het papier niet waard waarop ze zijn geschreven.
  Ben jij het haasje, dan wordt genadeloos en wettisch/tegen de ogenschijnlijke geest van de wet, “gehandhaafd” tot de dood erop volgt.
  Zo blijkt ook hier weer.

  Hoe ze in werkelijkheid tegenover bejaarde mensen staan, kun je (ten dele: de grootste gruwel bevindt zich onder straatniveau) zien op foto’s van (enorm vluchtelingenkamp) Dresden na het onmenselijk krankzinnige 28 kiloton MEGA gruwelbombardement.

  Psychopaten zijn 100% ijskoud gewetenloos en SLECHTS eindeloos en krankzinnig energiek erop gericht, OM ERMEE WEG TE KOMEN (zo ook uiteraard in de Staatsloterij kwestie).

Geef een reactie