CRISIS KONING WIMLEX EN MAXIMA ESCALEERT; MEER DUITSE ONTHULLINGEN! NU OOK OP KLEINTJE MUURKRANT

WIE OF WAT IS DE UNIEKE BRON VAN HET DUITSE RODDELBLAD FREIZEIT? * MAXIMA ZOU AAN HET EINDE VAN HAAR ARGENTIJNSE LATIJN ZIJN NA LADT DI-STYLE TE ZIJN KAPOTGEMAAKT DOOR DE ORANJES * GEEN SEX MEER VOOR KING WIMLEX MET MAXIMA

Het zou niet meer boteren tussen Willy en Maxi. Zelfs geen margarine meer. Althans, als je deze kop van het Duitse roddelblad Freizeit Total nr. 6 mag geloven. Willy zou al hebben toegegeven dat van bummsen im Dunkel keine Sprache mehr ist. Dat blaadje kost 0.89 euro. Dus wie wil hem even aanschaffen? Wij zouden namelijk ook graag het naadje van de nylon weten, maar het ontbreekt ons aan pecunia. Vind u dat te genant? Awel, een andere mogelijkheid is om een bijdrage aan KM over te maken op bankrekeningnummer NL93INGB0672997150 tnv Stichting Klokkenluideronline. Om Micha kat te steunen en te bedanken voor zijn fantastische primeur!(JP).

Mooi stukje van de vrienden van KM! Met name het einde ook! Klasse om ons credit te geven en op deze manier te belonen! Waar kom je dergelijke solidariteit nog tegen these days? Niet in de ‘alternatieve media’ normaal gesproken, want daar steelt met liever van elkaar en steekt elkaar liever een mes in de rug dan elkaar te steunen en te helpen! Maar gelukkig is er ook KM, de ‘witte raaf’ binnen de waarheidsmedia!

4 Replies to “CRISIS KONING WIMLEX EN MAXIMA ESCALEERT; MEER DUITSE ONTHULLINGEN! NU OOK OP KLEINTJE MUURKRANT”

  1. U weet hoe ernstig u roddelbladen moet nemen hoop ik? Nouja, het zorgt in elk geval weer tot wat verstrooiing. Wellicht maak ik het u om die reden nog over ook.

    Maar hoe dan ook, al ben ik het niet met uw methodes eens wens ik u alvast een goede jaarwisseling en een hopelijk gezond 2018.

  2. Jeden Monat neu präsentiert FREIZEIT TOTAL aktuelle Geschichten über deutsche TV-Stars, Hollywood-Legenden und europäische Adelshäuser.
    —————
    En de NEP (anti) adellijke huizen, die door de goegemeente voor echter dan echt worden aangezien en groot gemaakt.

    Maar een neus voor drek en rotzooi hebben ze wel bij Freizeit Total en wellicht hebben ze hier dus iets opgehengeld…..

Geef een reactie