CORONA UPDATE: CRIMINELE NVJ VAN THOMAS BRUNING BEGINT OFFENSIEF TEGEN ‘NEPNIEUWS’ OVER ‘DODELIJK HORROR-VIRUS’

DE NVJ DIE MICHA ZONDER WEDERHOOR TOE TE PASSEN ROYEERDE IN OPDRACHT VAN DE TELEGRAAF EN DEMMINK WAARSCHUWT NU VOOR ‘NEPNIEUWS’ OVER HET DODELIJKE HORROR-VIRUS VAN DE BILDERBERGERS: ‘IDIOTEN ZEGGEN DAT HET VIRUS IS ONTWORPEN OM NIEUWE VACCINS TE KUNNEN VERKOPEN’! * DE NVJ DOET NU PRECIES HET TEGENGESTELDE VAN WAT HET ZOU MOETEN DOEN EN BESTRIJDT DE WAARHEID EN DE VRIJE NIEUWSGARING IN OPDRACHT VAN CRIMINELE DEEP STATE-PARTIJEN * DE LAFFE COLLABORATEURS DURVEN IN DIT ARTIKEL OP VILLAMEDIA WEER GEEN NEDERLANDSE BRONNEN TE NOEMEN

NOG KRANKZINNIGER: DE NVJ BEROEPT ZICH OP EEN ORGANISATIE WAAROVER ZE ENIGE MAANDEN GELEDEN -NA EEN TIP VAN MICHA- NOG SCHREVEN DAT HET EEN BENDE ZWENDELAARS IS

Er zijn nepverhalen rond nieuwe infecties, dodenaantallen, potentiële ‘geneesmiddelen’ of zelfhulp – soms absurd of gevaarlijk – of berichten over de oorsprong van het virus. Hoewel China in eigen land hard optreedt tegen mensen die desinformatie verspreiden, blijkt het Chinese videoplatform TikTok internationaal zelf een broedplaats van nepnieuws, aldus non-profit mediamonitor Media Matters. Het nepnieuws beperkt zich niet tot sociale media: een Russische tv-zender bracht een reportage waarin het coronavirus door de Verenigde Staten in Azië is verspreid, via in de regio opgezette laboratoria. In Brazilië werd ook gehint op opzet: daar circuleert een bericht dat het virus is ontworpen om nieuwe vaccins te kunnen verkopen. Meer bij Poynter.

From: Dolf Rogmans
To: micha kat
Cc: Villamedia Redactie ; Geenstijl ; Redactie Advocatie. nl ; Redactie AD
Sent: Tuesday, May 7, 2019, 6:30:43 PM GMT
Subject: Re: fake news op Villamedia; oproep tot rectificatie

Hoi Micha,
Dank voor de oplettendheid. We maken er een stukje van.
Groet,
Dolf

Verstuurd vanaf mijn iPhone

Op 7 mei 2019 om 16:36 heeft micha kat het volgende geschreven:

Beste Dolf,

Op 1 mei bracht Villamedia een bericht over een lijst van website die ‘fake news’ zouden verspreiden van het instituut Poynter:

https://www.villamedia.nl/artikel/eerste-versie-nepnieuwsdatabase-unnews-gelanceerd

Het betreft hier fake news. Poynter heeft deze schandalige en smadelijke ‘lijst’ inmiddels ingetrokken:

https://www.foxnews.com/politics/poynter-unreliable-sources-list

Zou je dit asap kunnen melden op Villamedia?

Immer bereid falende ‘journalisten’ te helpen en nog veel dank voor het verzwijgen van mijn overwinning bij de Hoge Raad op ex-rechter Hans Westenberg,

met beste groet

Micha Kat

2 Replies to “CORONA UPDATE: CRIMINELE NVJ VAN THOMAS BRUNING BEGINT OFFENSIEF TEGEN ‘NEPNIEUWS’ OVER ‘DODELIJK HORROR-VIRUS’”

  1. De *normale* ‘mindset’ begrijpt in eerste instantie totaal niet, hoe zo’n wereldberoemde verzetsheld “in ballingschap” zoals Prins Bernhard, die nota bene (zogenaamd) heeft meegevlogen met de ridderlijke geallieerde raids op “zijn eigen” Duitse steden/burgerbevolking, uit (kennelijk) bovenmenselijk goede inborst en dientengevolge ogenblikkelijke grote afkeer van ome Adolf en diens rare bende machtswellustelingen (dit MOET je geloven, evenals de bovengemiddeld semiet vriendelijke inborst van Wilhelmina en Bernhard)!!!, nu ineens als vazal van diezelfde *SS bestrijdende* geallieerden hier zijn droom: een griezelig sluipend model van een, geniepig onder een ‘mask of sanity’ van (zogenaamd) vrije verkiezingen door een *gratis* bevrijd volk, TEGENOVER de autochtone bevolking staande SS-staat in vervulling heeft kunnen doen gaan.

    Dit is alleen te begrijpen in het kader van de ECHT-krankzinnige hersenkronkels van de (haast onvoorstelbaar *totaal* gewetenloze) ‘alien mindset’ …..van *overal ter wereld* onherkend de overheids-administraties binnengeslopen ELKAAR HERKENNENDE EN HET BALLETJE TOESPELENDE psychopaten.

    Wanneer de *normale* mens dit met grote moeite enigermate aan het verstand gepeuterd kan worden en inderdaad herkenning van de realiteit dreigt, schiet de ‘normale mindset’ helaas eerder in de cognitieve dissonantie, dan dat er serieus aan het werk gegaan wordt om deze (alles ondermijnende) ramp te keren…..

  2. Ja, ja….ze publiceren “toevallig” niets wat de illegale nep-staat Prins Bernhard BV onwelgevallig is.

    Net een (handig vermomde) SS dictatuur…..

Geef een reactie