DE BEERPUTTEN ROND DE VAN PEDOFILIE VERDACHTE EX-MINISTER BERT KOENDERS GAAN LANGZAAM MAAR ZEKER OPEN

EXTRA: WAT ZIJN DE BANDEN VAN BERT KOENDERS MET MISBRUIK-ORGANISATIE OXFAM?

SAMEN MET VVD-MINISTER HENNIS VOERDE DE KINDERBORDEEL-BEZOEKER BERT KOENDERS EEN FORTIS EN KLM-STYLE WANBELEID WAARVAN DE ONVOORSTELBARE PUINHOPEN NU DUIDELIJK ZICHTBAAR WORDEN * ER MOET WORDEN ONDERZOCHT OF KOENDERS ZIJN BEMOEIENISSEN IN EN MET MALI MISBRUIKTE VOOR PEDO-ACTIVITEITEN * ENORME RED FLAG: KOENDERS DRUKTE -NET ALS HENNIS- DE RAMPZALIGE MALI-MISSIE DOOR DWARS TEGEN DE PROTESTEN VAN DE COMMANDOTROEPEN IN * LEES ONZE KOENDERS-FILES OP ROL EN KLOL

Volgens Vermeulen hebben politici onverantwoorde eisen aan de krijgsmacht gesteld. Hij doelt daarbij onder meer op oud-minister Bert Koenders die de kritiek van het korps commandotroepen op de uitvoerbaarheid van de missie in Mali weg wuifde met de opmerking: ‘wij beslissen wel wat u wel of niet moet uitvoeren.’ Meer in your face is niet mogelijk! Zeker niet als we dit combineren met de rampzalige gebeurtenissen in Mali die leidden tot de val van Koenders’ collega Hennis. Eerder was Koenders in 2013 en 2014 het hoofd van de VN-vredesmacht in Mali en dat terwijl recent aan het licht is gekomen dat VN-medewerkers 60.000 mensen hebben verkracht en dat er bij de VN 3300 pedo’s werken.

We hebben er een hard hoofd in dat de kinderbordeel-bezoeker Koenders in Mali bezig was met het redden van de medemens, al kunnen we dat -eerlijk is eerlijk- natuurlijk ook weer niet 100% uitsluiten. Wat in elkn geval wel zeker is, is dat Koenders en Hennis zich schuldig hebben gemaakt aan wanbeleid en incompetentie op criminele schaal, precies het wanbeleid en de incompetentie die we zo goed kennen van door pedofielen geleidde bedrijven als Fortis Bank en KLM onder Eurlings. Wie grijpt in?

Eén reactie op “DE BEERPUTTEN ROND DE VAN PEDOFILIE VERDACHTE EX-MINISTER BERT KOENDERS GAAN LANGZAAM MAAR ZEKER OPEN”

  1. Ze zijn er altijd als de kippen bij om anderen de maat te nemen, maar het zou goed zijn als politici eens wakker worden en goed naar hun eigen functioneren kijken
    ———————-
    Aldus de veilig gepensioneerde (!) achter een met extreem schadelijke (!) gevolgen voor Nederland (m.n. voor vele hierdoor rechtstreeks getroffen verbijsterde ambtenaren) in 1940 hoogverraderlijk afgedankt “koningshuis” en een aangetrouwde SS/SA en V-Mann van de Nazi ‘deep state’ aanrennende brigadegeneraal b.d. Ruud Vermeulen…….

    De “standaard animositeit” tussen de militair en de politicus verder.

    De politiek is rot en wij voeren alleen maar orders uit……zoiets.

Geef een reactie