2 Replies to “DAAGS NA ONTHULLING VERVLOESEM OVER CLAUS OP KPMG-HORROR-BOOT: KH DUMPT KPMG”

 1. Psychopaten schuifelen onaangedaan verder ook grensoverschrijdend over lijken (want 100% narcist). Van paniek is nooit sprake. Gaten die evt. dreigen te vallen worden zonder verhoging van de polsslag afgedicht.

  Men kan daarbij terugvallen op een compleet corrupt netwerk op sleutelposities met overheidsmacht en -mogelijkheden die ijskoud misbruikt zullen worden.

  Forensisch psychologische aanvulling.

 2. Een analyse van het Telegraaf-bericht maakt direct duidelijk hoe de vork in de steel zit (college spin-kunde):

  Dit melden betrouwbare bronnen rond het koningshuis aan De Telegraaf.

  Dus het KH wilde zelf dat dit naar buiten komt. Dat is uiterst verdacht. Waarom wil het KH dat iedereen dit weet? Daar is maar een reden voor: het KH zat ‘opeens’ zwaar in de maag met de relatie met KPMG.

  Het opstappen zou een “zakelijke beslissing” zijn geweest die al geruime tijd geleden werd genomen. Een gerucht dat er sprake zou zijn geweest van een incident, wordt nergens bevestigd

  Nu wordt het echt pijnlijk. Met ‘zakelijke beslissing’ en ‘ruime tijd geleden’ moet de werkelijke reden -totale paniek- worden verdoezeld.

  Het ‘incident’ is erbij gespind om elke suggestie dat het iets te maken zou kunnen hebben met de KPMG-boot Apollo ‘weg te nemen’. Er kan dan ook niets inhoudelijks over het ‘incident’ worden gemeld wat het bestaat niet.

Geef een reactie