DE AFSCHUWELIJKE WAARHEID OVER MR. THEO HIDDEMA: FVD IS DE ULTIEME NSB

HIDDEMA WIL NIETS WETEN VAN DE PEDO-NETWERKEN EN DE MASSALE VERKRACHTING VAN (EN ZELFS MOORD OP) NEDERLANDSE BABY’S, KLEUTERS EN KINDEREN * DE SITUATIE IS ERGER DAN TIJDENS TE BEZETTING, VEEL ERGER * HIDDEMA HEEFT ZELFS TWEE KEER TROUW GEZWOREN AAN DE PP-ELITE: EEN KEER ALS ADVOCAAT EN EEN KEER ALS KAMERLID


Meneer Hiddema… luistert u eens naar het fragment hieronder waarin Attorney General Jeff Sessions ingaat op de horror die pedo-netwerken zaaien….

We hebben op zich best te doen met Baudet. Hij meent het allemaal niet slecht. Maar zijn inspanningen op het gebied van immigratie en EU hebben natuurlijk geen enkele betekenis als ze worden ontplooid vanuit het hart van de plek waar alle terreur over ons wordt uitgestort: de Tweede Kamer. Als zelfs de PVV kan worden gesidelined, wat kunnen we dan verwachten van FvD? En vergeet niet: mochten mensen als Wilders en Baudet een serieuze bedreiging gaan vormen, ligt nog altijd het Pim Fortuyn-scenario op tafel. De waarheid is dat de PP-elite na Fortuyn heeft besloten uitsluitend nog controlled opposition toe te laten. Dat zijn dus partijen die zijn bedoeld de volkswoede te kanaliseren in opdracht van de gevestigde orde. Het bewijs hiervoor vormt Hiddema en zijn reactie op de Demmink-vraag. Wat heeft het huldigen van welk standpunt dan ook nog voor zin, als er een taboe bestaat op het bespreken van de belangrijkste kwestie die ons land momenteel tijstert (we zien het weer in de zaak van Romy en Savannah): de elite-pedonetwerken? Tot slot: in de VS kan wel wel worden besproken; AG Jef Sessions heeft recent een briefing gegeven over de netwerken aan 1500 law enforcers. Hieronder een excerpt:

4 Replies to “DE AFSCHUWELIJKE WAARHEID OVER MR. THEO HIDDEMA: FVD IS DE ULTIEME NSB”

 1. ‘Beware the soothing voice, the voice of reason’

  Psychopaten (maar ook andere narcisten die al fors richting de 100% neigen en die als “grenspsychopaten” de hulpjes van ‘pure evil’ zijn), zijn (krankzinnig energiek) uit op het zich wederrechtelijk toe-eigenen van macht en controle.

  In Hitler Duitsland sluiten deze lege hulzen/MONSTERS zich derhalve net zo makkelijk aan bij de SS, als dat ze in een (i.c. NEP of DEKMANTEL) democratie EEN Forum voor Democratie oprichten. De persoonlIjkheid is namelijk dezelfde en die heeft Hiddema niet van een vreemde!

  Inderdaad worden complete nep-instanties opgericht, zoals het “onafhankelijke” AKJ voor klachten over de Demmink jeugdzorg, die slechts dienen om de NORMALE Nederlander het illusionaire gevoel te geven dat er serieus naar hem/haar geluisterd wordt door…….psychopaten/narcisten.

  Net zoals het Oekraïne referendum of dat aangaande de “Europese Grondwet” is dat echter totaal NIET HET GEVAL.

  Voor iedere echte, logisch nogal eens intelligente tot zeer intelligente- doch moreel/emotioneel debiele, krankzinnige (psychopaat/narcist), is de NORMALE mens een prooidier, een soort muis voor de kat.

  Derhalve:

  ‘You can’t argue or bargain with narcissists/psychopaths, not really that is. They will give you the illusion though……”playing semantics” with you, like a cat will play with a mouse’

 2. We zijn nog in afwachting van het eerste gedocumenteerde geval van een baby die is verkracht, vermoord en opgegeten door Joris Demmink. Micha is daar al tientallen malen naar gevraagd maar hij zwijgt als het graf.
  Hoeveel meer bewijs is nodig om aan te tonen dat Micha een zieke fantast is?

  1. ” We zijn nog in afwachting van het eerste gedocumenteerde geval van een baby die is verkracht, vermoord en opgegeten door Joris Demmink. Micha is daar al tientallen malen naar gevraagd maar hij zwijgt als het graf.
   Hoeveel meer bewijs is nodig om aan te tonen dat Micha een zieke fantast is?”

   Mispoes!

 3. De enige reden dat Hiddema in Tweede Kamer zit is voor het geld, lucratieve 5000 a 6000 + onkostenvergoeding en weet ik al wat niet meer voor een paar uur per week en als TV erbij is dan gaat men door tot 5 uur ’s nachts met debatteren om volk toneelstukje voor te schotelen. Allemaal nep. En hij doet z’n advocatenpraktijk er gewoon nog bij. Hiddema zei het zelf, uit pure zelfbevrediging zit hij daar, daarmee bedoelde hij alleen voor het geld.
  FVD is 100% nep, bedoelt om de hoogopgeleide kiezer die nu ook massaal op PVV stemmen weg te kapen want dat zien ze als gevaar blijkbaar. Dat het domme volk op PVV stemt is tot daar aan toe maar de hoogopgeleide ook nog, daar moeten ze wel wat mee doen.

Geef een reactie