CRIMINELE RECHTBANK BESLIST OVER MAAGDENHUIS

GAAN DE STUDENTEN DIT PIKKEN? * EEN RECHTBANK VOL MET CRIMINELEN EN PEDOFIELEN WAARVAN DE PRESIDENT BINNENKORT ZELF VOOR DE RECHTER STAAT WEGENS DIEFSTAL MOET BESLISSEN OVER DE MAAGDENHUISBEZETTING * KAN HET NOG KRANKZINNIGER? NOG SATANISCHER? NOG WEERZINWEKKENDER? * IN NEDERLAND ALTIJD!

UVA GRIJPT NAAR GEWELD IN OORLOG TEGEN STUDENTEN * STUDENTEN KONDIGEN TERECHT HARDERE ACTIES AAN * STUDENTEN HEBBEN BREDE STEUN VAN HET VOLK WANT IEDEREEN WALGT VAN DE PLUNDER-‘ELITE’

De pedo-rechtbank van Carla Eradus zal moeten beslissen over de rechtmatigheid van de bezetting van het Maagdenhuis door de bedrogen en bestolen studenten die voor hun dure collegegelden geen onderwijs krijgen, maar NWO-propaganda en oorlogsretoriek. Natuurlijk kennen Carla en Louise elkaar van de zwelg-, zuip- en neuk-feesten van ‘de elite’. Maar daar blijft het niet bij, want onder ‘leiding’ van Carla Eradus -traditioneel doet de president van de rechtbank dergelijke KG’s zelf- is de Amsterdamse rechtbank verworden tot een plunder-nest van piraten en criminelen. Hetzelfde volk eigenlijk als de mensen die tegenwoordig universiteiten en hogescholen ‘besturen’. Lekkere rechtspraak. De studenten hebben reeds eerder aangegeven zich niets aan te trekken van wat de pedo-rechters uitbraken. Dat zal wel zo blijven. Voorwaarts! Op de alma mater!

3 Replies to “CRIMINELE RECHTBANK BESLIST OVER MAAGDENHUIS”

  1. Dan heb je ook nog zo’n figuur als Yer Ramautarsing op de Uva die kapitalisme en nog meer neoliberalisering (lees wetten van de jungle) op de universiteiten wil. Dus dit onderzoek is mede mogelijk gemaakt door McDonalds. Wetenschappelijk onderzoek bewijst dat McDonalds gezond is dat soort werk. https://twitter.com/yerramautarsing

  2. Hoop dat jullie even meelezen studenten van dit land, Justitie is er niet voor ons maar voor de corrupte roverheid en hun vriendjes. Even off topic, maar denk ook eens aan TTIP-verdrag……..

    Twee van de drie uit de Trias Politica dus. Maarja, een democratie met machtenscheiding kennen we niet in Nederland. De burger en de rechters zijn er voor de overheid (wie dat ook moge zijn). En zeker niet andersom. Onze overheid is compleet doorgeslagen. Krankzinnig op hol. Psychiaters zouden de werkdruk niet aankunnen als we al die machtswellustelingen zouden aanmelden voor het genezingsproces.

    http://www.hethaagsecomplot.nl/20150408-administratie-van-kosten.htm

Geef een reactie