CLAUSGATE: HET BLIJKT ‘NIET MOGELIJK’ EEN BIOGRAFIE TE SCHRIJVEN OVER CLAUS

IN YOUR FACE: PLAN VAN KH EN DE ELITE OM EEN WITWAS-BIO OVER CLAUS TE PRODUCEREN WIL MAAR NIET LUKKEN * GERARD AALDERS KRIJGT GELIJK: ‘DE BEERPUTTEN ZIJN TE DIEP’ [video] * CHANTAGE VAN NEDERLAND DOOR BUITENLANDSE MOGENDHEDEN BEGON NET CLAUS * LUISTER NAAR WAT ATLAS-CONTACT TE ZEGGEN HEEFT OVER DE BIOGRAFIE VAN DE ‘JONGE CLAUS’ [ATLASCONTACT.CLAUS]

[wp_ad_camp_1]

Een van de meest schokkende uitkomsten van de Demmink-week was toch wel weer het opduiken van de naam Claus als kindermisbruiker. Veel Nederlanders -waaronder zelfs ‘verslaggevers’ van de verhoren- weigeren te accepteren dat Claus op dit punt in het verdachtenbankje zit. Wat hier ook van zij, hoe mooi zou het niet zijn geweest als er thans een prachtige, ‘gezaghebbende’ biografie op tafel lag, geschreven door journalisten van ‘naam en faam’. werkend bij een ‘gezaghebbend dagblad’ die de arme prins-gemaal zou vrijpleiten? Zeg maar een biografie a la Cees Fasseur en Annejet van der Zijl over Bernhard? Maar die biografie die reeds meer dan twee jaar geleden werd aangekonidigd ligr er niet. Hoe kan dat?

Begin 2014 stapelden de problemen rond Claus voor het KH zich (opnieuw) op. Er was de zaak-Demmink waarvan toen zeker was dat die niet zou verdwijnen. De Clausgate-papers circuleerden op het internet en raakten steeds bekender in de kringen van de ‘complotters’. Claus was reeds genoemd door Bart van Well als gast in de martelkelders van Salomonson. Er was het bewijs uit de procedure Houben en Sietsma / Salomonson die de pedo-hofadvocaat nota bene (in hoger beroep) had verloren -net als Demmink de procedure verloor tegen het AD. Houben en Sietsma mochten zeggen dat Salomonson een martelkelder had waar (Marokkaanse) kinderen door het hoofd werden geschoten, om het even cru te zeggen. In deze procedure werden verklaringen geproduceerd over Claus die seks had met minderjarigen. En was was er natuurlijk het bij insiders bekende verhaal uit De Telegraaf uit 1982 dat Claus met Salomonson in de VS homo-feesten bezocht. En dat Nederland met materiaal wat daarover in handen was van de CIA werd gechanteerd, ondermeer in de zogeheten ‘Hollanditis-kruiskraketten-kwestie’: net als Nederland werd gedwongen Baybasin uit te schakelen via de pedo-dossiers van Demmink, zo werd ons land gedwongen de raketten te plaatsen via chantage met de pedo-dossiers van Claus. Als met al reden genoeg voor de ‘elite’ de twee ’topjournalisten’ van ‘onbesproken naam en faam’ van het ‘uiterst gezaghebbende dagblad’ in te huren voor de witwas-biografie. Met veel fanfare werd de baanbrekende biografie aangekondigd in NRC Handelsblad.

Maar zoals gezegd werken de ’topauteurs’ nog altijd aan het reconstrueren van het leven van de jonge Claus en dat heeft er -daar kunnen we wel zeker van zijn- niet mee te maken dat ze op zoek zijn naar slachtoffers van de ex-gemaal die door hem zouden zijn misbruikt. Het uitstel dat volgens de uitgever ‘nog vele jaren’ kan duren heeft andere oorzaken. Het blijkt niet mogelijk een geloofwaardige biografie van Claus te presenteren zonder de genoemde kwesties -die inmiddels dankzij internet een te grote bekendheid hebben gekregen om ze te negeren. Maar het blijkt ook weer niet mogelijk ze weg te spinnen of wit te wassen. Ergo: geen biografie over Claus. De geniale historicus Gerard Aalders heeft dit alles meer dan tien jaar geleden toen Micha hem sprak al voorzien.

9 Replies to “CLAUSGATE: HET BLIJKT ‘NIET MOGELIJK’ EEN BIOGRAFIE TE SCHRIJVEN OVER CLAUS”

 1. Poes Mis is ook weer op de bühne met wat geleuter. Laat ze het nu eens écht grondig onderzoeken dan zijn we toch klaar. Degene met macht willen dat niet. Dan is het toch logisch dat men achterdochtig wordt. Zij die beschuldigd worden zouden zelf een onderzoek moeten willen. Er is meer aan de hand, neem dat maar van mij aan.

 2. Weer eens een pittig stukje nieuws over Claus. Dit gaat het script van de meest akelige horrorfilm te boven. Met wat voor terreur wat ik heb meegemaakt van de overheid sta ik nergens meer van te kijken. Met mij lijden veel mensen daaronder. En dan maar volhouden dat de regering er is om de mensen te dienen, de vieze huichelaars. En die rechters die doen ook een duit in het zakje. Tot over maat van ramp geeft onze Koning ook zijn naam aan die corrupte beslissingen van die Z.G onafhankelijke rechters. Wat een wanvertoning. Te treurig voor woorden. Zie ook: http://www.rechtmachtmisbruik.com

 3. Het is hier trouwens geen proeftuin van de (door psychopaten totaal gecontroleerde NWO).

  Nee hoor!

