DAVID SEAMAN, PIZZAGATE FRONTRUNNER, OUT OF BUSINESS NA DOODSBEDREIGIGEN

IN ZIJN LAATSTE VIDEO KLAAGDE HIJ OVER EEN HITPIECE TEGEN HEM OP BUZZFEED, DOODSBEDREIGINGEN EN OVER DAT HIJ ZICH ‘NIET MEER GOED VOELT’ * SATANISME GRIJPT OM ZICH HEEN: TEGENSTANDERS TRUMP ROEPEN DE HULP IN VAN SATAN

3 Replies to “DAVID SEAMAN, PIZZAGATE FRONTRUNNER, OUT OF BUSINESS NA DOODSBEDREIGIGEN”

 1. Al 3 dagen komt er geen verdere informatie over het hoe en waarom van de censuur op David Seaman. Zijn video’s op vid.me zijn ook verdwenen. Ik vond op zijn Gab.ai account nog wat informatie, daar wordt beweert dat hij ook vergiftigd is. David werd erg zwaar bedreigd met dagelijkse haat meel.

  Ik weet niet of in de States iemand wat meer op onderzoek zal gaan komende weken, die misschien weet waar hij woont, om te kijken of hij nog leeft. Als ik niets van hem verneem komende week, ga ik er van uit dat hij vermoord is.
  Door lieden als borrepoes.
  Hij was niet de eerste, er zijn ook bij Marc Dutroux veel journalisten vermoord, om Michel Nihoul en zijn klanten vrijuit te laten gaan.

  Die censuur door Google is overigens echt niets nieuws, allemaal theater dat nepnieuws verhaal. Eric Smith, de CEO van Google, steunde Hillary Clinton, dan weet je toch wel genoeg. Het was een poging om informatie ongeloofwaardig te maken. Maar helaas voor de pedofielen als borrepoes, is de Amerikaanse President zelf vooral slachtoffer geweest van echt nepnieuws door NOS en consorten, dus verloren ze dat theater. Ik geloof althans niet dat iemand die nepnieuws leugen nog geloofde.

  RIP David Seaman, je was een held.
  Andrew Breitbart was vermoord voor dezelfde reden, je staat aan de zijde van de groten in de Journalistiek.
  (En u ook natuurlijk Micha, bedankt namens 17 miljoen landgenoten!)

 2. They Silenced Alex Jones, David Seaman and almost AMTV

  David Seaman deleted his YT and Twitter account.Alex Jones pulled his Pizzagate video from last night, which I saw. He pulled out an envelope while talking about Pizzagate. AMTV says in video (6:00 min or so) that he knows what was in that envelope. He is acting VERY weird.

  https://youtu.be/fy8cOuFETbsY

Geef een reactie