COLLAPSE-UPDATE MICHA DEEP BEHIND ENEMY LINES

HET GAAT NU STEEDS SNELLER RICHTING AFGROND * 23-9 DE DAG DES OORDEELS * GELDKRANEN VOOR HET VOLK WORDEN LANGZAAM DICHT GEDRAAID * TERWIJL DE STROPPEN WORDEN AANGETROKKEN NEEMT DE PROPAGANDA TOE: ‘IEDEREEN WINT IN FEEST-BEGROTING’


[wp_ad_camp_1]

2 Replies to “COLLAPSE-UPDATE MICHA DEEP BEHIND ENEMY LINES”

 1. Je weet schrikbarend weinig over de New World Order Micha.

  Een artikel van jou hand wat er meer over vertelde gisteren, is vanaf hier niet meer in te zien.
  http://www.nrc.nl/nieuws/2015/08/03/britse-politie-heropent-onderzoek-naar-kindermisbruik-door-ex-premier-heath/
  Politie zouden beter naar huidige en toekomstige premiers onderzoek doen!
  PROPAGANDA

  Lijken als Jimmy Savile die pedofiel waren, maar tijdens hun leven een podium krijgen, sleutel tot jeugdgevangenis.
  http://knowyourmeme.com/photos/474932-jimmy-savile-pedophile-case
  Elk artikel dat ik vond op die zoek actie was bezig de reputatie te herstellen van de romanistische antichrist.
  Het ligt er nogal dik bovenop.
  Niet te ontkennen.

  Savile was Maltezer Riddder, maar dat houden de kranten geheim.
  Ze herstellen de reputatie van de NWO, door te beweren dat Savile misschien gekickt gaat worden van de orde van het heilige graf.
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Orde_van_het_Heilig_Graf
  Na z’n dood.
  Zo van, deze sergeant wordt ontslagen, nadat hij op hoge pensioen leeftijd kwam te overlijden. Volstrekt absurde kranten berichten, maar de kranten doen er allemaal aan mee.

  Feit is: Jimy Savile en Edward Heath kregen hun hoge positie, doordat ze het Katholieke geloof wilde verspreiden in een zeer ketters land, Brittannië.
  Kinderen van protestantse ouders ontvoeren, doodmartelen als inquisitie.
  Mij leerden ze dat al op de lagere school.
  Bijbels lezen, daar heeft de Katholieke Kerk al 500 jaar de doodstraf op.

  Werkelijk, NWO?

  En die tweede Holocaust, heeft alles met het Srebrenica verhaal te maken, met posities in de Nederlandse politiek. Het Nederlandse leger moordde en moord voor de NWO, vooral in de 20ste eeuw zoals in Servië, Formosa, Atjeh, Afghanistan, wat alle 4 genocides voor de NWO waren. Kranten berichten er niet of nauwelijks over, maar maken dagelijks erg veel propaganda die deze genocides ondersteunen. Aldus de Nederlandse kranten, is Russisch Orthodox Servië ketters, dus de luchtmacht gaat deze slachtoffers van Katholieke Ustasha en Islamitische SS Handschar divisie mee bombarderen.

  Ik begrip best dat personeel bij kranten achterlijk is, maar de propaganda in Nederlandse kranten zet wel aan tot moord en holocaust.

  Hitler was populair dankzij de kranten.

  Juist zag ik de voorpagina van de Telegraaf, 1/3 van de artikelen zijn agressieve moordzuchtige propaganda. Zoals, Europeanen die zich verdedigen tegen genocide plannen, die geïndoctrineerde gastarbeiders paspoorten geven, worden ultrarechts of populistisch genoemd. Het woord “gastarbeider” wordt vervangen door “asielzoekers”, de bevrijdingstheologen mennen inmiddels het volk. Een volk dat geen weerstand kan bieden tegen de dialectische trukendoos van lui die intelligenter zijn dan doorgaans journalisten zijn.

  Ja, een journalist mag propaganda niet begrijpen, anders kan hij zich niet meer voor zijn vak motiveren.

  Sportuitslagen op de voorpagina’s, werkelijk?

  En pers vrijheid bestond in de 16de eeuw, daarna is deze aangevallen en verdwenen door de Contrareformatie. 400 Jaar broodschrijven voor de vijand van het volk. Er is al 400 jaar weinig of geen vrije pers. Bovendien, het zou beter zijn als iedereen zelf zou schrijven, maar blogs worden ver achterin gegooid in Google zoekresultaten.

  Laten we hopen dat Micha geen Morano is.
  Meer verdenkingen zijn er niet!

 2. De vraag die Micha mogelijk kan beantwoorden is welk persoonlijk belang de omes Ab en Roel alsmede de bobo’s van de NWO er bij kunnen hebben om eerst de wereldbevolking uit te roeien om die mondiale Holocaust vervolgens in een schuilkelder in Nieuw Zeeland (waar ze volgens Micha thans verblijven) te overleven.
  Daar word je toch niet gelukkig van?

Geef een reactie