CRUCIALE VRAGEN OVER BAYBASIN BLIJVEN ONBEANTWOORD, BREAKING AND SHOCKING

WAT IS HET WARE VERHAAL OVER DE LEVENSLANGE DETENTIE VAN BAYBASIN? * WAAROM WORDEN ER OVER BAYBASIN ZOVEEL BOEKEN GESCHREVEN DIE GEEN HOND LEEST? * WAAROM MOET HET ENIGE BOEK OVER DE ZAAK-DEMMINK PRIVE WORDEN UITGEGEVEN DOOR POOT, MAAR STAAN DE UITGEVERS BLIJKBAAR TE DRINGEN VOOR TOTAAL ONLEESBARE BAYBASIN-BOEKEN?

4 Replies to “CRUCIALE VRAGEN OVER BAYBASIN BLIJVEN ONBEANTWOORD, BREAKING AND SHOCKING”

  1. fimpje 1800 keer bekeken door 200 personen waarvan het merendeel tegenstander is van Kat. Dat de teller eens een keer uitslaat heeft te maken met het verhaal dat je verbod hebt op you tube en je regulier bij dagelijkse postings +/- 500 bezoekers hebt en op deze wijze dus veel bezoekjes mist zo n 1200 erop achteruit gaat.

    Adle is je niks verplicht en kent papenheimer Kat langer dan vandaag, en is dus zo wijs om niet te beantwoorden vervolgens is de “grote Kat op zijn teentjes getrapt en vervolgens gooit zijn Kat zijn racune weer in de strijd en gooit er een semi dreiging tegen aan. Wat is de volgende stap Kat? ga je vervolgens naarstig opzoek naar de wederhelft van Adele om dit vervolgens met je gebruikelijke strapatsen te behandelen …….

  2. Micha is in zijn wanhoop inmiddels over gegaan tot het melden van informatie waarvan hij weet dat het onzin is. In Micha-taal is dat zoiets als: “we zeggen niet dat het allemaal waar is maar het is natuurlijk wel alarmerend en olie op het vuur”.

    Is dit om te lachen of om te huilen?

Geef een reactie