DE CHRIS KLOMP-PERSCONFERENTIE: ‘WINNING, WINNING, WINNING, ALLEEN FINANCIEEL NOG NIET WINNING’

EXTRA: DAAR GAAT WEER EEN CEO VAN EEN WITWASSENDE MEGA-BANK, DIT KEER ‘SLECHTS’ 135 MRD WAAR HET BIJ ING GAAT OM 348 MAAR DAT IS GELD VAN HUMAN TRAFFICKING DUS IS IEDEREEN ABOVE THE LAW

Correctie: in de video zegt Micha dat er nog geen geld binnen is gekomen voor de zaak-Klomp. Dat is onjuist. Er is inmiddels 230E ontvangen.

6 Replies to “DE CHRIS KLOMP-PERSCONFERENTIE: ‘WINNING, WINNING, WINNING, ALLEEN FINANCIEEL NOG NIET WINNING’”

  1. Hey chrissie en terrie bell. Vrienden! Wanneer gaan we weer van bil met het jonge spul? Ik heb alles klaar staan zoals altijd en wacht weer met smart op wat julle weer gaan mee brengen. Liever deze keer niet iets boven de tien jaar Terrie. You naughty girl.

  2. Wat een bombshell! Nou, dit gaan alle media wereldwijd overnemen! Dit kan niet anders! Die Klomp is DOWN! Goed gedaan, Micha! Helemaal down! Dat staat nu vast, mensen! KAN HET NOG SATANISCHER!

  3. “Er is inmiddels 230E ontvangen.”
    Dus nog €6270 erbij en dan kun je de onkosten van de zaak die je net verloren hebt betalen. Of was je niet van plan die te betalen?

    Als er al een zaak gaat komen dan zal ie over misbruik van procesrecht gaan, en deze keer ben jij het niet die zich moet verantwoorden.

Geef een reactie