CONTROLLED OPPOSITION: GEEN NEGATIEF WOORD OVER VIRUSWAANZIN IN DE DOOR HUGO DE JONGE AANGESTUURDE MSM; TELEGRAAF NOEMT ENGEL ‘TELG UIT BEKENDE VASTGOEDFAMILIE’…

…TERWIJL DE FAMILIE VAN ENGEL IN WERKELIJKHEID BESTAAT UIT CRIMINELE HUISJESMELKERS EN POOIERS * WAAROM HEMELT DE NAZIGRAAF ENGEL OP? OMDAT HIJ MET HEN EN HET KABINET SAMENWERKT IN HET ‘PROJECT CORONA’ * OOK IN ANDERE MSM GEEN NEGATIEF WOORD OVER DE ‘REBELLEN’ VAN VIRUSWAANZIN DIE ‘HET KABINET NAAR HET LEVEN ZOUDEN STAAN’ * BIZARRE FOTO VAN ‘KONING ENGEL’ ZEGT ALLES: HIJ WORDT ZORGVULDIG GEPUSHED EN ‘OPGEBOUWD’

Check het hier uit bij Google nieuws -geen negatief verhaal, geen negatief woord zelfs, over Viruswaanzin en hun mensen! Sterker: in de hele MSM is geen enkel achtergrondverhaal te vinden over deze club ‘rebellen’ die Nederland ‘op zijn grondvesten zou doen trillen’! Geen enkel? Nou ja, De Telegraaf bracht op 28 juni een stuk dat zelfs enige tijd de opening was van de site onder de compleet neutrale kop DIT IS DE MAN ACHTER VIRUSWAANZIN. Deze neutale kop is de facto een extreem positieve kop omdat deze krant standaard alles en iedereen die de status quo bedreigt demoniseert. Maar het wordt nog mooier! Terwijl inmiddels vaststaat dat Willem Engel afkomstig is uit een criminele familie van huisjesmelkers en pooiers, noemt de krant hem een telg uit een bekende Rotterdamse vastgoedfamilie -nog net niet van adel e/o koninklijk! Maar niet getreurd: de foto die de krant bij het artikel plaatst maakt dit gebrek aan adelijke status ruimschoots goed -zelfs koning Willem wordt niet op deze wijze vastgelegd op de gevoelige plaat, omringd door ‘aanbidders’ met fototoestellen en met een bos bloemen in de hand die de ’tanige, gebruinde veertiger met dreadlocks in T-shirt’ zojuist in ontvangst heeft mogen nemen van een op haar benen wankelende vrouwelijke aanbidster! Iedereen met verstand van zaken heeft het al na drie zinnen door: hier is geen sprake van journalistiek, maar van hagiografie in opdracht van de Staat. Dat dit klopt, werd deze week bewezen door het feit dat we zowat de complete MSM benaderden met verwoestende leads over Engel (zijn ‘advocaat’ blijkt geen advocaat, gerichte beschuldigingen van zwendel waarop hij weigert te antwoorden) waarop niet werd gereageerd: alle negatieve info over Viruswaanzin wordt genegeerd. Als de club van Willem Engel daadwerkelijk een bedreiging zou vormen voor het ‘Covid-project’ van Hugo de Jonge, Bill Gates en de NWO was deze al lang en breed gedemoniseerd, gecriminaliseerd en was Engel waarschijnlijk ook reeds gearresteerd op basis van gefakte delicten -allemaal zaken die wel zijn ingezet tegen Micha Kat.

Eén reactie op “CONTROLLED OPPOSITION: GEEN NEGATIEF WOORD OVER VIRUSWAANZIN IN DE DOOR HUGO DE JONGE AANGESTUURDE MSM; TELEGRAAF NOEMT ENGEL ‘TELG UIT BEKENDE VASTGOEDFAMILIE’…”

  1. Alles wat niet *op leven en dood* aan het invoeren van een psychopatentest werkt, behoort tot de grote massa (door begeerte ‘of sorts’ gedreven) verworpenen of reprobate tegenwerkers.

    Hier geldt namelijk: Zolang die test niet wordt ingevoerd, help je de facto psychopaten (kaliber Willem van Oranje en *schoolvoorbeeld* “onderkoning” Bernhard zur Lippe B.) de dienst in het gekkenhuis te laten uitmaken.

Geef een reactie