CIDI IS DE NIEUWE JOODSE RAAD EN WERKT MET ISLAM-TERRORISTEN AAN DE VERNIETIGING VAN DE JODEN IN NEDERLAND

NA HERHAALDE AANVALLEN OP JOODS RESTAURANT NU OOK OP UNIVERSITEITEN OPENLIJK GEFLIRT MET HET UITROEIEN VAN DE JODEN * JUSTITIE, RUTTE EN HET CIDI DOEN NIETS WANT ZE ZIEN DAT HET GOED IS * IN 1941 WERDEN DE JODEN VERRADEN DOOR DE FAMILIES ASSCHER EN COHEN DIE WERDEN BELOOND MET MACHT EN FUNCTIES * VIDEO MICHA MET WAARSCHUWING AAN DE JODEN IN NEDERLAND

VERBIJSTEREND: IN EEN EXCLUSIEF INTERVIEW MET MICHA 05 Mar 2018 13:06 Outgoing WEIGERT CIDI-DIRECTEUR HANNA LUDEN TE SPREKEN VAN ‘ISLAMITISCH TERRORISME’ TERWIJL OVERAL IN EUROPA JODEN ZICH BEWAPENEN OF EMIGEREREN OP DE VLUCHT VOOR DE ISLAM-TERREUR * ALLES WAT LUDEN ZEGT IS BEDOELD OM DE KOMENDE HOLOCAUST TE ONTKENNEN EN TE BAGATELLISEREN, PRECIES ZOALS IN 1941 * WAT ZEGT LUDEN ALS DE EERSTE SYNAGOGE’S IN BRAND STAAN WAT NOG SLECHTS EEN KWESTIE VAN TIJD IS?

3 Replies to “CIDI IS DE NIEUWE JOODSE RAAD EN WERKT MET ISLAM-TERRORISTEN AAN DE VERNIETIGING VAN DE JODEN IN NEDERLAND”

  1. Kunnen ze ook wat voor mij doen. Heb Joodse achternaam, Semitisch uiterlijk in ieder geval niet 100% Arisch en wordt vervolgd zonder iets gedaan te hebben. Gestalkt, belasterd, lastig gevallen tot het zeggen dat ik moslim ben. Dus een “loophole” om Joden te kunnen vervolgen en te stalken.

Geef een reactie