CORRUPTE ADVOCATUUR: MICHA-CLAIM TEGEN WESTENBERG SNEUVELT

GEEN ENKELE ADVOCAAT IN NEDERLAND BEREID MICHA BIJ TE STAAN IN MILJOENEN-CLAIM TEGEN CRIMINELE EN CORRUPTE RECHTER DIE ZIJN LOOPBAAN EN LEVEN IN NEDERLAND VERNIETIGDE
[wp_ad_camp_1]
So far voor de Micha-claim. We hadden het eerder over een door Joris Demmink uitgevaardigd ‘bijstandsverbod‘ voor Micha. Nu blijkt eens te meer hoe juist deze constatering is want de advocaat bij wie Micha de metersdikke Westenberg-files heeft ondergebracht heeft zojuist laten weten niets voor Micha te kunnen betekenen. Deze advocaat ontving de dossiers van advocaat Doeko Bosscher die de zaak aan het saboteren was. Voor Bosscher lag het dossier bij Klaas Aantjes die ze zaak moedwillig verloor en weigerde in hoger beroep te gaan -en dat terwijl Micha een in elk opzicht gewonnen zaak heeft en de schuld van Westenberg al is vastgesteld! Voor Aantjes zou de claim worden ingediend door het (toenmalige) kantoor Vissers & Moszkowicz maar in plaats van Micha bij te staan nam Y. Moszkowicz gesprekken met Micha heimelijk op om ze door te spelen aan het OM zodat die de info konden gebruiken in de serie strafzaken tegen Micha. Daar weer voor weigerden Matthijs Kaaks en Otto Volgenant Micha bij te staan in de claim. Misschien zijn we nog wel een paar ‘raadslieden’ vergeten. In de strafzaken zien we precies hetzelfde patroon met als dieptepunt de wijze waarop Gerard van der Meer Micha het bos instuurde na jaren van zeer nauwe en succesvolle samenwerking. Intussen proberen door Justitie betaalde trollen op deze site het beeld neer te zetten dat Micha zijn advocaten steeds -te krankzinnig voor woorden- ‘messen in de rug zou steken’. In de huidige vier lopende hoger beroepen van de strafzaken moet Micha het thans stellen met de steun van een enkele advocaat -een krankzinnige situatie. Mede hierom hebben we een vordering ingediend tot voeging van de vier hogere beroepen, maar ook zal een onderzoek worden geeist naar deze geokestreerde tegenwerking van Micha’s advocaten. Ook de enige advocaat die nog voor Micha werkt kreeg alarmerende emails waarin min of meer van hem werd geeist de verdediging van Micha neer te leggen. Wij denken dat deze mails zijn gestuurd door het trollen-team van Ivo Hommes (foto) op het Ministerie van Veiligheid en Justitie en daarom willen we Hommes onder ede horen. To be continued.

21 Replies to “CORRUPTE ADVOCATUUR: MICHA-CLAIM TEGEN WESTENBERG SNEUVELT”

 1. Nee…de laatste integere advocaten begonnen de rechtbanken al gelijk met buitenwet en vogelvrijstelling Bevolking door ernst hirsch ballin per 1991 kapot te maken en te stroomlijnen met wil en beleid rechtbankterrorismen die óok gelijk per 1991 een nationaal én internationaal totaal boycot jegens de Bevolkingen belegden en nog ff meewerkten aan de WTC aanslag en komende frauduleuze antiterrorisme beleid ter onderdrukking eigen Bevolkingen en deden maxim verhagen en mark rutte nog aan mee.

  Dús corrupte judas advocatuur is dáár ván enig mogelijke uitkomst!

 2. Precies zoals al je critici al sinds het begin van de “Micha-claim” roepen: gedoemd te mislukken. Dat is nu ook bevestigd door zwendelaar Kat zelf. Het was toch een 100% kans om te winnen en die overwinning was toch ook al gegarandeerd binnen, Micha?

 3. Overigens heb je al een correctie uitgevoerd op je zwets verhaal betreft de zwerfster, aangezien het filmpje van Nico van de Ham jouw artikel tegenspreekt!

  En dus de zaak was gebasseerd op een illegal overnachting ipv jouw bewering Demmink!

  1. Wat doe je eigenlijk op deze website webcaresquad?
   Indien je niet bent gediend van onafhankelijke, hoogstaande kwaliteitsjournalistiek en hier alleen maar komt om een van de beste, misschien wel dé beste reporter van Nederland af te kraken met doorgaans geen steekhoudende argumenten, wat wil je dan? Werkelijk verbijsterend!

   1. Wat doe je eigenlijk op deze website palenlader?
    Indien je niet bent gediend van een kritische blik op onafhankelijke, hoogstaande kwaliteitsjournalistiek en hier alleen maar komt om de kont te kussen van een van de beste, misschien wel dé beste reporter van Nederland, wat verwacht je dan? Werkelijk verbijsterend!

