COMPLOT-AVOND R’DAM: BERICHT VAN PLOTTOLOOG JARON HARAMBAM

EXTRA EN LAATSTE NIEUWS: VLAK VOOR ZIJN VERHOOR ALS ROLODEX-PEDO-GETUIGE BLIJKT FRED TEEVEN OPEENS ENORME PROBLEMEN TE HEBBEN ‘MET ZIJN HERSENEN‘: CAN YOU MAKE THIS STUFF UP? * DE WAARHEID IS ALTIJD 1000X KRANKZINNIGER DAN ZELFS MICHA KAN BEDENKEN!

WIJ ONTVINGEN GISTER ONDERSTAANDE EMAIL VAN JARON HARAMBAM EN ANTWOORDDEN HIEROP ALDUS: * ENORME OPKOMST VERWACHT VANAVOND IN ROTTERDAM OP ‘PLOTTERSAVOND‘ IN REMONSTRANTSE KERK * WIE OPENT DE AANVAL OP PLOTTER-BASHER EN MICHA-DEMONISEERDER MAARTEN REIJNDERS?

Beste Micha, Ik heb vernomen dat u nogal wat ideeen heeft over mij, mijn onderzoek en hoe ik tegen complotdenkers aankijk, zowel professioneel als persoonlijk,. Ik kan mij totaal niet in dat beeld vinden. Als er iemand is die zich afzet tegen de demonisering van complotdenkers, zowel in de wetenschap als erbuiten, dan ben ik het wel. Boeken zoals die van Maarten Reynders irriteren mij net zo erg als u. In mijn werk zet ik mij dan ook af tegen de pathologisering van complotdenken, sterker gesteld, ik onderzoek ook hoe complotdenkers door de wetenschap en journalistiek geframed worden als irrationele en gevaarlijke gekken. Daarnaast laat ik in mijn onderzoek juist alle ruimte aan de ideeen en ervaringen van complotdenkers zelf om beter te begrijpen waarom zoveel mensen tegenwoordig in complottheorieen geloven. Om een voorbeeld te geven: kijk naar dit opiniestuk van mij. Ik vind het daarom jammer dat u niet met mij contact heeft gezocht alvorens over mij te schrijven [ik heb je gebeld op het nummer op je webpage maar kreeg een meisje aan de lijn die zei dat je op dat nummer niet te bereiken bent, MK] en mij zomaar gelijk stelt met figuren als Maarten Reynders. Ik hoop woensdagavond dan ook een ander geluid te laten horen, een geluid waar menig complotdenker tevreden over zal zijn. Die ervaring heb ik ondertussen wel gekregen. Hele vriendelijke groet, Jaron Harambam

[wp_ad_camp_1]

Beste Jaron,

Dank voor je reactie! Er goed stuk op Sciencepalooza.

Maar de vraag blijft waarom je nooit contact hebt opgenomen met mij; ik ben tenslotte ‘offcieel’ de ‘bekendste complotdenker van Nederland’!

Maar er is nog iets veel belangrijkers. Ik ben journalist. Dat betekent dat ik vanuit mijn vak so wie so uitsluitend bericht met de waarheid en de feiten als uitgangspunt. Wat we nu juist steeds meer zien is dat journalisten die waarheden onthullen die de macht onwelgevallig zijn, worden bestreden. Een van de belangijkste ‘wapens’ daarbij die worden ingezet is de labeling als ‘complotdenker’. Andere wapens -ook die zijn massaal tegen mij ingezet- zijn de politie en de rechterlijke macht. Bijna dagelijks worden tegenwoordig journalisten vermoord. En dat is geen complot.

Speelt deze journalstieke invalshoek ook een rol in je promotie-onderzoek? Zo ja, dan kun je altijd een beroep op me doen!

beste groet,

Micha Kat

11 Replies to “COMPLOT-AVOND R’DAM: BERICHT VAN PLOTTOLOOG JARON HARAMBAM”

 1. “Dat betekent dat ik vanuit mijn vak so wie so uitsluitend bericht met de waarheid en de feiten als uitgangspunt”

  Ehhhhhhmmmmmmmm?

