CRIMINELE JUSTITIE; ADELE VAN DER PLAS: ‘IK WIL ME DOOR HET OM NIET VERDER LATEN OPLICHTEN!’

LEES HET HELE VERHAAL OP HHC OVER DE WERKELIJK KRANKZINNIGE CRIMINALITEIT VAN DE ZWARTE MAFIA * ALLEEN EEN REVOLUTIE CQ. BURGEROORLOG LIJKT NOG UITKOMST TE KUNNEN BIEDEN

[wp_ad_camp_1]

MICHA KAT: ‘IK WIL ME DOOR HET OM NIET VERDER LATEN TERRORISEREN EN OPJAGEN!’ * MICHA IS THANS DE ENIGE DIE DE AANVAL HEEFT INGEZET RECHTSTREEKS EN DIRECT OP HET WEERZINWEKKENDE CRIMINELE EN KINDER-VERKRACHTENDE JUSTITIE-APPARAAT * WIE MICHA NIET WIL STEUNEN VOOR MICHA (OMDAT ‘ZIJN TOON’ NIET ZOU DEUGEN) ZOU HEM MOETEN STEUNEN VOOR NEDERLAND * MORGEN PUBLICATIE VAN DE OPENINGSSALVI VAN MICHA’S AANVAL OP DE PEDOFIELEN

6 Replies to “CRIMINELE JUSTITIE; ADELE VAN DER PLAS: ‘IK WIL ME DOOR HET OM NIET VERDER LATEN OPLICHTEN!’”

  1. LS…

    Petje af en diepe buiging voor Adele en alle anderen die vechten voor het recht en zich afzetten tegen de diep criminele pedogratie Nederland.

    Ik schaam mij diep, diep diep !

  2. Narcisten vinden al snel dat de toon niet deugd, indien de inhoud ze fundamenteel onwelgevallig is.

    ‘You can’t argue or bargain with psychopaths’

Geef een reactie