CRIMINALITEIT DOOR JUSTITIE GAAT ELK BEGRIP TE BOVEN; MICHA SLEEPT OM VOOR DE RECHTER

LEES DE NIEUWE COLUMN VAN MICHA OP NIBURU.CO OVER ONZE RECHTSTAAT * DEMMINK EN RUTTE VOLGEN HET VOORBEELD VAN CROOKED HILLARY ALS GEBRAINWASHTE SLAVEN * WANNEER DUIKEN DE DEMMINK- EN RUTTE-EMAILS OP? * ‘IS ER NOG WAT BIJZONDERS BIJ’? HOE IS HET MET RICARDO?’

[wp_ad_camp_1]

Op Boublog een verbijsterend artikel over de zaak-Horchner. Verbijsterend omdat de criminaliteit door Justitie steeds verder gaat. Dat is ook logisch, want als de weg van de leugen eenmaal is ingeslagen, zijn er steeds grotere leugens nodig om de eerdere leugens af te dekken. Dat is precies wat we in de zaak-Horchner zien. Ook Micha heeft deze zaak van nabij gevolgd en ook een aantal filmpjes gemaakt, maar die zijn door de crimineel Eric Donk schielijk vernietigd, waarschijnlijk na overleg met zijn grote vriend Ton Hofstede. Het grote mysterie in de zaak-Horchner is wat ons betreft de rol van Yehudi Moszkowicz, de advocaat van Horchner. Is het mogelijk dat deze ongekende toga-zwendelaar in de zaak van Robert wel eerlijk opereert in het belang van zijn client? Wat ons betreft is in deze krankzinnige wereld alles mogelijk. In elk geval heeft het vertrouwen van Horchner in Moszkowwicz destijds geleid tot een breuk. Dat kon ook moeilijk anders: Yehudi zat officier van justitie Nicole Vogelenzang ‘bevelen te geven’ Micha in de cel te gooien en toen dat eenmaal was gebeurd achtervolgde hij Micha tot in zijn cel met exploten en dwangbevelen om zijn websites op zwart te zetten! Daarnaast pleegde hij een moordaanslag op supporters van Micha na een tuchtzaak in Den Bosch. Zou hij dan opeens wel eerlijk opereren in deze zaak? Who knows. Wat hier ook van zij, Micha is tot nu toe de enige die het zo ver heeft gebracht dat het OM zelf zal worden gedagvaard voor alle weerzinwekkende delicten en onrechtmatige daden die met name werden gepleegd om de eigen mensen te beschermen tegen ‘vijanden van het systeem’ als Micha en Robert! In de vervolgingen van Micha en Robert -we hebben het vaker gezegd- was het OM niet bezig met het bestrijden van criminaliteit, maar met het toedekken van de delicten -zoals kindermisbruik- gepleegd door de eigen mensen! Anders gezegd: Micha staat binnenkort niet zozeer voor de rechter tegenover het OM voor zichzelf, maar voor alle slachtoffers van het criminele justitie-apparaat, inclusief de honderden mensen per jaar die zelfmoord plegen als gevolg van de terreur van de zwarte mafia!

2 Replies to “CRIMINALITEIT DOOR JUSTITIE GAAT ELK BEGRIP TE BOVEN; MICHA SLEEPT OM VOOR DE RECHTER”

 1. Achter PB BV’s OM, staat deze vorm van ‘adapted compensated psychopathic’ fascisme dat de democratie tot blote dekmantel heeft getransformeerd. Niet zo opvallend TOTAAL KRANKZINNIG als Roland Freisler, en daarom verraderlijker/erger:

  ———————
  Eeuwige oorlogvoering De voortdurend expanderende Amerikaanse militaire wereldmacht heeft het financieel doodbloeden van het land tot gevolg. Er wordt per maand $ 15 miljard aan het militaire apparaat uitgegeven. Het Pentagon geeft meer uit aan oorlogen dan alle 50 staten tezamen aan gezondheid, educatie, welzijn en veiligheid. Toch zijn er weinig Amerikanen die in de gaten hebben dat deze doorgaande oorlogen weinig tot niets te maken hebben met de beveiliging van hun land, maar wel alles met de verrijking van het militair insdustrieel complex op kosten van de belastingbetaler.

  De volgende president zal evenals zijn of haar voorgangers niets meer dan een marionet zijn om het volk rustig te houden en de aandacht af te leiden van waar het werkelijk om gaat.

  Zoals Lofgren onthult is de staat in de staat ‘verborgen achter de zichtbare’ een “hybride entiteit van publieke en private instituten die het land in de greep houden volgens consistente patronen.”

  De Deep State houdt niet slechts het kapitaal van het land in zijn greep, het controleert ook Wall Street en Silicon Valley.

  Dit is een verborgen soort FASCISME , waarbij publieke instellingen en private ondernemingen het vuile werk in opdracht van de machthebbers uitvoeren.

  “De Deep State (schaduwregering) is zo diep ingegraven, zo goed beschermd door controlemechanismen, militaire macht, geld en de middelen die het heeft om elke tegenstand de kop in te drukken dat het haast onmogelijk is om een verandering te bewerkstelligen.

  Als er iets is wat de schaduwregering wil, dan is het dat de cashflow ononderbroken en de status quo gehandhaafd zal blijven (psychopaten willen met niet door enig moreel besef en door emotionele belasting geremde “stalen” wilskracht, MACHT EN CONTROLE….: DSR).

