COLLAPSE NEDERLAND EN ORANJE GAAN HAND IN HAND

TOTAL COLLAPSE UPDATE: NOG NOOIT VERTOOND, RECHTERS IN MAASTRICHT GAAN STAKEN * NA DE POLITIE WEET ARD VAN DER STEUR NU OOK DE RECHTERLIJKE MACHT TOT GROTE VIJAND TE MAKEN

NEDERLAND IS VERWORDEN TOT EEN GROTE SMERIGE CORRUPTE CRIMINELE WEERZINWEKKENDE BENDE VAN PSYCHOPATEN EN PEDOFIELEN * ZELFS TEGEN EEN BAL TRAPPEN KUNNEN WE NIET MEER * VERWOESTENDE DECADENTE SPILZUCHT EN HORROR VAN HET KONINKLIJK HUIS MAKEN KORTE METTEN MET ALLES WAT NEDERLAND OOIT MOOI EN GROOT HEEFT GEMAAKT * LANG LEVE JORIS DEMMINK, MARK RUTTE EN KONING WILLEM! * EN DE TELEGRAAF NATUURLIJK!

[wp_ad_camp_1]

Je zag het natuurlijk al aankomen tijdens het WK in Brazilie. Maar die zomer kon het ‘sprookje’ van Oranje nog min of meer in de lucht worden gehouden via massale propaganda van de MSM, hoewel het spel niet was om aan te zien en we compleet van de mat werden gespeeld door Mexico. Slechts via de miljoenen van onze pedo-elite konden we vlak voor tijd een penalty kopen. Maar nu is er niets meer te redden. Net als ons bedrijfsleven (Imtech, KLM, SNS) en onze rechtstaat valt ook Nederland als voetballand keihard van zijn voetstuk. De oorzaken zijn grotendeels dezelfde: krankzinnige arrogantie, decadentie, kleinzieligheid, totale morele verrotting en nog nog eerder veroonde domheid. De geest van Joris Demmink waart inmiddels dus ook rond in onze voetbalstadions. Op naar Prinsjesdag! De ‘feestbegroting’! We zullen de wereld eens wat laten zien als Nederland! Zo doe je dat, een land besturen en een begroting opstellen!

4 Replies to “COLLAPSE NEDERLAND EN ORANJE GAAN HAND IN HAND”

 1. Kenmerkend psychopathisch/’pure evil’ gedrag bij de krankzinnige bastaard Cesare Borgia en we zien dit mutatis mutandis steeds bij Van Nassau en PB:

  ============
  In december 1502 liet hij zijn militaire gouverneur Ramiro de Lorca onthoofden. Niemand begreep de reden van diens terechtstelling, want hij was hem altijd trouw geweest. Zo wilde Borgia zijn schuld voor het wrede beleid afwentelen op zijn commandant en de gunst van de bevolking winnen.
  ============

 2. Verbale psychopaten verzinnen ook (wreed klinkende) namen, zo in de trant van:

  Pas op anders nassau ik je en als ik je niet nassau, dan borga ik je moeder.

 3. Een PROACTIEF (!) agressieve psychopathische bastaard dus en goed verholen onder vele dekmantels van liefdevolle zorg zoals het WNF van onze nationale verzetsheld te Londen en zwaluwenredder, zijn ‘adapted compensated’ exemplaren dat ook.

 4. Ach ja, deze hier was -net als Van Laurenberg alias Van Nassau- ook een vorst. Als je de psychopaat Machiavelli mag geloven dan, zelfs HET schoolvoorbeeld van een vorst:

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Cesare_Borgia

  In werkelijkheid was het een psychopathische bastaard (van Spaanse kleine “roofridders”/tirannen die zich Borja, spreek uit Borga, noemen), waar iedere adel (hoge menselijkheid) VREEMD aan was.

  We zien het voor psychopaten kenmerkende ‘PURE evil’ gedrag. Ook het door pure begeerte gedreven streven om Paus te worden (bij zijn vader) is kenmerkend. Wat is doortrapter dan dat……’gullible fools’.

Geef een reactie