DAAR ZIJN ZE, IN HUN VOLLE EN WEERZINWEKKENDE ‘GLORIE’: DE GOOGLE-SQUADS -MAAR ZIJN HET KILLERS VAN VLEES EN BLOED, ROBOTS OF DRONES?

ALLES WAT MICHA OOIT HEEFT GEZEGD KOMT UIT MAAR DAN MET EEN FACTOR 100 * GOOGLE-KLOKKENLUIDER ROBERT EPSTEIN OP VERBIJSTERENDE WIJZE GECONFRONTEERD MET DE MOORDMACHINE VAN GOOGLE * HIERDOOR WORDT EENS TE MEER DUIDELIJK DAT GOOGLE DE VERKIEZINGEN VAN DIT JAAR NOG FUNDAMENTELER EN VERREGAANDER GAAT MANIPULEREN DAN DIE IN 2016 EN 2018 * EX-TOPMAN ERIC SCHMIDT SPEELDE EEN GEHEIME MAAR CRUCIALE ROL IN DE CAMPAGNE VAN HILLARY EN WAS OOK CLOSE MET PEDOMAN EN PIZZAGATER JOHN PODESTA

GOOGLE IS HET BEDRIJF DAT ALLE NEDERLANDSE MSM-KRANTEN AANSTURRT -EEN BENDE MOORDENAARS EN PEDOFIELEN

A high profile critic of Google, who accused the search engine of meddling in the 2016 election, has now suggested his wife’s fatal car crash was not an accident. Robert Epstein, 66, said in July the internet giant’s methods ‘gave’ millions of votes to Hillary Clinton during the 2016 presidential election. In December he announced that his wife, Misti Dawn Vaughn, 29, died after her truck spun out of control along a road in California and into the path of a tractor-trailer. On Sunday he tweeted: ‘Last year, after I briefed a group of state AGs about #Google’s power to rig elections, one of them said, “I think you’re going to die in an accident in a few months.” A few months later, my beautiful wife #Misti died a violent death. Makes you wonder.’ Epstein had earlier tweeted on January 4: ‘BTW, although losing Misti is devastating for me – there will never be another Misti in my life, after all – I AM STILL NOT SUICIDAL. Hear that, #Google? Hear that, #Hillary?’

5 Replies to “DAAR ZIJN ZE, IN HUN VOLLE EN WEERZINWEKKENDE ‘GLORIE’: DE GOOGLE-SQUADS -MAAR ZIJN HET KILLERS VAN VLEES EN BLOED, ROBOTS OF DRONES?”

  1. Als je doelt op die enkelingen die hier af en toe nog wel eens komen die wél nog twee rationeel functionerende hersencellen bezitten, dan kan ik je melden dat die een beetje uitgekeken zijn op de sleetse en telkens roulerende praatjes waarmee Micha denkt tot in het oneindige zijn maffe publiek te kunnen boeien. Maar na de 26ste keer dat de MSM down zijn gegaan of dat de volledige paniek bij de politiek of justitie is uitgebroken voor de zoveelste maal, dan houd je het vroeg of laat een keertje voor gezien.

   Persoonlijk kom ik ook nog maar hooguit één keer per week een keer langs om te zien hoe dik Micha inmiddels geworden is en hoe ver zijn korsakov als gevolg van dat goedkope Lidl bier gevorderd is, en en passant wil ik dan de laatste pagina met berichten nog wel eens even scannen en de laatste 5 reacties doorlezen. Maar dat is het dan verder ook wel.

   Maar ik neem aan dat jij hem nog steeds als een groot voorvechter ziet? Heb je ook deel genomen aan de Micha claim soms? Want dan kan je binnenkort waarschijnlijk wel stoppen met werken als de zilvervloot binnen loopt…

 1. Overigens kunnen ook degenen die een filmpje op YouTube geplaatst hebben je blokkeren als je ‘comment’ hun *om welke reden dan ook* niet bevalt.
  Daar krijg je dan geen waarschuwing van via YouTube, maar het lijkt alsof alles gewoon in orde is.

  Hierbij moet je bedenken:

  The truth sounds like hate, to those who hate the truth…….

 2. @Johan Bosman: Inderdaad en het betreft gewoon meningen waarin geen onvertogen woord staat, maar die “Google” gewoon niet bevallen.

  Tot zover “freedom of speech”.

  Ook worden afgegeven likes bij dan evt. wel geplaatste ‘comments’ die “Google” niet zo bevallen, niet zichtbaar…..zodat het voor de goegemeente lijkt of helemaal niemand het met het ‘comment’ eens is.

 3. YouTube (een bedrijf van google) heeft ook een heel vieze manier om censuur toe te passen. Je plaatst een comment dat google niet bevalt. Dit comment wordt dan alleen naar jouw eigen computer teruggekoppeld dus je denkt dat het geplaatst is. Maar als je dan een vriend opbelt om te checken of het geplaatst is….dan blijkt het er helemaal niet op te staan. Ikzelf heb inmiddels ook al met deze merkwaardig gluiperige manier van censuur te maken en kan dus geen comments meer onder YouTube video’s plaatsen.

Geef een reactie