DASCHA GRAAFSMA VERMOORD DOOR DE DEMMINK-PEDO-HORROR-STAAT; ALLES KOMT UIT, ALLE BEERPUTTEN WIJD OPEN

PETER R. DE VRIES EN FRANK ‘GOTHIC’ VAN DER GOOT MEDEPLICHTIG AAN DE MOORD OP DASCHA * WEER BEWIJS ‘KWIJT’ IN TEEVEN-DEAL DIE IN WERKELIJKHEID EEN DEMMINK-DEAL WAS * WAAR IS ‘JOURNALIST VAN HET JAAR’ EN DEMMINK-WITWASSER BAS HAAN?

[wp_ad_camp_1]

Het zat er allemaal aan te komen. Alle deksels gaan van alle beerputten en dan zal duidelijk worden dat de pedo-elite-banken-Haagse-plunder-mafia tientallen (honderden?) moorden op zijn conto heeft van baby’s, peuters en jonge vrouwen zoals Marianne Vaatstra en Dascha Graafsma. Het satanische en krankzinnige bedrog in de ‘onderzoeken’ naar de moord op deze vrouwen begint zo langzamerhand alle spuigaten uit te lopen. Dat schreven we een half jaar geleden. Hier onze volledige Dascha-coverage die honderd procent spot on is. En hier het laatste Dascha-nieuws wat de moord nog eens extra bevestigt. Ons probleem is dat we zo’n enorme kennis-voorsprong hebben op het gebied van pedonetwerken, satanisme en de ware aard van de ‘elite’, dat iedereen -dus ook het TDO (Team Dascha Onderzoek)- denkt dat we krankzinnig zijn. Dat kunnen we ze niet kwalijk nemen. Wij zitten tenslotte al meer dan tien jaar in deze business. Maar gelijk hebben we. Ook hier.

4 Replies to “DASCHA GRAAFSMA VERMOORD DOOR DE DEMMINK-PEDO-HORROR-STAAT; ALLES KOMT UIT, ALLE BEERPUTTEN WIJD OPEN”

 1. “”1 miljoen Kinderen gebeurde die spoorloos Europa uit verdwenen “”

  lijkt mij iets wat erg veel, misschien kan je dit wat verder uitwerken !

 2. “.. denkt dat we krankzinnig zijn.”

  Dan hou ik wát er nou met die 1 miljoen Kinderen gebeurde die spoorloos Europa uit verdwenen elk jaar en dat de lijndiensten van de oliemaatschappijen als internationale Kinder prostitutie/smokkel hubs fungeren/den maar nog even vóór me

  Dan zijn er nog vele andere landen en ligt de schatting aantal verdwenen Kinderen Wereldwijd heden op tussen 8 en 20 miljoen Kinderen per jaar….laat je door die misdaad overheden en hun lekke geleerden niets anders wijs maken omtrent die cijfers!!!

 3. Marjo Verploegen ‏@Marjo456 19h19 hours ago

  Ton Herstel was instructeur psychologische oorlogvoering bij de geheime dienst O&I. #Gladio Tevens voorzitter NCRV

Geef een reactie