DASCHA SLACHTOFFER VAN PEDONETWERKEN? EN VADER VAN BANKEN-MAFIA? ‘SJOEMELSOFTWARE’ EN DE MAN MET HET GROENE BOMBERJACK

LEES HIER ONZE COVERAGE OVER DE ZAAK-DASCHA TOT NU TOE * STEEDS MEER AANWIJZINGEN VOOR DASCHA ALS DE NIEUWE MARIANNE VAATSTRA * PETER R. DE VRIES ZAL MOETEN VLUCHTEN WANT MEDE-SCHULDIG * VADER FRANK STOND AAN DE WIEG VAN DE GROOTSTE EN SMERIGSTE BANKEN-FRAUDE OOIT: DE ‘SJOEMEL-SOFTWARE’ ROND DE WOEKERPOLISSEN

[wp_ad_camp_1]

Het zat er allemaal aan te komen. Alle deksels gaan van alle beerputten en dan zal duidelijk worden dat de pedo-elite-banken-Haagse-plunder-mafia tientallen (honderden?) moorden op zijn conto heeft van baby’s, peuters en jonge vrouwen zoals Marianne Vaatstra en Dascha Graafsma. Het satanische en krankzinnige bedrog in de ‘onderzoeken’ naar de moord op deze vrouwen begint zo langzamerhand alle spuigaten uit te lopen. Dat vader Rene Graafsma achter een gigantisch schandaal aanzat wat betreft de ‘sjoemel-software’ rond de woekerpolissen berichtten we reeds eerder, maar nu komt het in the open. Dit geeft de banken een motief Frank ‘een lesje te willen leren’. Hoezeer de banken zijn geinfiltreerd door de pedofielen zagen we reeds bij Fortis en bij Rabobank. Inmiddels is ook duidelijk dat Dascha bij haar nachtelijke eenzame ‘zwerftocht’ van uren door de regen door Hilversum in de opmaat naar haar ‘zelfmoord’ wel niet wel niet wel niet onder invloed van, als dan niet ‘lichaamseigen’ drugs, vergezeld werd door een dikke man in een groen bomberjack (een, twee, drie, vier). [met dank aan speurders op Fok Forum]

8 Replies to “DASCHA SLACHTOFFER VAN PEDONETWERKEN? EN VADER VAN BANKEN-MAFIA? ‘SJOEMELSOFTWARE’ EN DE MAN MET HET GROENE BOMBERJACK”

 1. Vooropgesteld dat ik geheel neutraal ben in deze kwestie omdat ik er gewoon te weinig vanaf weet. Het valt mij op dat dinges zich wel heel erg druk maakt over wat Kat publiceert. Als het zo’n onzin is waarom maakt hij zich dan zo druk, dat alleen al geeft te denken. Dat de leidinggevende van ons land niet deugen, althans een groot deel daarvan heb ik zelf ondervonden. Ik heb bewijs van corrupte rechters, officieren van justitie en meelopende ambtenaren die zijn salaris veiligstellen door ook corrupt te zijn. Op mijn website heb ik veel van dat ongedierte met naam genoemd. Gek vind ik wel dat ze mij daarover niet aanspreken en ik niet word vervolgd. Nogmaals als extra het zijn corrupte lamzakken. Personen die ik bedoel daartegen zeg ik: Ik wacht op Uw dagvaarding. http://www.rechtmachtmisbruik.com

  1. Beste Klomp,

   Ik ben niet neutraal, ik bevind mij aan de kant van dhr. M.Kat, terwijl ik het lang niet altijd eens ben met zijn manier van benaderen.
   Maar zijn gedachte hierachter zou gewoon kunnen zijn, ” als je niet hard genoeg schudt aan de boom vallen er geen noten af.”

   Daarom kan ik niet begrijpen waarom u zo rustig blijft bij het zien en misschien wel ondergaan van dezelfde misstanden waar dhr. Kat zo tegen te keer gaat.

