DAAR KOMEN DE ALI’S EN DE FEIKEN, NIET 10 MAAR 1000

HONDERDEN NEDERLANDSE MEISJES WACHT HET LOT VAN MARIANNE VAATSTRA * ONDERTUSSEN IN DEN HAAG: ‘KONING: NEDERLAND STAAT ER GOED VOOR’ * DIT IS HET SATANISCHE ORGASME VAN JORIS DEMMINK: HONDERDEN NEDERLANDSE MEIDEN IN STUKKEN GEHAKT, ‘FRONTAAL EN ANAAL’

An explosive document released by top social welfare organizations in Germany reveals evidence that migrants at a refugee camp in Hessen are raping women and children, while also allegedly forcing women into prostitution. The document was made public by LFR (Landesfrauenrat) Hessen, Der Paritätische Hessen, Pro Familia Hessen and the Landesarbeitsgemeinschaft Hessischer Frauenbüros. It asserts that women and children at a migrant camp in Hessen are being sexually molested by Muslim “refugees” on such a regular basis that they are afraid to go to the bathroom at night and have to remain fully clothed when they sleep. LEES HET HELE VERHAAL OP INFOWARS

14 Replies to “DAAR KOMEN DE ALI’S EN DE FEIKEN, NIET 10 MAAR 1000”

 1. Ergens heb ik het idee, dat (bestuurs)psychopaten van prins Bernhard kaliber liever “zo de moskee ingaan” dan de Joods/christelijke samenleving te doen floreren.

  Het interesseert ze allemaal geen bal natuurlijk, maar ik denk dat Allah en zijn profeet toch iets nabijer is aan de ‘alien mindset’:
  =======================
  3:10.
  Ook de kinderen en bezittingen van ongelovigen zijn brandstof voor de hel.

  3:12.
  Het is de plicht van de moslim om ongelovigen de hel toe te wensen.

  3:21.
  Het is de plicht van de moslim om andersgelovigen (waaronder joden) en ongelovigen te vertellen dat ze gefolterd gaan worden.

  17:16 God heeft hele steden en generaties uitgemoord

  Enz. enz.
  ========================
  Misschien verklaart dat het onstuitbaar als een roetsjbaan overspoelen van Europa met muzelmannen.

 2. Excuseer: de PB BV AIVD.

  De hardste kern van psychopathocratie PB BV, gevormd uit een groepje smeerkezen dat zijne roverhoofdman als SS’er/verzetsheld in Londen om zich heen had verzameld.

 3. Voor al deze (saamhorigheid bevorderende) kwaliteit en zijn grote voorbeeldfunctie, mag koning Van Amsberg-Van Lippe Biesterfeld best extra beloond worden:

  http://nos.nl/l/846286

  Wat krijgen nu bijv. de door (bewezen) toedoen van deze familie tot “de doden benijdende” verpletterde en onder de gruwelijk zieke (klein)kinderen en eigen ongekend bizarre auto-immuunziekten bezwijkende niet anti-sociale staatsburgers erbij, in hun onbetaalbare doodskistflatje in een zo groot mogelijke probleemwijk, terwijl ze in het geniep -volkomen de boel op zijn kop zettend- als staatsvijandig op de zwartste lijst van de AIVD zijn geplaatst???

  10 gevluchte rabiaat energieke Libische oorlogsmisdadigers, de koning dankbaar voor het door hem verleende asiel, als gezellige buren.

  Bijvoorbeeld.

  Gelukkig is het voor de meeste Nederlanders niet zo duidelijk allemaal…..

 4. …..en de VN (door de geallieerden opgericht om beter met hun oorlogsMISDRIJVEN zoals “Dresden” weg te kunnen komen i.p.v. de Volkenbond tot wie WO II slachtoffers zich hadden kunnen wenden) doet ook een duit in het zakje……:

  ==================
  De belangrijkste mensenrechten official van de Verenigde Naties heeft in zijn openingstoespraak voor de VN Mensenrechten Raad Europa in het kader van de vluchtelingentsunami opgeroepen om de migratie mogelijkheden nog verder uit te breiden. Tevens eiste hij dat er een einde komt aan de ‘slechte behandeling’ van asielzoekers.
  ===============

  VERDACHT!!!

 5. Het interesseert me geen bal, ik ga zo de moskee in.

  PB (SS ‘corporate psychopath’, psychische/religieuze integratie onmogelijk)

  Het lijkt, aartsverraderlijk genoeg, heel modern en ruimdenkend…….’Alle Menschen werden Brüder’, multiculti enzo.

  Het krankzinnige project verloopt gladjes, kenmerkend als een roetsjbaan: De moskeeën staan inmiddels overal in Europa, de kerken staan leeg (geruild voor een potje bier, een zak chips, TV met Hollywoodfilms, Jeroen Pauw, Paul de Leeuw etc. en PC), de sluizen zijn opengezet, de treinen rijden vlot, de politie leidt alles in goede banen, de VNG doet (als Ted Bundy met zijn arm in het verband) een beroep op empathie en roept alle gemeenten op om opvangplaatsen voor vluchtelingen uit ‘warzones’ beschikbaar te stellen.

  Wel eens (moreel) normale (!) mensen/oorlogsslachtoffers gezien, iemand?

  Dat zijn grijze, grauwe als zombies voortschuifelende, gebroken schimmen van wat ooit mensen waren, met lege ogen, doodmoe, zwaar getraumatiseerd, krachteloos, voor 1000 jaar ontdaan van de aller- allerlaatste restjes energie, laat staan de gestoorde energie om vrouwen te verkachten.

  Kortom, PB zou deze weerzinwekkende niet verder uit te persen stakkers (nutteloze eters) met een machinegeweer hebben weggemaaid als de kat van de buren en aartsgierige Wilhelmina zou ze voor haar deur hebben laten wegschoppen door een stelletje stalknechten.

  DUS WAT IS DIT (anders dan een PROACTIEF van “hogerhand” gestuurd GROOTSCHALIG psychopathisch gestoord “Bilderberg” project)?

 6. LS…

  Tenenkrommend de hele charade zoals gebruikelijk… Met een falend justitie en politiebeleid zoals gepland, krijgt pedo Nederland weer een beetje lucht. En met de toestroom van criminelen is het hek van de dam… Zoals gepland door de Illuminatie vieze Bea en Bilderberg.

     1. LS…

      Jonge haal die plaat nu eens weg die je voor je kop hebt. Je bent een zeldzaam slecht acterende domme leuteraar die alleen maar etaleert dat je een eenzame querulant bent zonder gevoel en compassie. Een psychopaat dus !

      kennis. een

Geef een reactie