CRIMINELE BEDRIEGERS WILDERS EN BAUDET HOUDEN RUTTE IN HET ZADEL

DOOR STRUCTUREEL TE WEIGEREN TE SPREKEN OVER JORIS DEMMINK, VINCENT LEENDERS, MH 17, 5G, VACCINATIES EN ALLES WAT ER WERKELIJK TOE DOET -EN WAARMEE MARK RUTTE NEDERLAND AAN HET VERWOESTEN IS- HOUDT DE ‘OPPOSITIE’ VAN WILDERS EN BAUDET RUTTE IN HET ZADEL -ZE SPELEN ONDER EEN SMERIG PEDO-HOEDJE!

In de peiling van De Hond verliest VVD opnieuw twee zetels, verder zijn er weinig verschuivingen. De coalitie heeft inmiddels in deze peiling nog maar 56 zetels over. Nog nooit in de geschiedenis heeft een regering op zo weinig steun kunnen rekenen van het Nederlandse volk! Appeltje eitje zou je zeggen voor de ‘oppositie’ van Baudet en Wilders om de criminele massamoordenaar Mark Rutte het laatste zetje te geven, bijvoorbeeld door een debat aan te vragen over de bescherming van elite-pedofiel Vincent Leenders of over de leugens rond MH 17 of over de bomenkap om de massamoord op het volk via 5G mogelijk te maken. Maar dat doen ze niet omdat dat haaks staat op hun werkelijke opdracht: Rutte in het zadel houden in hun rol van ‘controlled opposition’! Deze twee volksverraders beginnen zo langzamerhand een groter probleem te vormen voor Nederland van Rutte en Demmink zelf. Hier nogmaals een van onze Wilders-videos waarin we deze weerzinwekkende figuur exposen:

2 Replies to “CRIMINELE BEDRIEGERS WILDERS EN BAUDET HOUDEN RUTTE IN HET ZADEL”

 1. Prima stukje dit Micha! Ik was al bang dat ik de enige ben die het ziet en wéét. Het electoraat heeft al het mes in de rug gehad van D66, van de SP, van de PVV en het FvD is al weer de volgende die het volk gaat verraden. Een politieke partij begint altijd omdat ze de regering wil veranderen maar op de weg omhoog is het altijd de regering die de nieuwkomer heeft veranderd. Dat is nog nooit anders geweest in onze politieke geschiedenis. Het geld regeert. Zou er geen rente op ons geld zitten dan zouden bankiers en politici hun mooie (want dik-betaalde) baantje kwijt zijn en ècht werk moeten gaan zoeken. Dit betekend voor de goede verstaander dat je kunt stemmen op wie je wilt maar dat je ALTIJD zult stemmen op een criminele handlanger van de financiële maffia. Mensen zouden natuurlijk helemaal niet meer moeten stemmen. Waarom zou je zaken doen met misdadigers van de ergste soort?

  Ook ben ik met je eens dat de “oppositie” nog erger is dan onze kartel-politici. Die kartelpolitici zijn openlijk crimineel maar de politici van de “oppositie”-partijen zijn dat stiekem.

  Bankiers en politici hebben ons flink bij de strot. Met het geld. We zijn het enige dier op aarde dat geld nodig heeft om te leven.

  GEEN ENKELE POLITICUS ZAL HET GEBREK AAN KWALITEIT VAN ONS GEPERVERTEERDE WETTIGE
  BETAALMIDDEL TER DISCUSSIE STELLEN.

  1. Nee, er is toch nog een uitzondering geweest: de Duitse politica Sahra Wagenknecht wilde ook het wettige betaalmiddel ter discussie stellen. Die zit dus niet meer in de politiek maar thuis. “Overspannen”. Kapotgemaakt dus.

Geef een reactie