CHRIS KLOMP ZET ZIJN CORRUPTE TANDEN NU OOK IN DE SITE VAN ROB SCHOLTE

LEES DEEL 10 IN DE SERIE OVER MICHA OP DE SITE VAN HET ROB SCHOLTE MUSEUM: DE ‘DOODSBEDREIGING’ AAN HET ADRES VAN BART MOS EN DE BETREFFENDE RECHTZAKEN

WAT EEN HORROR-FILM: DOOR DE STAAT BETAALDE INFILTRANT IN DE MSM PROBEERT NU IN OPDRACHT VAN DE MACHT EEN INVALIDE KUNSTENAAR TE SLOPEN -EN DAT ALLEEN MAAR OMDAT DIE EEN CONFLICT HEEFT MET DE MACHT * ‘INTERVENTIE’ VAN CHRIS KLOMP IN HET DOSSIER-SCHOLTE BEWIJST ALLEEN MAAR DAT HIER (PEDO)-BELANGEN SPELEN OP HET ALLERHOOGSTE NIVO * KLOMP DREIGDE SCHOLTE MET EEN ‘ONVERWIJLDE RECHTZAAK’ EN EEN TAKEDOWN-PROCEDURE VOOR ZIJN WEBSITE

[wp_ad_camp_1]

Eerst stond dit artikel op de site van Scholte als het negende deel in de serie van Micha. Vrijwel direct na publikatie ontving Scholte deze booschap van de heer Klomp. In het betreffende stuk staat geen onjuiste letter, maar dat belet Klomp natuurlijk niet opnieuw naar de politie te rennen cq. daarmee te dreigen. De man bedreigt iedereen die iets over hem schrijft met hel en verdoemenis, maar claimt wel zelf het recht mensen te besmeuren en te belasteren zoals vooral Micha Kat. WIj vragen de heer Klomp bij deze vriendelijk om zijn stelling Het onder dit schrijven bijgevoegde bericht op uw website bevat aantoonbare onwaarheden en bevat zowel laster, smaad als belediging hard te maken. Hij spreekt zelf van ‘aantoonbare onwaarheden’ dus dat moet een koud kunstje zijn. Om nog maar eens aan te geven hoever wij qua journalistiek verheven zijn boven Klomp volgt hier opnieuw de video waarin we Klomp om wederhoor vroegen inzake tal van beweringen over hem die hijzelf nu kennelijk kwalificeert als ‘laster, smaad en belediging’:

4 Replies to “CHRIS KLOMP ZET ZIJN CORRUPTE TANDEN NU OOK IN DE SITE VAN ROB SCHOLTE”

  1. Rob Scholte heeft al in de vorige eeuw Behold a Pale Horse, door Bill Cooper, gelezen. De aanslag die hij overleefde, was in mijn optiek waarschijnlijk politiek gemotiveerd. De man verdiend het hoogste respect. Ook vanwege veel van de beeldende kunst die hij produceerde.

    Chris Klomp daarentegen, belastert hier een belangrijk kunstenaar.
    Chris Klomp is degen die hier aangepakt moet worden. Eerlijke rechters, als die zouden bestaan, zouden dat ook beseffen.

    1. Klomp belastert? Hebben we weer iets gemist, of is dit weer de zoveelste rijke fantasie van Geuz (qua gekte schat ik hem even hoog in als de Stoute Revolutionair).

  2. “”INVALIDE”” Lijkt me dat Rob gewoon als mens gezien wil worden, en een apparte aanduiding van invalide om het medeleven aan te zetten, zelf hoogstwaarschijnlijk zeer ongepast vind!!!

Geef een reactie