   1. Ik heb vandaag nog eens nagedacht over je opmerking, maar eigenlijk slaat die nergens op. Hoe breng je iemand beter in diskrediet? Door welbesproken mensen te laten reageren, of door paranoide racisten met achtervolgingswaan te laten reageren? Het laatste natuurlijk, want daardoor beschadig je iemand z’n reputatie het meest.

 4. To be continued ………….

  Elke keer maar weer dezelfe onzin, opgegven moment wordt je iets te doorzichtig meneer de onderzoeksjournalist Kat.

  Overigens Kat wat is er voorgevallen tussen jouw en advocaat Hugo Smit??
  Aangezien hij verkondigde niks met je te maken wil hebben, ondanks de vroegere samenwerking tussen jullie??

  Wederom scheepjes verbrand???
  Het begint er toch op te lijken dat jouw pedante gedrag de oorzaak is, in plaats van jouw beweringen over je passanten.

 5. “”We hadden het eerder over een door Joris Demmink uitgevaardigd ‘bijstandsverbod‘ voor Micha.””

  Ik neem aan dat Kat hiermee doelt op rechtbijstand, in dat geval >>>liegt <<< KAt, aangezien Kat gewoon rechtsbijstand krijgt minus zijn eigen bijdrage wat eveneens geldt voor mensen die hier naar NL komen zoals vluchtelingen.

  Dit wordt bevestigd door zijn advocaat Doeko Bosscher.

  ""zou de claim worden ingediend door het (toenmalige) kantoor Vissers & Moszkowicz maar in plaats van Micha bij te staan nam Y. Moszkowicz gesprekken met Micha heimelijk op om ze door te spelen aan het OM zodat die de info konden gebruiken in de serie strafzaken tegen Micha""

  Heel vreemd dat Micha Kat daarna nog heeft samengewerkt met Moskowitz na gedane zaken, en dat Kat vervolgens nog artikelen heft geschreven voor deze advocaat zijn website. En er vervolgens nog een conflict kwam qua betaling van 400 +/- eurie s. Dat zal vervolgens wel te maken hebben met de kwaliteiten van Kat…..

  "" In de strafzaken zien we precies hetzelfde patroon met als dieptepunt de wijze waarop Gerard van der Meer Micha het bos instuurde na jaren van zeer nauwe en succesvolle samenwerking.""

  Kat heft dit zelf op de spits gedreven, aangezien hij een persoonlijke strijd had met Donk over bepaalde filmpjes en dit vervolgens uitspeelde via de advocaat v/d Meer
  De advocaat behartigde de zaak van Kat en Donk samen in het graffiti verhaal, v/d Meer moest vervolgens de zaak afblazen aangezien hij anders in conflict kwam met zijn ambtseed.
  Advocaat v/d Meer laat duidelijk blijken in audio opname dat hij niet gediend was van Micha Kat zijn praktijken en vervolgens de reden was dat v/d Meer Donk het advies gaf om met de advocaat Doeko Boscher de zaak verder af te.

  En dus de puzzeltjes van Kat sprookjes verhalen op zijn plaats vallen, Kat voelt zich beledigd om dat Doeko Bosscher Donk heeft geholpen, en het vervolgens zeer logisch is dat V/d Meer geen zaken van Kat meer wil behandelen aangezien het gedrag en de valse sneren van meneer Kat.

  Wat tevens de bodem is voor andere advocaten en hun weigering om Kat bij te staan, heeft alles te maken met Kat zijn gedrag.

  Tevens dat domme gejengel dat webcare personen van justitie hier zouden rondhangen, total onlogisch aangezien hun bereik groter zal zijn bij websites die een veel hoger bezoekerfreqentie hebben dat dit luizige weblogje met die paar bezoeker die je op 2 handen kan tellen.

  ""Ook de enige advocaat die nog voor Micha werkt kreeg alarmerende emails waarin min of meer van hem werd geeist de verdediging van Micha neer te leggen.""

  Doel je op Thijs Stapel ?? te Haarlem??
  Of heb je die ondertussen ook al afgeschreven??

  Anderzijds lijkt mij het geen probleem dat je advocaat wat mail krijgt betreft wat voor voorlichting hoe meneer Kat zijn 8 versleten advocaten behandeld, en als je het over mesteken in de rug hebt zou ik zelf eens stoppen om al je ex advocaten in hun rug te steken …….

  ""alarmerende emails waarin min of meer van hem werd geeist de verdediging van Micha neer te leggen.""

  Lijkt me heel sterk dat dit werd geeist, aangezien het merendeel iets hoger in schat dan jouw dagelijkse braksels. Alsnog is Kat nog de producent van dreigfilmpjes en bommeldingen ……….

  ""Daar weer voor weigerden Matthijs Kaaks en Otto Volgenant Micha bij te staan in de claim.""

