DE ANNE FRANK-WET VAN HUGO DE JONGE: DAAR WORDT OP DE DEUR GEKLOPT…

GEERT WILDERS EN THIERRY BAUDET ZULLEN DOOR RUTTE WORDEN BENOEMD ALS ‘COORDINATOREN’ VAN DE TEST AND TRACE-GESTAPO DIE BINNENKORT ‘OP DE DEUR ZAL KLOPPEN’ OM UW VADER, VRIEND E/O TANTE NAAR BUITEN DE SLEUREN

Door Hans Vogel

Mark Rutte heeft gezegd dat Nederland zich in oorlog bevindt. Het is alleen geen oorlog tegen een buitenlandse vijand, zoals de Tweede Wereldoorlog. Ook wordt er niet gevochten met bommen en vuurwapens. Althans nog niet. Anders dan Mark Rutte beweert, is het ook geen oorlog tegen het “coronavirus.” Dat virus is namelijk absoluut niet gevaarlijk en al helemaal niet dodelijk, maar het wordt gebruikt als smoes om het Nederlandse volk uit te dunnen. Dankzij de “lockdown” zijn er inmiddels al tussen de tienduizend en twintigduizend doden gevallen: van oudjes die in verpleeghuizen zijn omgebracht, tot patiënten die met een foute diagnose (“COVID-19”) aan een beademingsmachine zijn gelegd. (Vandaar dat de ziekenhuizen zo leeg mogelijk moesten zijn, namelijk om pottekijkers te weren). Er is dus een oorlog gaande tegen het Nederlandse volk, maar dat was u inmiddels waarschijnlijk ook al duidelijk geworden.

Tot nu toe kon het Nederlandse volk nog in bedwang worden gehouden met de valse praatjes van Rutte, leugens van Marcel Gelauff, BOA’s met wapenstokjes, en politiemensen te paard en met de lange lat. Om de weerstand tegen ziektes van de Nederlanders verder te verzwakken wordt te pas en te onpas het dragen van een mondmasker verplicht en mogen de mensen elkaar niet aanraken. Zelfs Hitler en Stalin waren niet op dat idee gekomen. Inmiddels begint de grote leugen van Rutte en zijn junta steeds meer en steeds grotere gaten te vertonen. Eigenlijk valt de leugen niet langer meer overeind te houden.

Vandaar de spoedwet die Hugo de Jonge, die baviaan met witte puntschoenen, nu door het parlement probeert te jassen. Een van de bepalingen in die wet geeft de politie en “handhavers” het recht om in woningen binnen te dringen en de aanwezigen te bekeuren wegens niet naleven van de anderhalve-metergrens. Feitelijk betekent dat het einde van het beetje dat er nog over was van de Nederlandse rechtsstaat. De politie en BOA’s krijgen straks precies dezelfde mogelijkheden als de SS, de Gestapo en de Grüne Polizei tijdens de bezetting. Waar destijds alleen Joden en verzetsstrijders uit hun huizen werden gesleept om te worden geëxecuteerd of naar vernietigingskampen werden gebracht, kan straks elke Nederlander een soortgelijk lot ondergaan.

Stelt u zich voor hoe dat gaat: u zit gezellig bij elkaar met vrienden en familie en daar wordt op de deur gebonkt: politie met helmen en blaffende herdershonden. U doet maar gauw open en wordt tegen de muur gedrukt door de moderne Gestapo (die anderhalve meter geldt natuurlijk niet voor deze nieuwe SS’ers). Met grof geweld worden uw ouders naar buiten gesleurd en daar worden ze getest op “corona:” natuurlijk is de uitslag positief, hoewel ze helemaal geen symptomen hebben en verder kerngezond zijn. Meteen worden ze afgevoerd naar de IC in het streekziekenhuis, waar u ze niet mag bezoeken. Na twee weken wordt u medegedeeld dat ze, helaas, zijn overleden.

Dat is straks allemaal mogelijk met de nieuwe Anne Frank-wet van Hugo de Baviaan.

Gelukkig is er wel één voordeel: straks kunt u uw ouders tenminste zelf begraven en later hun graf bezoeken. Dat konden de familieleden van Anne Frank niet.

2 Replies to “DE ANNE FRANK-WET VAN HUGO DE JONGE: DAAR WORDT OP DE DEUR GEKLOPT…”

 1. Blijft jammer dat werkelijke kennis over WOI en WOII ver onder peil blijft in het neerlandse.

  AH hoort niet naast Monster Stalin genoemd. Naast Monster Stalin horen wel die andere twee Epic Monsters: Churchill und Rosenfelt.

  Germany SAVED Europe von Herr Stalin en zijn barbaarse hordes. Met instemming v epic traitors Churchill en Roosevelt.

  Over ‘For your Freedom, Truth and Happiness’ gesproken.

  Moeilijk hè.

  Herzliche Grüsse, W.

 2. Het wereldse volk kiest steevast voor betoverende psychopaten als leiders-figuren.

  Joseph Luns, Hitler, Willem de Nassauer “van Oranje” , Churchill, Napoleon……noem maar op.

  Idolaat worden ze van hondsvotten als “Lady” Gaga, Madonna, Johnny Rotten en Mick Jagger.

  De lijken-bergen en rokende puinhopen willen ze dan weer niet….Dan is het huilen geblazen….

Geef een reactie