DAAR ZIJN DAN EINDELIJK DE BEELDEN VAN DE MOORD OP ADVOCAAT DERK! KOMT HET DAN ALLEMAAL TOCH NOG GOED MET NEDERLAND?

NU MAAR WACHTEN OP DE BEELDEN VAN DE ‘BAKSTEEN VAN KLOMP’ * STEUN MICHA -DE ‘LAST JOURNALIST STANDING’ EN DE ENIGE DIE OOIT DOOR DE MSM EEN ‘PARANOIDE GEK’ IS GENOEMD (EN DUS LEVENSGEVAARLIJK IS OMDAT HIJ BIJNA ALTIJD GELIJK HEEFT)- EN MAAK EEN BEDRAG OVER OP DE REKENING VAN ZIJN STICHTING [via drsmkat@yahoo.com] FOR YOUR FREEDOM, TRUTH AND HAPPINESS!

2 Replies to “DAAR ZIJN DAN EINDELIJK DE BEELDEN VAN DE MOORD OP ADVOCAAT DERK! KOMT HET DAN ALLEMAAL TOCH NOG GOED MET NEDERLAND?”

  1. Zolang het Nederlandse zombie-volk op politici blijft stemmen komt het niet goed met Nederland. Je moet toch wel knettergek zijn om te gaan stemmen op criminele prutsers die vlak vóór de verkiezingen zeggen iets te willen veranderen terwijl iedereen kan weten dat politici er in de eerste plaats zijn om helemaal niets te veranderen? Waarom stemmen op de moordenaars van Fortuyn en daarmee op het laatste restje aan democratie in Nederland? Waarom nog stemmen op schorem waarvan je voor een nieuwe auto vele duizenden Euro’s méér mag betalen dan in alle ons omringende landen?

    Ook met de Engelsen komt het niet goed omdat niemand in de gaten heeft dat Boris Johnson een puppet van de hedge funds managers is:

    https://www.youtube.com/watch?v=-xOUfjdTtzM

    Politici zijn ALTIJD de criminele handlangers van hun bovenbazen bij de banken. ALTIJD, daar is geen uitzondering op. Maar probeer dat het Nederlandse zombie-volk maar eens in te scherpen….trekken aan een dood paard gaat makkelijker.

  2. Prins Bernhard BV is, (voor psychopaten typisch) zonder verhoging van de polsslag, medeplichtig aan de cover-up van gruwelijke massamoord onder dekmantel van oorlogstijd Dresden, dus daar kun je grenzenloos alles van verwachten.

    Wat Nederlanders toch gezien hebben/zien in die glibbergladde SS/SA aartsverrader met dat enge accent en zijn nageslacht….geen idee.

Geef een reactie