DE BEWIJZEN: KOEN VOSKUIL IS EEN BEDRIEGER

DIT SLAAT WERKELIJK ALLES: TERWIJL DIE WELT WEL DE JUISTE INFORMATIE GEEFT OVER DE EIGENAAR VAN DE HORROR-SNUFF MOVIE-BOOT APOLLO MOET KOEN VOSKUIL HIEROVER LIEGEN
[wp_ad_camp_1]
Die Welt: War es dieses Boot? Es gibt Papiere zu der Segelyacht. Daraus geht hervor, dass sie einem inzwischen verstorbenen erfolgreichen niederländischen Wirtschaftsprüfer gehörte, dessen Lebensgefährte, Gerrit Ulrich, Auslöser des größten Kinderporno-Skandals der 90er-Jahre war.

AD: Dat is terug te vinden in eigendoms- en verzekeringsbewijzen van de Apollo, die in het bezit zijn van het AD. Opvallender is dat het zeilschip in die tijd op naam stond van een beruchte pedofiel: Gerrie Ulrich.

No further questions. Voor de goede orde: Wirtschaftprufer is Duits voor accountant. Het is natuurlijk deplorabel dat ook De Welt de naam Leo van Gasselt van KPMG niet meer noemt, maar ze schrijven in elk geval de waarheid. Dat is in het geval van Voskuil niet zo. Hij liegt willens en wetens om KPMG te beschermen. Misdadig journalistiek gedrag. Noch het AD noch Die Welt mogen of durven de namen te noemen van de ‘prominenten’ die aanwezig waren bij de slachtpartij en het opnemen van de snuff-movie.

Eén reactie op “DE BEWIJZEN: KOEN VOSKUIL IS EEN BEDRIEGER”

  1. Wanneer mensen proactief boosaardig liegen zoals de speciale PB BV “rechters” als H.A.A.G Vermeulen is het: “You can’t argue or bargain with them’ en einde democratie. Je bent op de SS (verraders/moordenaars)kern onder de psychopathische dekmantel van “vrije verkiezingen” gestoten.

    Die werkt naadloos samen met het dito aartsboevenpak netwerk in USA/GB dat (zoals voorzien) besloten heeft dat Griekenland in de Euro moet blijven, al stort het heel Europa in de gruwelijke ellende met de gruweldood tot gevolg.

Geef een reactie