DE AMNESTY-OPERETTE GAAT DOOR: SOROS BLIJKT WEL VEROORDEELD, TOT HET EHRM AAN TOE, MAAR A.I. NEEMT HET GELD TOCH AAN!

DONEER AAN MICHA VOOR AL DEZE GROUNDBREAKING ONTHULLINGEN * HIJ KRIJGT NOG GEEN EURO VAN SOROS * VRAAG HET REKENINGNUMMER OP VIA drsmkat@yahoo.com

RUUD BOSGRAAF (FOTO) ZEI DAT ALLES ‘ANDERS ZOU LIGGEN’ ALS GEORGE SOROS ‘VEROORDEELD ZOU ZIJN’ * HIJ BLIJKTT VEROORDEELD TOT HET EHRM AAN TOE MAAR DE 250.000 DOLLAR BLIJKT VOOR AMNESTY BELANGRIJKER DAN DE HANDEL EN WANDEL VAN OME GEORGE AI.Soros.bis

6 Replies to “DE AMNESTY-OPERETTE GAAT DOOR: SOROS BLIJKT WEL VEROORDEELD, TOT HET EHRM AAN TOE, MAAR A.I. NEEMT HET GELD TOCH AAN!”

 1. Ruudje denkt alleen aan zijn salaris en 3e wereld landen reisjes de rest boeit hem geen 1ne reet…Wel fijn om te weten dat een massa moordenaar geld geeft aan A.I…….

 2. George Soros die menige burgeroorlog heeft ontketend waar mensenrechten in zijn geschonden en geeft vrijwillig geld weg zonder er daar iets voor terug te willen. Steven Brown gaat alleen voor de kleine boeven laat hem achter AI en Soros aangaan.

 3. AI is dan weer een “liefdevolle” CIA mantelorganisatie……en zo is het grenzenloze klokje weer rond.

  De normale mens kijkt verbaast en machteloos naar de hemel en zegt “whats happening”. Hoe moet ik hier ooit nog een touw aan vastknopen. Einde van zoek.

  Psychopatentest eerst, psychopatentest eerst enz. enz.

 4. De ECHR is geen (kenmerkend hoogst verraderlijk goed klinkende) “liefdevolle” dekmantel bij het EU project van de psychopathische gruwelmoordenaar Churchill.

  Doordat ze Soros nu niet in zijn mensenrechten aangetast vinden, blijken ze voor de goegemeente volkomen integer (zonder aanzien des persoons).

  Ze zijn er, net als de VN, wel bedenkelijk vlot mee akkoord gegaan, dat ze geen mandaat hebben om HEEL VREEMDE zaken WOII betreffende eens stevig onder de loep te nemen.

  Dat was gisteren en moeten (!) we vandaag dus maar vergeten (aldus de opmerkelijk lichtzinnige psychopathische gedachtengang richting derden/slachtoffers).

 5. Als hij veroordeeld zou zijn door bijv. “Van Delden”, ja dan……..

  Hij is veroordeeld door “Van Delden”, so what…..

  Misschien zijn de NAVO, de EU, de VN en de CIA ‘alien’ energiek en met ijzeren wil doorgedrukte psychopathische projecten van Dulles, Churchill en naargeestige gelijkgestemden w.o. ons eigen SS/SA duveltje uit een doosje prins Bernhard

Geef een reactie