  Binnen dit kader wordt een zekere mate van patstelling getolereerd. Gehakketak over culturele onderwerpen zijn een goede afleiding van waar het hen werkelijk om gaat.”, aldus Lofgren

  Anders gezegd, zoals ik heb uitgelegd in mijn boek Battlefield America: ‘The War on the American People’: “Zolang de overheidsfunctionarissen gekozen en niet gekozen, de ruimte hebben om zich niet aan de grondwet en de rechter te hoeven houden en zich kunnen onttrekken aan het oordeel van de burger, dan blijft deze dreiging van het afnemen van onze vrijheid – door de schaduwregering- onaangetast.”

  Dus als je straks opnieuw wanhopig bent over de presidentskandidaten, houd je dan vast aan het feit dat het niets meer is dan een marionettenspel, bedoeld om de aandacht af te leiden van de stille machtsgreep door de schaduwregering.

  De auteur John W. Whitehead, consititutioneel advocaat, is grondlegger en voorzitter van The Rutherford Insitute. Zijn nieuwe boek Battlefield America: The War on the American People (SelectBooks, 2015) is te koop via http://www.amazon.com. Whitehead’s mailadres is: johnw@rutherford.org.

  Oorspronkelijke bron: The Rutherford Institute

  Copyright © John W. Whitehead, The Rutherford Institute, 2016

  Bronpagina: http://www.cooperatiedevrijemedia.nl/2016/10/de-weg-naar-een-totale-dictatuur-amerikas-schaduw-regering-en-hun-stille-coup/
  ———————-

 2. Probeer maar eens aangifte te doen bij het OM van de BEWEZEN afgrijselijk weerzinwekkende PROACTIEVE gruwelmoord onder dekmantel van oorlog op in een enorm vluchtelingenkamp getransformeerd “Dresden”.

  Gaat je niet lukken (trouwens geen reden om het niet te proberen).

  Ja, maar dat is al “zo lang” geleden, roepen de gelegenheids-scheppende lullo’s (meestal tamelijk narcistische, emotioneel zwakbegaafde of om redenen moreel/emotioneel achtergebleven hetero- en homofielen) in koor, zeker omdat zij of hun ferme nageslacht het volgende slachtoffer willen worden door de precedentwerking???!!!

  Nou, het ging je in 1946 ook al niet lukken.

  Bovendien zijn er natuurlijk geen (volgens de Amerikaanse ‘psy-op’ inmiddels naar beneden geluld tot) 25.000 doden gevallen, maar ca. 1,2 miljoen (in ca. anderhalf uur tijd aan de lopende band gruwelijk uitgedokterde bommentapijten in 3 immense golven, probeer je het conventioneel geweld dat daardoor wordt opgewekt voor te stellen…….).

  Toen Göring zijn -door de geallieerden uiteraard als nonsens afgedane- getal van 600.000 doden noemde, was dat -in de chaos van de laatste maanden van WOII- zonder de enorme vluchtelingenstromen die de stad du moment volkomen hadden overspoeld. Die ca. 600.000 moeten er dus nog bij opgeteld worden.

  Psychopaten willen de goegemeente wel kenmerkend steeds doen geloven dat 2 + 2 = 5, maar die rekensom klopt niet en kan nooit kloppen.

  Een 3 x compleet vermoorde stad (psychopaten = ‘pure evil’ lijken hun gruwelslachtoffers kenmerkend váker a.h.w. nogmaals te willen vermoorden, vandaar ook hun necrofiele neigingen -Ted Bundy, Jimmy Savile, Ed Gein e.d. “minder geslaagde”, meer opvallende seriemoordenaars- richting lijken) krijg je nl. onvermijdelijk met 28 kiloton (ca. 2x de kernfissiebom op -zeehavenstad- Hiroshima) uit 2800 zware viermotorige bommenwerpers, geladen met per stuk ca. 10 ton aan wetenschappelijk uitgedokterde, goed verspreide, 1945 type MEGAbommenlast t/m honderden in de lucht detonerende monsterbommen tot 10 ton per stuk, aangevuld met vele honderdduizenden liters witte fosfor en voor het eerst napalm = verdubbel of verdrievoudig de directe uitwerking maar) op een dergelijke lichtgebouwde en brandbare stad zonder veel en grote professionele schuilplaatsen (zoals bijv. de militair erkende doelwitten Hamburg en Kiel wel hadden), uitpuilend met honderdduizenden (dakloze) vluchtelingen en oorlogsgewonden, die daar zo goed en zo kwaad als het ging liefdevol verzorgd werden..

  Het PB BV OM maakt zich, wegkijkend, hierdoor (achter charmant biologerende SS psychopaat PB gesteund door zijn nieuwe USA/GB ‘vrinden’ aanrennend, die het -behalve zijn eigen agenda- allemaal sowieso “geen bal interesseert”) ijskoud en hoogst strafbaar medeplichtig aan werkelijk ‘pure evil’ gruwelmoord op burgers, dus bij dergelijke types kun je als burger wel vertrouwd aangifte gaan doen van strafbare feiten…….
  In een dergelijke walgelijke USA/GB vazalstaat ook het Internationaal Strafhof vestigen, getuigt ook van een psychopathisch ijskoud cynisme richting ‘gullible fools’.

Geef een reactie