5 Replies to “CONNECTING THE DOTS: RONALD BERNARD, GERRIT ZALM EN HENRY KEIZER….”

 1. helpdesk@werkenvoornederland.nl

  Mail ze mensen en zeg dat ze werken voor Prins Bernhard BV en de bevolking fundamenteel aan het bedriegen zijn: De leugen regeert (maar had moeten worden opgehangen bij Neurenberg in 1945 mensen…..een gruwelijke fout dat dat destijds op raadselachtige wijze niet gebeurd is!!!).

  Dit werd mij zojuist medegedeeld, goedgelovigen, door de Prins Bernhard RVD van het PB BV Ministerie van Waarheid.

 2. De Blije Bank is al Jaren een bank in oprichting. Ze hebben nog steeds niet de benodigde 10000 leden voor een bankvergunning. Het is allemaal ideologisch gezwam. Geen rente want dat is slecht. Welke idioot gaat zijn geld op die bank zetten als hij daar geen rente voor krijgt. Zonder rente te vragen, hoe ga je dan het verlies dekken van eventuele wanbetalers. Als je gaat kijken wat voor projecten ze willen financieren dan valt het ook op dat er veel zeer dubieuze shit bij zit. Ze willen investeringen doen in nieuwe technologie. Er is daar bij die Blije Bank duidelijk niet 1 die op de MAVO scheikunde en natuurkunde in zijn pakket heeft gehad. Gratis geld en biologische verantwoorde energie voor iedereen, Het basisinkomen, een godsdienstig sektarisch sausje. Dit is een clubje waar je met een boog omheen moet gaan. Die Bernhard een bankier van de elite. Laat me niet lachen.

  1. Na even grasduinen op die sites van ze. Het is eigenlijk nog veel erger. Ze hebben helemaal geen 10000 leden nodig maar een startkapitaal van 1,2 tot 1,5 miljoen Euro. Dan ben je als bank meer dan 4 jaar bezig en dan heb je nog niet eens 1,2 miljoen bij mekaar met de hulp van een elite bankier. De kosten als je klant wil zijn bij de blije bank zijn 24 URA dat is omgerekend 500 euro per jaar. 500 euro voor een bankrekening en een pasje. Ik betaal 2 tientjes per jaar voor mijn pasje van mijn bank. Mijn creditcards zijn zelfs helemaal gratis en als ik die rekening binnen 30 dagen betaal dan hoef ik ook geen rente te betalen. WTF

 3. De Oranjes en hun boosaardige netwerk van psychopaten in toga en maatpak zijn bewezen (!) medeplichtig aan het levend tot soep smelten van tienduizenden kinderen te Dresden, in Korea, in Irak enz. enz. enz. Ze zijn bewezen verantwoordelijk of mede-verantwoordelijk (psychopaten kennen natuurlijk geen verantwoording richting de normale mens, dat niet!) voor tienduizenden onnodige EXTRA oorlog(misdrijf)doden en gruwelijk levenslang gewonden IN NEDERLAND.

  En ze worden nog steeds als idolen aanbeden door een groot deel van hun toekomstige slachtoffers.

  Want psychopaten vinden het extra leuk om bijv. zo’n moeder zo bizar mogelijk te vermoorden, die na het ski-ongeval van Friso een bosje bloemen legt met daaraan het kaartje: Van een moeder voor een moeder.

  Zo’n ‘gullible fool’ onverwacht een mes in de rug steken, is extra aantrekkelijk voor ‘pure evil’.

  ‘Psychopaths want to make mothers weep!’

Geef een reactie