CRIMINELE MSM NU DIRECT MEDE-VERANTWOORDELIJK VOOR KINDERVERKRACHTINGEN

ONDANKS HET FEIT DAT MINISTER ARD VAN DER STEUR KEER OP KEER TEGEN DE LAMP LOOPT ALS LEUGENAAR BLIJVEN DE MSM HEM STEUNEN * EN DAT TERWIJL ZE OOK WETEN DAT HIJ DE ZAAK-DEMMINK AFDEKT ALSMEDE DE PEDO-NETWERKEN * DAT MAAKT DE MSM DIRECT MEDEPLICHTG AAN HET VOORTBESTAAN VAN DEZE NETWERKEN

[wp_ad_camp_1]

De situatie is thans aldus. Ard van der Steur heeft het in zijn korte periode als minister al zo bont gemaakt, dat iedere andere minister al drie keer had moeten aftreden. Maar juist omdat hij op de Demmink-doofpot zit en de pedonetwerken beschermt -die voor een groot deel bestaan uit mensen van zijn eigen departement- mag hij van de kamer blijven zitten! Kan het nog krankzinniger? Het wegsturen van een derde Justitie-bewindsman in korte tijd zou immers voor iedereen duidelijk maken dat het ministerie volstrekt crimineel, onbestuurbaar en pedofiel is en dat ‘kunnen we ons niet permitteren’. Dus man Ard blijven zitten met zijn dikke reet op de pedo-beerput. Het ergste is nog wel dat hij via het ‘nakomen van zijn beloftes’ de kamer ’tevreden kan stellen’ terwijl diezelfde kamer weet dat dankzij hem bendes kinderverkachters ongestoord kunnen doorgaan met het verwoesten van de levens van duizenden kinderen en later volwassenen. Want met name dat was zo indrukwekkend aan het filmpje met Bart van Well dat hij zo duidelijk aangaf hoe groot de schade is die de pedofielen aanrichten, eerst in het kind, later in de volwassene en aldus tevens ook aan de samenleving als geheel. En voor deze schade is Ard van der Steur direct verantwoordelijk, de tweede kamer en de MSM indirect, want die hebben als taak -en als plicht- de macht te controleren. Maar dat weigeren ze te doen, zelfs als ze weten dat deze macht de meest weerzinwekkende delicten begaat. Zo meent de ‘oppositie’ dat het krediet van de minister ‘bijna op is’ -en dat terwijl ze weten dat er dagelijks waarschijnlijk tientallen kinderen worden misbruikt. Dergelijk gedrag van ‘volksvertegenwoordigers’ is eigenlijk niet eens meer crimineel te noemen. Hoe dan wel? Woorden voor dergelijk gedrag zijn nog niet eens uitgevonden.

4 Replies to “CRIMINELE MSM NU DIRECT MEDE-VERANTWOORDELIJK VOOR KINDERVERKRACHTINGEN”

  1. Dit is van oudsher de taak van de overheid, ‘government’ is een afgeleide van de latijnse woorden ‘gubernare’ en ‘mens’. Wat in het Engels Mind Control is, verkrachtingen zijn een onderdeel van MK (Mind Kontrol) -Ultra. Welkom in NAZI Nederland!

Geef een reactie