DE AFSCHUWELIJKE WAARHEID OVER DE NEDERLANDSE ‘DESKUNDIGEN’ EN DE MOORD OP DAPHNE CARUANA

NEDERLAND IS NET ALS DE VS OP WEG EEN ‘FAILED STATE’ TE WORDEN: ZIE DEZE HORRIFYING VIDEO * WIE GRIJPT IN? FERDINAND ‘ALLEN & OVERY’ GRAPPERHAUS?

EXTRA: LEES OP NIBURU.CO DE BLOEDSTOLLENDE ONTKNOPING VAN MICHA’S ASIEL-AVONTUUR IN IJSLAND * OOK COMING DE KOMENDE WEEK: MICHA START MET THIJS STAPEL EEN BODEMPROCEDURE TEGEN DE VOLKSKRANT IN DE ‘PARANOIDE GEK-ZAAK’

[wp_ad_camp_1]

10 Replies to “DE AFSCHUWELIJKE WAARHEID OVER DE NEDERLANDSE ‘DESKUNDIGEN’ EN DE MOORD OP DAPHNE CARUANA”

 1. Micha, ga ajseblief een nieuw stokpaardje verzinnen.
  Joris Demmink (+-squad) is inmiddels gepensioneerd, zijn maatjes in de ambtenaren posities hebben nieuwe namen.

  Als je kijkt wat er nu aan ministers geronseld wordt, valt er daar vast wat te inspireren -squads.

 2. De ‘pure evil’ Oranje massamoordenaars (eertijds onherkende ECHTE psychopaten van vader op zoon) hebben dus hier eerst de normale overheid onder God, kenmerkend driedimensionaal ruggenstekend, na zich rond a.D 1000 eerst illegaal (!) over generaties steeds verder baggerend de adel ingemanoeuvreerd te hebben via een (onder druk gezette?) bisschop die hun bizar energiek, sluipend en chronisch doorgaand PROACTIEF geweld van vader op zoon tegen zijn bevolking niet de baas kon en het dacht te stoppen door ze (illegaal, want niet van adel, ook zelfs niet als zgn. bastaards stammende van een bijvrouw van een vorst) met een piepklein goed te belenen, buitenspel gezet (gaande over gruwelijk mishandelde vermoorde lijken van adel, volk, dier en plant) en zijn vervolgens (voor de spiegel geoefend) papegaaiend immiterend hun bestuur gaan overnemen.

  Zo is de onderstaande bekende preambule (inleidende strofe bij -nieuwe- wetgeving) NIET ontsproten aan Oranje, maar door deze aartsverraderlijke psychopathische acteurs, ter bedrog van de goegemeente, ijskoud overgenomen van de verraderlijk in de rug gestoken echte (de mens-elijk-heid dienende/bevorderende/onbaatzuchtige) van de zijn volk en gronden liefhebbende christen-keizer stammende regering:

  Allen, die deze zullen zien of horen lezen, saluut! – Rijksoverheid (inmiddels psychopathocratie Prins Bernhard BV)

  Dit was ooit echter legaal (via normale niet op bedrog en verder ‘erbschleichen’ berustende menselijke vererving) bijv.:

  Wij Roelof van Lotharingen, bij de gratie Gods Hertoghe van Lotharingen, Grave van Braunschweig enz. enz. enz. Allen, die deze zullen zien of horen lezen, saluut! Doen te weten…..enz. enz.

  Een psychopaat vindt dit rare apenkool, maar als het volk (de ‘gullible fools’) dit wel solide vindt klinken uit “welke mond” het ook komt en er aldus intrapt, dan neem je het dus over.

  Waarom moeilijk doen, als het makkelijk kan zei de op macht en controle gerichte ijskoud krankzinnige kickzoeker…..

  Vervolgens zijn de (naar de hand gezette) wetten er niet meer voor de mens, maar is de mens er voor de wetten van de psychopaat, dat wel……..Een klein doch significant verschil!

