CONTRA-OFFENSIEF ELITE-PEDOFIELEN: ‘INTERNET MANIPULEERDE BRONNEN’

BREAKING: DE PEDO-MSM SPELEN NU DE VOLGENDE KAART UIT IN HET PEDO-CONTRA-OFFENSIEF: ‘ALTERNATIEVE MEDIA MANIPULEERDEN EN CONTROLEERDEN SLACHTOFFERS/KLOKKENLUIDERS’ * BINNENKORT OOK IN DE TELEGRAAF: ‘MICHA KAT VERZON VERHALEN OVER JORIS DEMMINK’ * BRITSE MSM SPELEN HARDBALL IN PEDO-INFOWAR

In your face. A man who claimed to have been sexually abused as a child by a VIP paedophile ring now alleges he was manipulated and controlled by the news website which first reported his story.
Known as Darren, the man has complained on social media about his treatment by the ExaroNews website as well as other media outlets and police
. Aldus vandaag The Times. We zagen het al maanden aankomen. Dat het hier gaat om een zuivere witwas-operatie staat natuurlijk als een pedo-paal boven water. Het bestaan van de elite-pedonetwerken staat immers vast zoals is gebleken tijdens de verhoren van de Roestige Spijker in Utrecht toen bleek dat de complete top van Justitie eind jaren 90 kinderen aan het verkrachten was. Maar daar gaat het nu niet meer om. De vraag is nu: slagen de elite-pedofielen met al hun geld en (media)macht erin de afschuwelijke waarheid van tafel te spelen? De veroordeling van Micha tot 10 maanden onvoorwaardelijk wegens ‘belediging’ van Marcel Gelauff is een onderdeel van deze campagne van de elite-pedofielen, net als het hier gelinkte artikel uit The Times. Op grond hiervan kunnen we dus concluderen dat Micha’s veroordeling opnieuw een bewijs is voor het bestaan van deze netwerken en voor de ondersteunende rol hierin van de NOS. Als er immers ‘niets aan de hand’ zou zijn, zou Micha nooit zijn veroordeeld tot 10 maanden.

7 Replies to “CONTRA-OFFENSIEF ELITE-PEDOFIELEN: ‘INTERNET MANIPULEERDE BRONNEN’”

 1. “”nu we juist vernemen dat Turkije wellicht toch gaan meewerken aan het verstrekken van gegevens over de twee Turkse jongetjes die door Demmink onder handen zijn genomen””

  nou nou het onderzoek wordt opgestart, verder heb je nadda noppes en ook al zou het zo zegt dat nog niet zoveel om dat daaraan vele haken en ogen aan kunnen zitten voordat het een en ander op tafel komt. En het vervolgens geheel anders in elkaar zit dan jouw spindokter verhaaltjes.

 2. Geen van de door jou genoemde gevallen betrof baby’s, van het in stukken snijden is ook nergens sprake. Dat komt allemaal uit jouw zieke geest, Micha. Duizenden gevallen zijn het ook niet en bovendien is er voor alle genoemde gevallen geen snipper hard bewijs dat Demmink erbij was betrokken.

  Je leeft in een fantasiewereld en je bent een onverbeterlijke zorgmijder.

 3. Dat Micha Kat verhalen verzon over Joris Demmink lijkt me een understatement. Hij beweerde een en andermaal dat Demmink ‘duizenden baby’s’ verkrachtte en vervolgens aan stukken sneed. Hij wist geen enkel geval te documenteren.

  Liegen is in zo’n geval mild uitgedrukt.

  1. “Hij wist geen enkel geval te documenteren”. De wijze waarop Poes Mis ciminele pedofielen en kindermoordenaars verdedigt begint nu toch werkelijk krankzinnige vormen aan te nemen, zeker nu we juist vernemen dat Turkije wellicht toch gaan meewerken aan het verstrekken van gegevens over de twee Turkse jongetjes die door Demmink onder handen zijn genomen. En dan hebben we het nog niet over Manuel Schadwald, Bart van Well, Frank Leenders, allemaal zeer uitgebreid gedocumenteerd waarbij die laatste 2 Demmink zelfs expliciet noemen als dader en gedetailleerd beschijven (de eerste kan dat niet meer). Daarnaast zijn er nog de verkrachtingen van Demmink in her Anne Frank-plantsoen, de Festival Bar in de Amsterdamse Paardenstraat en in de Pinokkio Bar in Praag waar hij aanwezig zou zijn geweest bij het ‘doodneuken’ van een jongetje met een dildo. Extrapoleren we dit patroon conform wat bekend is over de gedragingen van dergelijke sado-pedofielen komen we met gemak op honderden en wellicht zelfs duizenden kinderen.

Geef een reactie