DAAR GAAT SHARON ‘CLINTON FOUNDATION’ DIJKSMA -IN HET KIELZOG VAN FEMKE ‘BILLYBOY’ HALSEMA -HET COMPLETE AMSTERDAMSE PEDO-BOLWERK STORT TER AARDE!

DE DEEP STATE PROBEERT DE FALSE FLAG-MOORD OP ADVOCAAT WIERSUM TOT HET UITERSTE UIT TE SPELEN OM DE AANDACHT AF TE LEIDEN VAN DE VAL VAN DE PEDO-DEEP STATE * MAAR DE AMSTERDAMMERS WETEN BETER EN TRAPPEN HIER NIET IN!

BILL CLINTON AAN DE AMSTEL: ORGIEEN MET WAPENS IN HUIZE-HALSEMA, MAFIA-PRAKTIJKEN EN CHANTAGE BIJ SHARON DIJKSMA

Wim Beelen, van afval- en sloopbedrijf Beelen dat Amsterdams vervuild slib opvangt in Axel, zegt dat hij gechanteerd is door de Amsterdamse wethouder Sharon Dijksma. Door die beschuldiging is de wethouder in de gemeenteraad van Amsterdam onder vuur komen te liggen. Beelen zou van plan zijn het Afval Energiebedrijf (AEB) in Amsterdam over te nemen. Volgens Beelen heeft Dijksma eerder deze week tegen hem gezegd dat de gemeente het Beelen in andere dossiers erg moeilijk kan maken, als hij openheid van zaken zou geven over zijn overnameplan.

Eén reactie op “DAAR GAAT SHARON ‘CLINTON FOUNDATION’ DIJKSMA -IN HET KIELZOG VAN FEMKE ‘BILLYBOY’ HALSEMA -HET COMPLETE AMSTERDAMSE PEDO-BOLWERK STORT TER AARDE!”

  1. De Prins Bernhard BV rechtsstaat onder ‘mask of sanity’ van “vrije” verkiezingen (door goed geïnformeerde integere burgers…..haha) komt in he gedrang……bla bla bla

    Nu moet doortastend worden opgetreden!!!

    Wie is anders de volgende die wordt omgelegd?

    De gepensioneerde JD of bijv Akerboom zelve???

Geef een reactie