D FOR DISCLOSURE PART 2

HUISHOUDELIJKE MEDEDELING: IN VERBAND MET ALLE KERST-HYSTERIE GAAT RHL VANAVOND NIET DOOR; WE HEBBEN NU EEN EXTRA BROADCAST GEPLAND VOOR WOENSDAG. BE THERE!

EXTRA: KOMENDE WEEK OP DEZE SITE GEVEN PROMINENTEN EN BN’NERS HUN VISIE OP DE KERSTTOESPRAAK VAN KONING WILLEM * LEES HIER EEN ANALYSE OVER DE KERSTTOESPRAKEN VAN HET ENGELSE KONINGSHUIS * WIE GAAT DIE VAN ONZE MONARCHIE EENS GOED ONDER DE LOEP NEMEN?

5 Replies to “D FOR DISCLOSURE PART 2”

 1. Er is kennelijk toch iets tussen Kat en Niburu gebeurd wat tot een plotselinge verwijdering heeft geleid. De column werd zonder slotwoord stopgezet en ineens zien we vanuit Niburu ook geen ondersteunende stukjes meer.

  Natuurlijk verliest Niburu iedere geloofwaardigheid. De gekjes denken dat huisdieren worden gechipped om te kunnen spioneren. Let op voor de hond. Het staat er echt:

  http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=12554:spioneert-je-hond-voor-de-overheid&catid=23:lezersbrieven&Itemid=36

 2. Het beste voornemen voor het jaar 2018:

  NOOIT MEER NAAR DE STEMBUS GAAN.

  Heeft u zich ooit afgevraagd waar we al die bankiers en politici eigenlijk aan te danken hebben? Welnu: een betaalmiddel zonder rente dat iedereen gelijke kansen biedt kan helemaal geen bankiers en politici als tussenhandelaren gebruiken. Dat betekent dat u kunt stemmen waarop u wilt maar u stemt ALTIJD op een criminele handlanger van Goldman Sachs. Het enige dat u bij de stembus bereikt is dat u de carrière van een smerige misdadiger financiert!

 3. Ufo’s, aliëns, buitenaards bezoek, cirkels in graanvelden….allemaal grote onzin. Kennelijk kun je de mensen van alles wijsmaken en heeft men al helemaal geen idee van de enorme afstanden in het heelal. De dichtstbijzijnde ster (alfa centauri) is meer dan 4 lichtjaren van ons verwijderd. In afstand betekent dat elke seconde 300.000 km afleggen en dat dan ruim 4 jaren lang. Het is welhaast zeker dat er zeer veel planeten in het heelal aanwezig zijn waar zich leven heeft ontwikkeld maar de afstanden zijn gelukkig onoverbrugbaar groot. “Gelukkig”, want mocht er ooit buitenaards bezoek komen die vele generaties onderweg zijn geweest dan zal dat alleen het geval zijn als die bezoekers hun eigen planeet verziekt hebben en een andere in beslag gaan nemen. Maar die kans is zo uiterst gering dat we ons daar echt niet mee bezig hoeven te houden.

Geef een reactie