DAPHNE CARUANA SCHREEF OP HAAR BLOG OVER…. CAMIEL EURLINGS!

LAATSTE NIEUWS: MINJUS VAN GRAPPENHUIZEN REEDS NA EEN DAG OP DE SCHOPSTOEL VAN RUTTE III * HIJ KAN BETER NU VERTREKKEN VOORDAT ALLE ALLEN & OVERY-BEERPUTTEN GOED OPENGAAN * MICHA’S VIDEO LEIDT REEDS TOT OGENBLIKKELIJK RESULTAAT!

DIT IS EEN LEUKE EERSTE KWESTIE VOOR ONZE NIEUWE MINISTER VAN JUSTITIE GRAPPERHAUS: VRAGEN BEANTWOORDEN OVER DE AANWEZIGHEID VAN NEDERLANDSE ‘FORENSISCH SPECIALISTEN’ OP MALTA ROND DE MOORD OP DAPHNE * LINK VAN TVM.COM HIEROVER DIE ENIGE ANTWOORDEN ZOU KUNNEN GEVEN IS REEDS UIT DE LUCHT GEHAALD

[wp_ad_camp_1]

Medio 2008 schreef Daphne Caruana op haar blog over Camiel Eurlings. Onde de kop The grass is greener in Brussels prees ze Eurlings voor het feit dat hij zijn positie in het Europees Parlement ogenblikkelijk opgaf toen hij minister van Verkeer en Waterstaat werd -zulks in tegenstelling tot het gedrag van huidige Maltese premier Muscat die destijds zijn positie in Brussel liet prevaleren boven zijn vrrplichtingen als leider van de Labour Party op het eilandje. Dit ziet er allemaal behoorlijk onschuldig uit, maar het venijn zit ‘m in deze zin: Camiel Eurlings was the Dutch Christian-Democrat MEP responsible for the European Parliament’s report on Turkey [pdf]– one of the most important reports that have to be written. Opeens zitten we midden in de zaak-Demmink en Gladio/B! Wat heeft Eurlings allemaal gedaan, gezien, gedeald in Turkije als de eminente Turkije-man van het EP, de chairman van de EU-Turkish delegation? Wij hebben altijd gezegd dat Eurlings na Demmink de belangrijkste man is van de Nederlandse deep state. De bizarre wijze waarop hij recent een verklaring van goed gedrag kreeg als mishandelaar van een vrouw nadat er geen strafproces tegen hem mogelijk bleek bevestigt deze stelling. Nog krankzinniger werd het toen vijf dagen na het ultieme witwassen van Camiel de partner van Camiel-spindoctor Jack de Vries opeens dood bleek. Naast de Turkije-linken van Eurlings zijn er ook de linken met de pedo-netwerken en het Koninklijk Huis. En daar weer naast is Eurlings zonder enige twijfel een knight of Malta, een van de machtigste en meest schimmige organisaties ter wereld die regelmatig bijeenkomt in een kasteel op het eiland om daar nare, rare en illegale dingen te doen die ondermeer van alles te maken hebben met het witwassen van miljarden aan crimineel geld via banken van de ‘bovenwereld’ waaronder natuurlijk ook tal van Nederlandse… Knights of Malta genieten diplomatieke status en kunnen zonder te worden gecontroleerd alles wat ze willen meenemen en mee-smokkelen. Het arresteren van een knight is onmogelijk. Eurlings is lid van de Ridders van het Heilig Graf van Jeruzalem, een club die is ontmaskerd als de machtigste en meest satanische organisatie binnen de Katholieke Kerk. Dit alles speelt zich af in de achtertuin van Daphne Caruana die reeds grote faam had verworven met haar onthullingen gebaseerd op de Panama Papers… Dit alles lijkt een meer dan overtuigende casus neer te leggen voor ‘ingrijpen’ vanuit Nederland…

Zou het zo kunnen zijn dat de bizarre en geheime aanwezigheid van Nederlandse ‘forensisch specialisten’ op het eiland rond de moord op Daphne niet dient te worden verklaard als voortvloeiend uit een ‘verzoek op assistentie’ zijdens Malta maar uit het feit… dat deze special forces de aanslag gepleegd hebben? Misschien een leuke vuurdoop voor minister Grapperhaus. Of dient deze reeds te vertrekken nog voordat hij de kans krijgt zich in deze kwestie te verdiepen?

6 Replies to “DAPHNE CARUANA SCHREEF OP HAAR BLOG OVER…. CAMIEL EURLINGS!”

 1. …..dat je BIJ DEZE IJSKOUDE CRIMINELE BOMAANSLAG (verbazingwekkend verbazingwekkend = in complete tegenstelling tot die met een meer dan een uur durend tapijt van o.a. duizenden zware vliegtuigbommen van duizend kilo en honderden bomvaten met 2, 4 en 10 ton TNT op DRESDEN), waarbij een zoon maagomkerend verbijsterd tussen de verspreide verkoolde lichaamsdelen van zijn fatsoenlijke/niet ANTI-SOCIALE tot bloedpap en pulp geslagen moeder komt te staan, ineens wél aan waarheidsvinding doet en daartoe geen mogelijkheid onbenut laat.

