COMING UP IN TWEEDE MYRA-VIDEO: NIEUWE GOUDEN KANS AF TE REKENEN MET DEMMINK; MET DE DEAL IS ZIJN MEINEED EENS TE MEER BEWEZEN

NIEUWE VIDEO VOL MET BOMBSHELL INFO: ALLE PUZZELSTUKJES VALLEN OP HUN PLAATS * WAAROM WEIGERDE RT TE BERICHTEN OVER DE VAN WELL-VERHOREN?

HEEFT DEMMINK ZOALS HIJ OP DE VAN WELL-VERHOREN HEEFT VERKLAARD NOOIT SEKS GEHAD MET KINDEREN? * IS HIJ NOOIT IN JONGENS-BORDELEN GEWEEST? * WAAROM SLOOT HIJ DAN EEN DEAL MET BART VAN WELL? * WIE DOET NU AANGIFTE TEGEN DEMMINK WEGENS MEINEED? * EEN ERGERE VORM VAN MEINEED IS NIET DENKBAAR DAN ONDER EDE VERKLAREN DAT JE GEEN KINDEREN HEBT VERKRACHT TERWIJL DAT WEL HET GEVAL IS -EN DAT ALS TOPMAN VAN JUSTITIE! * FOTO: VAN WELL-ADVOCAAT MARTIN DE WITTE ZIJN LABIELE CLIENT DOOR DEMMINK LIET AFKOPEN

3 Replies to “COMING UP IN TWEEDE MYRA-VIDEO: NIEUWE GOUDEN KANS AF TE REKENEN MET DEMMINK; MET DE DEAL IS ZIJN MEINEED EENS TE MEER BEWEZEN”

      1. Wat Micha al zegt ze is niet meer a charge. Wanneer heeft ze die draai eigenlijk precies gemaakt. Ze brandt iedereen al af voordat ze op de stoep staan bij Demmink. Haar rol bij de zaak van Well is ook zeer verdacht. Het weghouden van getuigen uit de rechtbank als mede de media weghouden bij de getuigen. Het achterhouden van explosive informatieve. Misbruik van informatie om mensen in discrediet te brengen en mensen bedreigen. Het gaat maar door je kunt er wel bijna een boek over schrijven.

Geef een reactie