  Misschien had je zelf (als journalist) even wat feiten over Jaron moeten opzoeken alvorens hem te demoniseren.

  Niet zo’n goeie actie voor jou als zelfverklaarde onderzoeksjournalist.

 2. Kennis kent namelijk geen inherente waarheid of legitimiteit, waar verkrijgt deze vanuit de theoretische en sociale context waar deze in zichtbaar wordt. Bovendien is kennis, simpelweg gesteld, ook (politieke) macht.
  =============================
  Daarom waarschuwt de Bijbel ook zo uitdrukkelijk voor niet door Liefde begrensde kennis…..0en zijn (logisch intelligente) psychopaten, moreel debiel, grenzenloos en niet in staat tot NORMALE religieuze integratie, er zo buitengewoon energiek op gericht.

  Kennis = macht (en controle).

  Psychopaten snijden kenmerkend “de bloem” aan stukken om iets over “het wezen van de bloem” te weten te komen.

  Dat dan weer wel. Je krijgt er de rimbam van.

 3. Hopelijk krijgt Teeven geen psychopaat als chirurg.

  Als de scalpel een beetje uitschiet, heb je immers zo een lobotomie.

  Wat zou zoiets met een psychopaat doen, die immers al ‘dead inside’ is?

  Ach, de fantasie gaat met me op de loop…..

 4. Psychopaten zijn wel kenmerkend onverantwoordelijk. Het interesseert me allemaal geen bal en ik sta toch boven de wet, schijnen ze vaak te denken.

  Bovendien is het des psychopaats om anderen VET te kunnen bekeuren wegens het niet dragen van een (wegens oprechte zorg om het welzijn van burgers….zie Dresden) autogordel en het houden van onvoldoende afstand…..en daar zelf compleet maling aan te hebben:

  …..een Audi A6 voor hem remde. Teeven botste bovenop de Audi, schoot naar voren en sloeg daarbij met zijn hoofd tegen de voorruit.

  Maar misschien werke Teeven zijn gordel niet goed en zat er een idioot voor hem die dacht dat hij alleen op de wereld was en wel eens onverwacht een remmentestje kon gaan doen…..

 5. Inderdaad een evenwichtig opiniestuk van Jaron Harambam. Een echte wetenschapper is immers in de eerste plaats dienstbaar aan de waarheid en dient zich onpartijdig en onafhankelijk op te stellen. En dat is iets heel anders, dan je voor het karretje van de een of andere belangengroep laten spannen. Dat wist Galileo ook al in zijn tijd! En velen na hem.

 6. Wat de hersen-operatie van Teeven betreft: Aan de ‘alien mindset’ kan geen hersenchirurg wat verbeteren.

  Maar dat lijkt de bedoeling ook niet. Waarschijnlijk zit er een bloedpropje ofzo, t.g.v. zijn auto-ongeval van verleden jaar.

  Dat ongeval heb ik in de MSM overigens zeker over het hoofd gezien.

 7. De ‘pure evil alien mindset’ lieflijk glibberglad ‘always comes in peace’…….’and then you will be stabbed in the back in ways you can’t begin to imagine’.

  Grote voorzichtigheid is dus geboden, met name als iemand zo “prettig en aangenaam” begint en er toch alweer kleinigheden niet lijken te kloppen.

  Eerst testen voordat je de rimbam krijgt, is mijn idee.

 8. De bedoeling is dat je nu twee soorten rechtspraak gaat krijgen: rechtspraak voor de goyim en rechtspraak voor de Zionistische maffia die altijd worden vrijgesproken van alles via vormfoutjes, dossiers die opeens zoek zijn en andere trucs en of gewoon in your face ondanks bewijs, gewoon omdat het kan.

Geef een reactie