  Hoogstwaarschijnlijk is jouw verhaal daarin ongegrond, en kunnen de advocaten hier niks van maken en dus vervolgens gaan ze niet met jou in zee.

  Vervolgens maken we nog effe een melding dat zelfs Adele v/d Plas jouw weigerde en dat is toch typerend aangezien zij in haar zaak tevens Demmink bestrijd …… das toch wel aardig frappant. Net zoals dat haar cliente Baybassin nada noppes iets met jou van doen wil hebben ……..

  1. Daar zou ik mij voor dit moment niet druk over maken Wietse.
   Naar ik heb begrepen zit Micha noodgedwongen in het buitenland als gevolg van zijn aanhoudende strijd tegen de elite. Nederland kan trots zijn op Micha, als een van de zeer weinigen weet hij stand te houden in dit bolwerk van corruptie. Ik gun hem meer donaties om zijn strijd te kunnen voortzetten.

   1. Micha zit niet in het buitenland als gevolg van zijn strijd, Micha zit in het buitenland omdat hij een criminele recidivist is. De strijd van Micha bestaat alleen in zijn en jouw hoofd.

 6. LS…

  Helaas kon je niets anders verwachten. Bij de advocatuur is het gewoonte om twee meesters te dienen. Net zo als bij de Rothschilds, de wapenhandel en de politiek. Het zijn de zelfde Ashkenazi Khazaren psychopaten zonder gevoel, moraal en enige spoor van menselijkheid. Kortom Reptilians in optima forma

 7. Tot zover de scheiding der (staats) machten ook.

  Die staat wel op papier, maar: ‘The law does not or should not apply to psychopaths’.

 8. 2 + 2 = 5

  Dat is mijn oordeel en daar zult u het mee moeten doen.

  H.A.A.G. Vermeulen (‘adapted compensated’ psychopaat onder dekmantel van toga)

  Zoiets.

  WE MOETEN GAAN TESTEN!!!

 9. Je hebt in PB BV (of welke -verholen- SS dictatuur dan ook) NOOIT een kans via de juridische weg indien daardoor PB BV zou kunnen worden ontmaskerd of (imago)schade er van zou kunnen ondervinden (evt. via via in een héél ver verschiet).

  Een zaak die in een echte democratische rechtsstaat evident slechts gewonnen had kunnen worden, eindigt daar steevast in een uitspraak van het type waarin Tokio door de rechter (type H.A.A.G Vermeulen e.d. DSM IV enz. kandidaten) IJSKOUD tot hoofdstad van de USA wordt verklaard (ondanks expertise van aardrijkskundingen, als die tenminste worden opgeroepen als getuigen).

  En als de rechter eenmaal in hoogste instantie heeft uitgesproken dat Tokio de hoofdstad van de USA is, welke brave burger twijfelt daaraan dan nog?

  2 + 2 = 5.

 10. Micha,

  Houd toch op met je kansloze gezever joh. Er is niemand die je gelooft, niemand die je het verdedigen waard vindt en onder ede zal ik zonder meer verklaren dat deze mensen helemaal niet voor me werken. Weet je waarom? Omdat het de waarheid is. Misschien is nog niet helemaal tot je doorgedrongen dat er geen enkele dreiging uitgaat van een criminele verliezer die zijn laatste levensdagen in een verlopen pensionnetje slijt en vanaf een volkomen marginaal blogje zijn stinkende ontlasting over de mensheid uitsmeert, maar de harde waarheid is dat je er niet toe doet. Dat het zonde van de menskracht zou zijn om onze gewaardeerde webcare medewerkers op jou in te zetten. Die hebben echt wel wat beters te doen dan jouw wartaal bestrijden. Jij bestrijdt jezelf al prima, hoeft niemand wat aan te doen.

  De enige die hier betaald werd voor zijn gestoorde propaganda ben jijzelf. En zelfs dat is nu afgelopen voor je, want ook de familie Poot heeft ingezien dat je hun zaak alleen maar schade berokkende met je waanverhaaltjes. Kijk nou goed wat er nog reageert op je blog. De waarheid is dat je geen enkele medestander hebt. Er zijn nog wat mensen die hun eigen psychische problemen hier graag etaleren, maar de enige werkelijk inhoudelijke reacties zijn van je tegenstanders en verder gebeurt hier helemaal niets. Plichtmatig plemp je elke ochtend nog een stukje, maar ergens weet jij zelfs dat het afgelopen voor je is.

  Kom lekker terug naar Nederland, laat je diagnosticeren want dan word je zonder meer ontoerekeningsvatbaar verklaard en laat je behandelen. Dit is een doodlopende weg voor je. De enige vraag is hoe lang je nog tegen die blinde muur aan het eind van die doodlopende weg op wilt blijven lopen.

 11. Je hebt nog geen enkele zaak gewonnen, dus waarom zou een overheid e-mails naar je advocaat sturen om het op te geven? Het komt toch veel beter over als je alles verliest met advocaat?

Geef een reactie