DAT JUSTITIE WEER NAAR DE VVD GAAT IS EEN MISDAAD TEGEN HET NEDERLANDSE VOLK

SANDER DEKKER IS WAARSCHIJNLIJK HETERO (ZIE FOTO) * WIKIPEDIA MELDT DAT HIJ ‘ONGEHUWD SAMENWOONT IN SCHEVEINGEN’ * MET DEKKER KOMT VOOR HET EERST IN DE GESCHIENDENIS EEN NIET-JURIST OP HET DEPARTEMENT: DAT ALLEMAAL OM DE DEMMINK-BEERPUTTEN GESLOTEN TE HOUDEN

DAT DRIE VVD-BEWINDSLIEDEN IN KORTE TIJD ZIJN AFGEZET WEGENS LEUGENS EN BEDROG VORMT GEEN BELETSEL HET KERNDEPARTEMENT OPNIEUW TOE TE WIJZEN AAN DE PEDOFIELEN-PARTIJ * HET IS NU ZAAK DIT KABINET VAN PEDOFIELEN EN VERKRACHTERS ZO SNEL MOGELIJK OM ZEEP TE HELPEN * IN THE MEANTIME: OP WEG NAAR HALF MILJOEN HANDTEKENINGEN IN FALENDE RECHTSTAAT-PETITIE ANNE FABER

Eén reactie op “DAT JUSTITIE WEER NAAR DE VVD GAAT IS EEN MISDAAD TEGEN HET NEDERLANDSE VOLK”

  1. Wat ik tegen Dekker heb, is dat hij zich kennelijk als een vis in het water helemaal lekker voelt in psychopathocratie Prins Bernhard BV.
    Geen enkel gevoel van “hier is iets op akelige wijze fundamenteel niet zoals het wezen moet”.

    Dit is dus een ‘gullible fool’ of een psychopaat. Per definitie dus een brokkenpiloot, ongeschikt en onbekwaam voor een ministerspost in een normaal land.
    Of hij als comorbiditeit pedofiel is of niet is een het volk kennelijk ten diepste beroerende spectaculaire (inderdaad weerzinwekkende) bijzaak.

    Daarbij is de SG van het ministerie een interessantere post, want ministers komen en gaan.

Geef een reactie