COMPLOTDENKERS, HET WARE VERHAAL, DEEL 5 (SLOT)

EXTRA: OPEN BRIEF VAN MICHA AAN VOLKSKRANT-HOOFDREDACTEUR PHILIPPE REMARQUE OP NIBURU.CO

FRED TEEVEN, PAULINE KRIKKE: JORIS DEMMINK BLIJFT STEVIG IN HET ZADEL EN STUURT NEDERLAND NOG ALTIJD AAN * PEDO-MEDIA VAN CHRIS KLOMP BEGINNEN HUN CAMPAGNE DE VVD, RUTTE EN DEMMINK TE ‘REDDEN’ VAN EEN VERKIEZINGSNEDERLAAG ZODAT HET MINISTERIE VAN V&J IN HANDEN KAN BLIJVEN VAN DE PEDO-DOOFPOTTERS VAN DE VVD

5 Replies to “COMPLOTDENKERS, HET WARE VERHAAL, DEEL 5 (SLOT)”

 1. Breaking

  Er komt helemaal geen kort geding tegen de Volkskrant.

  Er is geen enkele rechtsgrond voor een zaak en advocaat Stapel doet niet meer mee.

  Helaas, pindakaas.

  Scheelt wel weer een bulk belastinggeld, da’s dan weer mooi meegenomen.

 2. Over compleet-nuts gesproken zeg? Ik kom hier vandaag gewoonweg niet meer aan of bij..;

  “Verder herinner ik me, dat mijn tante als zij mij begroette, een vreemde handdruk gaf. Ze kneep me altijd bovenop mijn hand, wat ik een rare gewoonte vond. In 2016 heb ik pas gelezen, dat de knobbel waarop gedrukt wordt bij de handdruk, iets zegt over welke graad iemand is in de Vrijmetselarij.Niemand heeft me dat ooit verteld. Ik weet niet meer waar bovenop mijn hand zij drukte met haar vingers. De slagerij is gevestigd op nummer 111 (nee, niet 112). Het scheelt 1 nummer. Het uithangbord heeft een koe met een strikje om de nek. Niets duidelijk. Geen meesterslager.” BRON

 3. Dat HOE DAN OOK winnen, lukt dan weer met kuis verrotte rechters-soortgenoten als Vermeulen, Kraan, Abbink, Fasseur, Van Delden…..dergelijke types.

  Deze prins Bernhard “vrinden” (psychopathische “vrinden” is nog even wat anders dan normale vrinden) “toevallig” (met groot respect voor de Trias Politica) op sleutelposities bij de Rechterlijke Macht beland, maken de rechtszaal voor de psychopaat tot een soort thuiskomen.

  Waarom zou een psychopaat de rechtszaal (in bijv. PB BV) dan willen mijden en een vrijwille voor hem nadelige schikking treffen? Om de bijkans onder de lasten bezwijkende belastingbetaler te sparen soms?

 4. Jullie zijn zo arrogant dat jullie psychologisch niet in staat zijn door de knieën te gaan
  ————————-
  De optelsom van ware krankzinnigheid, gaat ook nooit (!) door de knieën.
  Ook niet als wettig en overtuigend bewijs al geleverd is.
  Of zij zonder bewijs iets beweren waarvan vaststaat dat het onmogelijk is (2 +2 = 5) en daarmee hun slachtoffer doorgaand grote schade berokkenen.
  Dan zie je eigenlijk pas dat het volledig gestoorde moord-automatons zijn, 100% gericht op macht en controle en HOE DAN OOK winnen.

  Zoals Aalders van het NIOD schreef: De enige die nog gelooft dat hij Christiaan Lindemans (alias King Kong) nooit gezien heeft, is prins Bernhard zelf.

 5. FRED TEEVEN, PAULINE KRIKKE: JORIS DEMMINK BLIJFT STEVIG IN HET ZADEL EN STUURT NEDERLAND NOG ALTIJD AAN
  ————
  Krankzinnig ‘unerschütterlich’ baggeren psychopaten (elkaar herkennend en onderling als een monoliet het balletje toespelend) als een -velen ongezond biologerend als de dood zelve- glibberig overcorrect mechanisch leugending voort……tot ze fysiek worden uitgenomen…..om erger te voorkomen.

  Zo gaat dat.

Geef een reactie