CU: LIEVER KINDERVERKRACHTER SCHUILING DAN HET ROB SCHOLTE MUSEUM

WANNEER KOMT GEERT WILDERS MET EEN REACTIE OP DE WANTOESTANDEN IN DEN HELDER EN DE WIJZE WAAROP THE SWAMP PROBEERT DE PVV BUITEN BOORD TE HOUDEN?

HIER SPELEN DE MEEST SMERIGE ‘HOGERE BELANGEN’ VAN DE PEDO-DEEP STATE * CU DOOR MARK RUTTE EN DE VVD GEDWONGEN TE KIEZEN VOOR DE PEDO-MAFIA IN DE MARINESTAD * ER KOMT NU EEN APARTE VERGADERING VAN DE LOKALE CU WAAROP WORDT BESLOTEN OF MEN KIEST VOOR DE PEDOFIEL OF DE INTERNATIONAAL GELAUWERDE KUNSTENAAR * DE STRIJD IS NOG NIET GESTREDEN MAAR ER IS EEN GOEDE KANS DAT DE CU IN DEN HELDER GEEN KEUS WORDT GELATEN EN DAT BIERSTEKER VAN CU DEN HELDER (foto) WORDT BEDREIGD * LEES ER ALLES OVER OP DE SITE VAN HET ROB SCHOLTE MUSEUM

3 Replies to “CU: LIEVER KINDERVERKRACHTER SCHUILING DAN HET ROB SCHOLTE MUSEUM”

  1. Mafkees T. doet zijn schuilnaam eer aan:

    De Oranjes betalen PROACTIEF (!) nooit, dat zei Prins Bernhard, de vormgever van de naoorlogse USA/GB vazalstaat zelf.

    De staat (de ministers zijn verantwoordelijk, want psychopaten willen overal mee wegkomen en dus geen eigen verantwoording dragen….conform het pragmatisch psychopathische leerboekje vam Machiavelli) is dus volgens Mafkees bewezen schuldig.

  2. Oftewel: Iemand die bewezen schuldig is (want rekeningen niet betaald), dan iemand die onbewezen schuldig is (want alleen beschuldigd door een toetsenbordridder).

  3. Uitkomst staat establishment-technisch uiteraard al lang verraderlijk vast! Want wanneer je aan deze poppenkast hebt mee te doen, dan is dat binnen het hoerlitieke pedocircuit dus cryptotaal voor het binnen de gevestigde geldwisselaarsjodenorde plat gekocht en al verplicht te hebben mee disfunctioneren. Het lijkt bovendien ook eerder regel dat de kerels binnen die wanorde tot vrouw en de ‘kutjes’ als man zich moeten travestitueren of zo…

Geef een reactie