  Overigens kunnen we best een NWO gebruiken, maar dan ZONDER psychopathische moordrobots die achter de schermen aan de touwtjes trekken en naadloos alle sleutelposities innemen.

 4. ….En niet vergeten te stemmen hoor, brave Nederlanders.

  Dit is een (bevrijde) democratische rechtsstaat en stemmen is je democratische plicht.

 5. Volgens Anne Frank, wilden de Nederlanders de Britten en Amerikanen hier na WOII niet blijvend hebben. Zo was de (gezonde!) stemming in 1944 in het gehele land toen zij in het Achterhuis verbleef.

  Maar onder de puur (psychopathisch) criminele Bernhard dekmantel (van zogenaamd teruggegeven jurisdictie), zitten ze er nu gewoon toch.

  En men is dusdanig gemanipuleerd en omgebouwd, dat men het nog leuk vindt ook.

  Lekker “Koningsdag” vieren maar, stakkers!

 6. De CIA hoefde Nederland echt niet te chanteren met Claus zijn seksuele strapazen.

  Bernhard/het BNV/de BVD/de AIVD en MIVD zijn onderdeel van de (Dulles) CIA (NAVO) als nooit bevrijde vazalstaat van de USA/GB,…….door Bernhards walgelijke over lijken gaande handjeklap aangaande “DRESDEN” met de touwtjestrekkende psychopaten aldaar “verantwoordelijk” voor genoemde immense horror-crime……, direkt na WOII (waardoor hij niet als hoogverrader voor het vuurpeloton is gekomen of opgehangen na Neurenberg en de USA/GB hun oorlogsMISDADIGERS niet hoefden aan te pakken).

  Dit samenspannende boeventuig moest hoofdzakelijk de politiek machtige en tegenspartelende Aantjes kaltstellen, wat Bernhard meteen heeft uitgevoerd want deze Nazi RSHA psychopaat zat vanouds al vuistdiep in het kaltstellen van door ZIJN vlucht (met het kenmerkend gebrainfuckte staatshoofd) WETTELIJK VERPLICHT in Nazi-Duitsland als bevoegd ambtenaar dienstdoende Nederlandse ambtenaren, m.n. degenen die lont roken of iets teveel gezien/overleefd hadden.

  Dus het oude handwerk maar weer opgepakt en toen kreeg je deze door psychopaat Bernhard aangezwengelde rel aangaande Aantjes:

  ===========================
  Hij stapte in 1978 op als lid van de Tweede Kamer na het verschijnen van een rapport van het RIOD over zijn oorlogsverleden – Het eerste kabinet-Van Agt liet (toen het te laat was en Aantjes gefnuikt…DSR) een commissie van drie onder leiding van prof. Enschedé nader onderzoek instellen naar de bevindingen van het RIOD. Hieruit bleek dat de door Aantjes zelf gegeven lezing van zijn oorlogsverleden juist was. Het RIOD had onder meer ten onrechte geconcludeerd dat hij als bewaker was opgetreden in Port Natal, dat hij lid was geweest van de Waffen SS, dat hij het Nederlanderschap had verloren

  …..en dat hij er zelf voor had gekozen om in Duitsland te gaan werken (dit is een heel ‘pure evil’ fijnzinnige van Bernhard, die deze potentiële tijdbommen voor HEM tot aan zijn dood krankzinnig precies in de smiezen hield…..DSR).

 7. LS…

  Koninklijke en presidentiele bloedlijnen zijn geen puur menselijke bloedlijnen maar leveren hybriden reptielen shape shifters en monsters. Zoals pedofielen en perverse moordenaars. Het Engelse koninklijk huis met al het slangengebroed is ook een duidelijk voorbeeld. Diana kende de werkelijkheid nadat haar werd verteld dat ze alleen geaccepteerd was om kinderen te fokken voor het in stand cq evenwichtig houden van het reptielen / menselijk DNA. Toen zij uit de school klapte is zij ritueel vermoord. En zo is ook Friso opgeruimd omdat hij een gevaar vormde en de ware aard van de Oranjes wel eens zou kunnen prijsgeven… Etc. etc. !

 8. Micha beseft dat de pedo-verhoren niets hebben opgeleverd maar dat mag de plotterpret niet drukken: hij bijt zich al weer vast in een nieuwe fantasie: Prins Claus joeg in martelkamers Marokkaanse kinderen een kogel door het hoofd.
  Eerder fabuleerde hij dat Demmink c.s. duizenden baby’s en kinderen, martelden, verkrachtten en in stukken sneden, nu is er een nieuwe variant die hij ongetwijfeld nog vaak zal herhalen.
  Uiteraard kan hij geen enkel geval documenteren maar daarvoor heeft hij een heldere verklaring: de moordenaars lieten hun paspoort niet achter bij de duizenden slachtoffertjes.
  Logisch toch?

Geef een reactie