CORONA-UPDATE: WE SPREKEN VANAF NU VAN ‘CORONA-M’ EN ‘CORONA-P’

EXTRA: MEER BEWIJS VOOR MISDADIGE MOORDENAARS-ROL DE TELEGRAAF! * IN HUN EIGEN VIDEO (VA 4:30) ZEGT AB OSTERHAUS DAT HET DRAGEN VAN MOND-MASKERS AVERECHTS KAN WERKEN EN AF TE RADEN IS * DIT ZOU DE KRANT ALS ZELFSTANDIG BERICHT OP DE VOORPAGINA MOETEN PLAATSEN OM DE LEZERS TE HELPEN * MAAR DE INFO-CRIMINELEN DOEN DAT NIET OMDAT HET MASKER HET SYMBOOL IS VAN DE ZIEKTE EN ZE ‘PROJECT FEAR’ NIET WILLEN VERSTOREN * CONCLUSIE: DE INFO-NAZI’S HOUDEN DOELBEWUST INFO ACHTER DIE VAN GROOT BELANG IS VOOR DE LEZER EN BRENGEN HUN EIGEN LEZERS DAARMEE ENORME SCHADE TOE -IN OPDRACHT VAN DE NWO!

CORONA-M IS DE MEDISCHE KANT VAN DE ZIEKTE, DUS ALLES WAT GAAT OVER HET VIRUS ZELF -WAARBIJ HET LAATSTE NIEUWS IS DAT HET VIRUS NIET GEVAARLIJKER IS DAN DAT VAN DE GEMIDDELDE GRIEP- EN CORONA-P IS HET POLITIEKE VERHAAL, DUS HOE DE NWO EN DE BILDERBERG-REGERINGEN DE ZIEKTE ‘GEBRUIKEN’ ALS LEGITIMERING HUN MACHT TE VERGROTEN EN HUN TEGENSTANDERS AAN TE VALLEN, VIA BIJVOORBEELD…

…verplichte testen, quarantaines, afgelastingen van events, sluitingen van gebouwen en scholen, reisverboden etc. -allemaal zaken die nul komma nada te maken hebben met het virus maar alleen gaan over de strijd van de pedo deep-state tegen het volk. We zien duidelijk dat de meest misdadige deep state-partijen zoals Macron, het Vaticaan, Iran, Californie en het kamp-Hillary in de VS en natuurlijk Mark Rutte in Nederland het virus het meest hypen- zij hebben immers het meest te verliezen als de patriots en de populisten de macht overnemen. Sterker: velen van hen zoals Rutte en Demmink zullen tegen de muur worden gezet wegens misdaden tegen de menselijkheid.

Geef een reactie