CRIMINEEL OPTREDEN OM IN GELAUFF-SMAADZAAK

OFFICIER VAN JUSTITIE ZEGT DAT MICHA ‘OP GEEN ENKELE WIJZE AANNEMELIJK HEEFT KUNNEN MAKEN’ DAT GELAUFF ‘BANDEN HEEFT MET PEDO-NETWERKEN’ TERWIJL NOS-JOURNALIST JEROEN DE JAGER ONDER EDE HEEFT VERKLAARD DOOR GELAUFF VAN DE ZAAK-DEMMINK TE ZIJN AFGEHAALD TER BESCHERMING VAN DE KINDERVERKRACHTERS * MOGELIJK AANGIFTE TEGEN DE BETREFFENDE OVJ
[wp_ad_camp_1]
De sleutel voor het kraken van het Demmink-dossier ligt bij de NOS. Zolang de staatsomroep de kinderverkrachtende ex-SG blijft dekken -en zich daarmee mede-schuldig maakt aan het verwoesten van de levens van ontelbare kinderen, op staatskosten- kan Demmink zich veilig wanen. Pas als de NOS over de zaak gaat berichten komt de politiek in actie met genoeg power om Opstelten echt ter verantwoording te roepen. En bij de NOS ligt de bal bij Jeroen de Jager. Hij dient op te staan in het belang van het Nederlandse kind en een conflict te creeeren met de pedo-beschermers onder leiding van Marcel Gelauff. Hij weet hoe het zit met de zaak-Demmink maar vindt zijn eigen fucking salarisje belangrijker dan het lot van duizenden kinderen. Sterker: De Jager laat zich door Gelauff misbruiken als ‘wapen’ in de strijd tegen Micha en werd gedwongen aangifte te doen. Gelauff en de NOS vonden het namelijk maar wat vervelend dat De Jager mij een ‘smoelenboek’ had gegeven met daarin alle 06-nummers van de NOS-mensen. “Bel ze maar op! Ze zijn corrupt en naaien met de macht, niet zelden letterlijk” zij hij erbij. Natuurlijk nam Nicole Vogelenzang de aangifte van De Jager wegens ‘smaad’ zeer serieus en Micha werd door de Haagse rechtbank ook veroordeeld. Wegens smaad tegen De Jager omdat ik heb gezegd dat hij mij dat ‘smoelenboek’ heeft gegeven. Zo ver gaat het in de zaak-Demmink waarin de bescherming van de NOS cruciaal is voor het overeind houden van de Nederlandse pedo-staat. Echter, De Jager maakte tijdens het verhoor waarbij hij onder ede stond een fatale fout.
In een poging de journalistieke reputatie van zijn club overbetaalde en volgevreten staatsjournalisten overeind te houden verklaarde hij weliswaar door Gelauff van de zaak Demmink te zijn ‘afgehaald’, maar ook dat ‘iemand anders het dossier van hem heeft overgenomen’ zonder daarbij te zeggen wie dat dan is. Een evidente leugen waarvan ook aangifte is gedaan bij het parket te Den Haag, maar dat seponeerde de zaak. Maar nu ligt het allemala weer anders, want uit het feit dat de NOS de laatste weken structureel weigert te berichten over de affaire waar andere media dat wel doen, blijkt eens te meer dat De Jager meineed heeft gepleegd. EEn hernieuwde aangifte ligt dus in de rede. Hier ligt namelijk een sleutel tot het kraken van de zaak-Demmink. Maar De Jager kan natuurlijk ook kiezen voor de koninklijke weg en van zichzelf een held maken van het vrije woord. Dat kan hij doen door te eisen dat hij de zaak-Demmink weer mag oppakken. Mag dat niet, kan hij een conflict creeeren met de NOS en naar de rechter stappen. De bal ligt bij Jeroen de Jager. Tot nu toe gooit hij steeds panisch van angst de hoorn als hij gebeld wordt met de vraag wie het Demmink-dossier van hem heeft overgenomen. Opnieuw een bewijs voor zijn meineed.

Eén reactie op “CRIMINEEL OPTREDEN OM IN GELAUFF-SMAADZAAK”

  1. LS…
    Je merkt ook bij de NOS reporters een groeiend gevoel van onbehagen over de hele toestand. Niet dat ze zich schuldig voelen want daar wanen ze zich te machtig voor. Maar de sneers naar de complotdenkers hoor je steeds meer. Ook in de zaak van de zogenaamde verwarde man die met een neppistool de boel even kwam opschudden… Maar een ding is zeker en dat is dat alle medewerkers van de NOS medeplichtig zijn aan hoogverraad zoals de Telegraaf in de oorlogsjaren.

Geef een reactie