   Een bekend voorbeeld is mevr. Adele van der Plas, zij zit in een procedure en moet hier de rechtsprocedure geduldig uit zitten tot de beker helemaal leeg is. Een normaal mens zou uit zijn vel springen, maar zij weet dat ze het dan voor haar cliënt -ik hoef hier niemand te vertellen wie ik bedoel- verprutst.
   Doch zij blijft naar buiten toe kalm terwijl ze gedwongen alle smerige machinaties van het zwarte toga volk over zich heen moet laten komen.

   Dus de benadering verschilt nogal eens.

 2. L.S.,

  Gelukkig proberen begaafde mensen uit elke strik zien te komen. Om te beginnen: een kat hecht zich aan zijn huisje, zijn terrein wat ie afzet. Dus een Kat in Ierland als mens zou bijna heimwee krijgen naar ons Holle land: het land van Vrouw Holle!.Het land met haar koetjes in de weide -en maar melken… uitmelken. Uhh zei ene Melkert dacht ik zo bij mezelf.

  Micha: ik heb zo m’n eigen controle middelen en denk niet dat er wraak via dat banksysteem de oorzaak is van de zeg maar “dood” van Dascha.Ik vermoed eerder de criminaliteit via het pedofielen cirquit.
  En ik beloofde mijn lekkere heerlijke wijfie dat ik vanaf vandaag van de Glühwein (8,5 procent) overstap naar een rustiek Belgisch Export biertje van 5 Procent om de orde in “huis” te bewaren.
  Zo ver weg en tòch dichtbij.
  Laat de glazen maar klinken!!!

 3. okay dus een “”Laurier?”” heg, in samenspel met een zwart witte verkeerspaal hebben Dasha voor de trein gegooid.

  De mensen die er tegenover wonen hebben de tuin laten opknappen + het wegdek geeft een verkeerssituatie aan die kort geleden is veranderd.

  Lijkt me ook niet zo snugger om beelden die zeer slecht van kwaliteit zijn ook nog eens uit te vergroten ……. strak loopt jesus er ook nog achter aan ……….

  Het maakt Kat geen reet uit wat hij op zijn site pleurt zolang hij er maar een bout verhaal bij kan houden, zoals Kat al eerder de Supergetuige aan haalde voor de scores.

 4. ‘k Vrees dat je aardig dicht in de buurt ben met het juiste inzicht Micha. De narigheid en waarheid schijnt té zwaar te zijn om te beschrijven. Bericht verwijderd. oor Fok zelf denk ik zo. De leden -zeg maar- wisten er kennelijk geen raad mee toe ik probeerde deze nacht weer te gven.
  Tussen jou en mij Micha: het moet een hel van een nacht voor Dascha zijn geweest… zo niet voor de gehele familie.
  Het ga je goed in Ierland.

 5. Nu komt wat in the open? Vereniging Woekerpolis.nl is niet van Graafsma, of is dit weer een gevalletje Kat knoopt letterlijk alles aan elkaar wat hij maar tegenkomt? En wie moet die dikke man in groen bomberjack wel weer zijn? Het is weer gewoon lui bij elkaar gegoogelde onzin, zoals we van Kat gewend zijn.

  1. René (niet Frank) Graafsma is DE klokkenluider van de hypotheekwereld en de woekerpolis, lees maar:

   http://www2.stichting-odin.nl/media/images/documenten/Panorama.pdf

   Graafsma werkt nauw samen met woekerpolis.nl en is de nestor achter de mega-claim richting verzekeraars en banken:

   http://www.allianzmisleidt.nl/files/fd20140922.pdf

   Hij zal niet de eerste klokkenluider zijn die wordt kaltgestellt of anderszins het leven tot een hel gemaakt. Zeker niet als er miljarden op het spel staan.

   Dus niks geen bij elkaar gegoogelde onzin, dinges!

Geef een reactie