  Ja, de waarheidsvinders van Dresden gaan dhr. Muscat helpen om de waarheid boven tafel te krijgen…….

 2. Prime Minister Joseph Muscat stated in Parliament that on Monday afternoon the Maltese Government had contacted the US Government and requested assistance from the Federal Bureau of Investigation, asking them to come to Malta in the coming hours to assist local experts. Dr Muscat pointed out that this measure was not to be taken as lack of confidence in local experts, but was meant to increase the country’s resources through those of the most sophisicated country in the world.
  ———————
  De FBI er ook bij. Alsof je Allen Dulles, met zijn psychopathische soortgenoot uit de SS ‘deep state’ Bernhard zur Lippe B., BEIDE vuistdiep tot op de bodem in de tot op heden SCHAAMTELOOS ZONDER INKEER doorlopende ‘psy-op’ om met MEGABOMBARDEMENT -ijskoud en “volledig geslaagd” GERICHT op normale burgers- “Dresden” WEG TE (blijven) KOMEN, en dan de goegemeente wijsmaakt dat je aan waarheidsvinding doet en daartoe geen mogelijkheid onbenut laat.

  ‘Pure evil’.

 3. Ballen & Ovary Grapperhaus zal door zijn op macht en controle gerichte ‘mindset’ zich ook wel naadloos -over lijken- committeren.

  Met een zeker fingerspitzengefühl als van een diep doorgewinterde hoogleraar forensische psychologie, kan men daar wel op anticiperen.

 4. Uiteraard wist “us glibberglad Camielleke” hiervan omdat er net een (secuur buiten de ‘mainstream media’ gehouden) proces tegen “hem” liep, betreffende deze “Dresden-Affaire”.

  Waarbij deze uitgezochte ‘rising-star’ zich zonder verhoging van de polsslag -zich hierdoor medeplichtig makend- aan de gruwelmoordenaars heeft gecommitteerd.

 5. Natuurlijk ontbreekt een VETTE link met de ABJECTE gruwelmoord op geheel met vluchtelingen, oorlogsgewonden e.d. overspoeld Dresden (destijds al maanden dienst doende -en dit bij de geallieerden bekend- als voorbeeldig menselijk centrum van zorg, opvang, empathie en mededogen zonder aanzien des persoons…..precies dat wat bij kickzoekende psychopaten van Prins Bernhard, Adolf Hitler, Allen Dulles en Winston Churchill kaliber, ten diepste gevaarlijk gestoord, AFWEZIG is) niet.

  Het toenmalige Ministerie van Verkeer (later Verkeer & Waterstaat, inmiddels Infrastructuur en Milieu) was immers bij uitstek betrokken bij het verplicht (juridisch en met name ook moreel/loyaal want de Nazi’s hadden Nederland geheel in de klauwen gespeeld gekregen en konden WETTELIJK dreigen met veel verdergaande inzet van Nederlandse ambtenaren bij onttrekking -door onderduik, ziekmelding e.d.- aan het dienstbevel) met van standplaats naar Nazi-Duitsland verwisselen van duizenden Nederlandse ambtenaren, JURIDISCH MOGELIJK GEMAAKT DOOR (de ongrondwettelijke/hoogverraderlijke vlucht van) WILHELMINA/BERNHARD.
  Daarvan zaten er minstens een honderdtal te Dresden MET AMBTELIJKE BEVOEGDHEDEN. En dat krankzinnig oorlogsmisdadige bombardement, klopte precies als OORLOGSMISDRIJF conform interne ambtelijke NEDERLANDSE aanwijzingen.

  Het op deze wijze tot pulp slaan van normale mensen, is dus kenmerkend voor de ‘mindset’ en de ‘projecten’ van de USA/GB ‘deep state’ weerzinwekkende gruwelmoordenaars van Dresden, die uiteraard de grondleggers van de NAVO, de EU, de VN, het Europees Hof voor de rechten van de Mens, het Internationaal Strafhof (niet voor henzelf uiteraard) e.d. zijn en ‘last but not least’ van GLADIO, waarbij opper-gladiool Bernhard vermoedelijk -het ligt precies in de lijn der verwachtingen bij een dergelijk kaliber psychopaat- de GLADIO wapenopslagplaats in het Haagse Bos aan Amsterdamse criminelen heeft verraden in ruil voor geld dat de verzwegen elitaire ‘deep state’ (Reiter) SS’er altijd tekort had.

Geef een reactie