CRIMINELE AIVD-INFILTRANT CHRIS KLOMP DEFINITIEF VERSLAGEN – MICHA OPENT RECHTZAAK TEGEN HEM

RECTIFICATIE: HET BERICHT DAT CHRIS KLOMP STOPT MET TWITTEREN WEGENS ‘BEDREIGINGEN’ KOMT UIT 2012. VERGETEN NAAR DE DATUM TE KIJKEN. WE GAAN CHRIS ECHTER WEL OPROEPEN ALS VOORLOPIGE GETUIGE OM HEM TE ONDERVRAGEN OVER ZIJN BANDEN MET JUSTITIE

CHRIS KLOMP WORDT GEDAGVAARD ALS VOORLOPIGE GETUIGE INZAKE ZIJN BANDEN MET DE POLITIE, AIVD, DEFENSIE EN JORIS DEMMINK * KLOMP KIEST DE VLUCHTROUTE VIA DE ACHTERDEUR NA EXPOSURE DOOR ‘COMPLOTDENKER’ MICHA KAT * WAT DOET HET AD? * KLOMP PROBEERDE SAMEN MET HET OM MICHA VOOR DE RECHTER TE KRIJGEN WEGENS ‘SMAAD’

Het einde van Klomp werd natuurlijk ingeluid toen hij begon met het op zwart zetten van Micha’s video-kanalen. Moet je gewoon niet doen: het laat zien dat je out of arguments bent en je toevlucht moet nemen tot geweld. Nu is het afgelopen met Klomp via een doorzichtige spin alsof hij zou zijn ‘bedreigd’. De waarheid: Klomp moet stoppen omdat hij geen enkele geloofwaardigheid meer heeft. Dag Chris, het waren twee fantastische jaren!

5 Replies to “CRIMINELE AIVD-INFILTRANT CHRIS KLOMP DEFINITIEF VERSLAGEN – MICHA OPENT RECHTZAAK TEGEN HEM”

  1. Een groot vertrouwen in de PB BV Rechterlijke Macht spreekt hieruit.

    Waar zou dat toch vandaan komen? Opvoeding, langdurig school, staatsmanipulatie (onthouden van echte informatie en -glibberglad op karakterzwakte bij de massa/goegemeente inspelend- overspoelen met valse informatie…..die erin gaat als koek), MSM?

    ‘Truth is no defense in a psychopathocraty’

    Naar Roland Freisler lopen voor gerechtigheid….

    1. Roland Freisler was een gefrustreerd baasje, die na te zijn gedegradeerd van staatssecretaris van het Reichsjustiz-ministerium. Hem werd de blunder aangerekend in het pv van de moord op von Rath door zijn billenmaat Herschel Grybnszpan.

Geef een reactie