  Helemaal mooi is het, als je deze walgelijkste vorm van HOOGST ONWENSELIJKE dictatuur (nl. die door als een monoliet -internationaal- ONDERLING netwerkende psychopaten), kunt camoufleren onder een
  lastig af te werpen dekmantel van “vrije” verkiezingen…….om tegenspartelen van de slachtoffers te voorkomen, een bijzonder slimme (gemakkelijk met een theelepeltje pervers aangewende staatsmacht ‘kalt zu stellen’) uitzondering nu en dan wellicht daargelaten……..

  Zo gaat dat OVERAL indien (zich proactief verraderlijk camouflerende) psychopaten niet worden herkend EN UITGENOMEN. Totdat dus alle overheden ter wereld tot jennende corrupte, empathieloos uitpersende, overbelastende, akelig cynische ‘alien mindset’ psychopathocratieën zijn omgebouwd.

 3. Psychopaat A, luistert uitsluitend aandachtig naar psychopaat B.
  Terwijl je aan de buitenkant niet kunt zien, dat je met de optelsom van WARE krankzinnigheid te doen hebt. Je denkt, ‘gullible fool’ (psychopaten zijn extreem pragmatisch, dat wel), dat je een medemens voor je hebt.
  ———————-
  Dit dus zowel op micro-, meso- alsook op macro-niveau.

  Zo werd (op micro-niveau) raad van de Centrale Raad van Beroep (het PB BV “Bestuursrecht” al dusdanig corrupt in elkaar geflanst, dat je als klokkenluider bij echte TERECHTE HALSzaken voor PB BV GEEN ENKELE KANS MAAKT, aldus expert bestuursrecht mr. dr. Toine Tak, die meteen, NOGAL BIZAR NATUURLIJK, als charlatan werd weggezet, waaruit ook blijkt dat een diploma van PB BV uiteindelijk waardeloos is, als….je niet ‘altijd politiek correct’ = fascist bent), in de zaak Spijkers, psychopaat (geïndiceerd anti-sociaal canaille onder een ‘mask of sanity’) H.A.A.G. Vermeulen, na langdurige observatie ervan beticht UITSLUITEND naar (het psychopathisch gezwets van) de “Landsadvocaat” te luisteren en daarna 2 kroketten in zijn oren te stoppen en verveeld naar het plafond te gaan staren.

 4. Wat de asielaanvraag aangaat: Zonder dat de als een monoliet opererende psychopaten worden GETEST EN UITGENOMEN, die OVERAL de overheid (driedimensionaal ruggenstekend/kennis usurperend e.d. op weg naar macht en controle met als schoolvoorbeeld Prins Bernhard) hebben overgenomen, is dit het resultaat: Psychopaat A, luistert uitsluitend aandachtig naar psychopaat B.
  Héél walgelijk stinkend, bizar ziekelijk aandoend voor normale mensen uiteraard.

  Dus dit was een voorzienbaar eigenaardig rondje luchtfietsen.

  Of je er nu blij mee moet zijn dat een ijskoude IJslandse psychopaat je wederwaardigheden volgt………

 5. Nederland?
  Te worden?

  Sedert men in 1945 achter moordende gladjanus SS psychopaat hoogverrader Prins Bernhard is gaan aanbaggeren, voor de knusheid daarvan zich moreel debiel medeplichtig makend aan de ‘horrific’ afslachting van Dresden, is er sprake van psychopathocratie Prins Bernhard BV als volkomen serviele vazalstaat van de psychopathische USA/GB ‘deep state’.

  De waarheid is niet altijd aangenaam om te horen, zeker niet voor “altijd politiek correcte” fouteriken.

 6. Micha zal niet worden vermoord maar als hij niet snel probeert weg te komen uit IJsland zal hij vanwege ontbrekend bed, bad en brood mogelijk wel doodvriezen in een kartonnen doos. Zijn asielaanvrage wordt namelijk met zekerheid afgewezen en als hij niet maakt dat hij wegkomt wordt hij op het vliegtuig richting Nederland gezet waar hem een goed verwarmde cel wacht. Omdat hij een notoire zorgmijder is zal hij waarschijnlijk niet kunnen inzien dat dit voor hem de beste oplossing is.

Geef een reactie