CORONA UPDATE: THE FEAR FACTOR IS ALREADY DYING DOWN, DEEP STATE COMPLETELY DESPERATE

ALLES WAT WE LEZEN IN DE MSM IS FAKE, PHONEY, FALSE EN HOAX EN DAGELIJKS KRIJGEN MILJOENEN MENSEN MEER DAT DOOR * NA STORMY, -ISM’S (RACISM, FASCISM ETC.), RUSSIA COLLUSION, IMPEACHMENT EN CORONA IS ER GEEN NEXT STEP MEER TEGEN TRUMP * REPORTING MSM IS COMPLETELY INCONSISTENT, DESPERATE EN RIDICULOUS * ‘KINDEREN VEILIG VOOR HET VIRUS’ * ‘CHINA OVER DE TOP HEEN’ * ‘VIRUS NU IN NEW YORK’ * ‘MASKERS WEL/NIET/WEL/NIET/WEL/NIET EEN GOED IDEE’ * RUTTE EN KONING WILLEM DURVEN NIET PUBLIEK TE GAAN * ‘THIS IS TRUMP’S CHURCHILL MOMENT; HE’S GOT TO BRING THE COUNTRY TOGETHER’

3 Replies to “CORONA UPDATE: THE FEAR FACTOR IS ALREADY DYING DOWN, DEEP STATE COMPLETELY DESPERATE”

  1. Hier een zeer belangrijke bijdrage van Ernst Wolf over de uitbraak van het coronavirus die we moeten beschouwen als de inzet van een biologisch wapen. Er is voor de machtselite namelijk geen mooiere gelegenheid denkbaar om het reeds zieltogende financiële systeem te laten crashen. Criminele bankiers en hun even criminele handlangers in de politiek hebben dan weer op tijd de nek uit de strop en kunnen het virus de schuld geven. Ernst Wolf (ik ben een echte fan van hem!) kan de situatie als geen ander want voor iedereen duidelijk maken:

    https://www.youtube.com/watch?v=wPTeY3tlIYQ

    1. Ook politici als Wilders en Baudet zullen het financiële systeem nooit ter discussie stellen. Alleen Pim Fortuyn, die deed dat wèl. Vandaar dan ook de gore staatsmoord op Pim Fortuyn. Politici vertegenwoordigen nooit het volk maar uitsluitend criminele bankiers en hedge fund managers.

Geef een reactie